Anvend formatering på teksten i dine Google Chat-beskeder

Du kan ændre udseendet af dine chatbeskeder ved at bruge menuen Formatér eller bruge Markdown.

Formatér Google Chat-beskeder

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.
    • I Gmail: Klik på Chat til venstre.
  2. Gå til en samtale.
  3. Skriv en besked.
  4. Markér den tekst, du vil formatere.
  5. Klik på Formatér .
  6. Vælg en af mulighederne:
    • Anvend fed skrift: Klik på Fed Fed.
    • Anvend kursiv: Klik på Kursiv Kursiv.
    • Anvend understregning: Klik på Understregning Understregning.
    • Skift tekstfarve: Klik på Tekstfarve Tekstfarve.
    • Tilføj et punkttegn før teksten: Klik på Opstilling med punkttegn Opstilling med punkttegn.
    • Anvend gennemstregning: Klik på Gennemstregning Strikethrough.
    • Sådan indsætter du et link:
      1. Klik på Indsæt link Insert link.
      2. Angiv linket.
  7. Klik på Send .
Tip! Hvis du vil fjerne formatering af tekst, skal du fremhæve teksten og gentage trin 5 og 6.

Brug Markdown-formatering i Google Chat

Vigtigt! Hvis du formatere teksten ved hjælp af knappen "Format" eller tastaturgenveje, tilsidesættes eventuel Markdown-formatering, du føjer til beskeden. Hvis du indsætter formateret tekst i Chat, bevares den kopierede formatering.

Du kan anvende Markdown-formatering på teksten i dine Google Chat-beskeder ved at bruge specialtegn rundt om den pågældende tekst.
Formatering Eksempel på Markdown
Fed *Tekst*
Kursiv _Tekst_
Gennemstregning ~Tekst~
Indlejret kodeblok `Tekst`
Kodeblok med flere linjer ```Tekst```

Tips!

• En indlejret kodeblok ombryder teksten.
  • En kodeblok med flere linjer beholder de oprindelige linjeskift og ombryder ikke teksten.