Konfigurer nøjagtig og aktiv konverteringssporing

Google Ad Grants-politikken kræver aktiv og nøjagtig konverteringssporing. . Brug dine pålidelige konverteringsdata til at se, hvilke søgeord, annoncer og kampagner der giver dig besøgende, som foretager handlinger på dit website, og optimer din konto, så du kan opnå disse betydningsfulde resultater.

Hvad er konverteringssporing?

Konverteringssporing er et værktøj, der ikke koster dig noget, og som viser, hvad der sker, når nogen interagerer med dine annoncer, f.eks. om vedkommende har doneret, købt noget i din genbrugsbutik, ringet til din supportafdeling, tilmeldt sig dit nyhedsbrev, meldt sig som frivillig eller downloadet din app. Når nogen udfører en handling, du har defineret som værdifuld, kaldes disse udførte handlinger for konverteringer.

Hvorfor er konverteringssporing værd at installere?

Når du sporer resultater, får du et større afkast på dit Ad Grants-budget. Du får bl.a. følgende fordele:

• Se, hvilke søgeord, annoncer, annoncegrupper og kampagner der er mest effektive til at generere værdifuld aktivitet.
  • Få større indsigt i dit investeringsafkast (ROI, return on investment), så du kan træffe mere velfunderede beslutninger om dit Ad Grants-budget.
  • Brug Smart Bidding-strategier, f.eks. Maksimér antal konverteringer, der automatisk optimerer dine kampagner i henhold til de mål, du har angivet, og som kan overstige den maksimale CPC, der er angivet som en programregel for kampagner med manuel budgivning.
  • Se, hvor mange kunder der interagerer med dine annoncer på én enhed eller i én browser og foretager en konvertering på en anden enhed eller i en anden browser. Du kan se data for konverteringer via anden enhed, anden browser og andre konverteringsdata i rapporteringskolonnen "Alle konverteringer".

Tjek, om du har konverteringshandlinger og registrerer konverteringer

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i navigationspanelet til venstre.
  3. Vælg datointervallet Seneste 30 dage øverst til højre.
  4. Se rækken nederst i resultattabellen "I alt: Konto" og kolonnen "Konverteringer". Hvis kolonnen "Konverteringer" ikke vises, skal du klikke på Kolonner øverst i tabellen og tilføje "Konverteringer".
  5. Hvis der er 0 konverteringer for de seneste 30 dage, skal du finde ud af, hvilke af følgende problemer der skal løses.
  6. Klik på ikonet Værktøjer i det øverste panel. Klik på Konverteringer i kolonnen Måling.
    1. Hvis der ikke er angivet nogen konverteringshandlinger, skal du konfigurere konverteringssporing.
    2. Hvis der er konverteringshandlinger, men der står følgende under "Status":

Konfigurer sporing, hvis du ikke har nogen konverteringshandlinger

Google Ad Grants-politikken kræver aktiv og nøjagtig konverteringssporing. Brug dine pålidelige konverteringsdata til at se, hvilke søgeord, annoncer og kampagner der giver dig besøgende, som foretager handlinger på dit website, og optimer din konto, så du kan opnå disse betydningsfulde resultater.

Med konverteringssporing i Google Ads kan du se, hvor ofte klik på dine annoncer fører til værdifuld aktivitet blandt besøgende på websitet, f.eks. donationer, køb, telefonopkald, download af apps, tilmeldinger til nyhedsbreve osv. Konfigurationsprocessen er forskellig, alt efter hvilken type konvertering du sporer, så første skridt på vejen mod at konfigurere konverteringssporing er at vælge dit mål.

Spring til det relevante afsnit nedenfor, alt efter hvilken handling du vil spore.

• Spor en pengetransaktion

• Spor en ny tilmelding, en ny bruger af tjenesten, et nyt kundeemne, en indsendt formular eller download af et vigtigt dokument

• Spor engagement i indholdet på dit website

• Spor opkald til hotline eller supportlinje

• Spor, når en kunde installerer din app eller fuldfører en handling i appen

Bemærk!

Mindst én af konverteringstyperne nedenfor skal konfigureres som beskrevet, og når kontoen er aktiv, skal der opnås mindst 1 konvertering pr. måned for at overholde kravene. Konverteringstyper, der ikke er angivet nedenfor, kan føjes til din konto, men bør udelukkes fra "Konverteringer" og anvende kategorien "Andet".

Skift til Smart-kampagner for hurtig og nem konfiguration, minimal løbende administration og automatisk indsigt i kampagners effektivitet. Du sparer tid, og din konto bliver ikke underlagt Ad Grants' krav til effektivitet og konverteringssporing. Følg tilmeldingsvejledningen til Google Ad Grants for at konfigurere din konto.

Spor en pengetransaktion

Der kan være mange forskellige former for pengetransaktioner. Spor modtagne donationer, billetsalg, salg af varer i velgørenhedsbutikker på nettet, gebyrbaserede bookinger til begivenheder, tjenester, aftaler, medlemskabsvækst og tilmeldinger til fundraisingtiltag.

Politik: Sørg for, at alle pengetransaktioner anvender kategorien "Køb/salg".

Brug Google Analytics til at spore transaktionsværdier

Tip!

Vi anbefaler, at du installerer Google Analytics, tilknytter kontiene og konfigurerer målsporing eller bruger E-handel for at se transaktionsdata. Ud over at importere Analytics-mål og -transaktioner i Google Ads-funktionen Konverteringssporing kan du se Analytics-metrics, f.eks. Afvisningsprocent, Gns. sessionsvarighed og Sider pr. session, på Google Ads-fanerne Kampagner og Annoncegrupper.

1. Log ind på din Google Ads-konto. Log ind med det brugernavn, du brugte til at oprette din Ad Grants-konto i Del 1.

2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre, og klik på Konverteringer under "Måling".

3. Klik på plusknappen .

4. Vælg Importér, vælg Google Analytics, og klik derefter på Fortsæt.

5. Vælg det mål eller den transaktion, der opfylder følgende krav, som du vil importere, og klik derefter på Importér, og fortsæt.

1. Hvis du ikke bruger E-handel, skal du sikre dig, at det mål, der sporer en onlinetransaktion, er et destinationsmål, som sporer et besøg på siden til betalingsbekræftelse.

2. Hvis du leder besøgende væk fra dit website for at fuldføre transaktionen med en tredjepartsbetalingsudbyder og ikke kan få bekræftelsen eller værdien videregivet, skal du konfigurere Hændelsessporing på knappen Donér eller Køb på det sidste stadie.

3. Vi anbefaler, at du bruger E-handel og importerer Transaktioner. Da Transaktioner skal spore alle pengemæssige transaktioner på dit website, bør du undgå at importere andre mål, der også sporer værdier sammen med transaktioner, da dette sandsynligvis vil føre til dobbelt optælling.

4. Klik på Udfør.

Når du har importeret dine Analytics-mål, skal du redigere dem for at gemme de følgende indstillinger.

1. Klik på navnet på det importerede mål, du vil redigere.

2. Klik på Rediger indstillinger nederst til højre.

3. Klik på Kategori. Vælg "Køb/salg" i rullemenuen for den konverteringshandling, som rapporterer en transaktion med en pengeværdi.

4. Klik på Værdi. Brug indstillingen "Brug værdien fra Analytics", når du har etableret værdisporing korrekt i Analytics. Fravælg/vælg "Brug samme valuta som i Analytics".

5. Klik på Optælling. Vælg "Alle", som er bedst til transaktioner, hvor hver eneste konvertering sandsynligvis har værdi for din nonprofitorganisation. "Én" er mest velegnet til kundeemner, f.eks. fra en tilmeldingsformular på dit website, hvor det sandsynligvis kun er én konvertering pr. annonceklik, der har værdi for din virksomhed.

6. Klik på Konverteringsperiode, og vælg i rullemenuen, hvor længe efter en annonceinteraktion der skal spores konverteringer. 90 dage anbefales, så længere købscyklusser, f.eks. donationer, registreres.

7. Klik på Periode for visningskonvertering. Vælg, hvor lang tid der skal spores visningskonverteringer, i rullemenuen. Det anbefales at bruge 30 dage for at tage højde for længere købscyklusser som f.eks. donationer.

8. Klik på Medtag i "Konverteringer". Vælg "Ja" for at medtage sporing af pengetransaktioner i rapporteringskolonnen "Konverteringer", og brug dataene til at påvirke din Smart Bidding-strategi.

9. Klik på Tilskrivningsmodel, og vælg en passende model. Vi anbefaler "Forældelse".

10. Klik på Gem for hvert afsnit og Udfør nederst i vinduet.

Mulighed 2) Brug Google Ads-konverteringssporing til dit website

Hvis du ikke vil installere Google Analytics, og du har mulighed for at behandle betalinger på dit website og kan redigere dit website, så der tilføjes en konverteringssporingskode, et såkaldt "tag", kan du spore et besøg på købsbekræftelsessiden ved hjælp af destinationssidesporing med Google Ads.

1. Log ind på din Google Ads-konto. Log ind med det brugernavn, du brugte til at oprette din Ad Grants-konto i Del 1.

2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre, og klik på Konverteringer under "Måling".

3. Klik på plusknappen .

4. Vælg Website.

5. Angiv et navn på den konvertering, du vil spore, ud for "Konverteringsnavn". Det kan f.eks. være "Enkeltstående donation", "Månedlig donation", "Billetkøb" eller "Køb i netbutik". Dette vil gøre det lettere at finde denne konverteringshandling i konverteringsrapporter senere.

6. Vælg Køb/salg i rullemenuen ud for "Kategori".

7. Ud for "Værdi" skal du vælge, hvordan hver enkelt konverterings værdi skal spores.

• Vælg "Brug forskellige værdier for hver konvertering", hvis det samlede beløb kan være forskelligt, hver gang den samme konvertering foretages, f.eks. hvis du sporer køb af produkter eller billetter med forskellige priser. Når du efterfølgende tilføjer dit konverteringssporingstag, skal du tilpasse dit tag til sporing af transaktionsspecifikke værdier.

• Vælg "Brug samme værdi for hver konvertering", hvis du planlægger at konfigurere flere konverteringshandlinger for hver transaktion, og hver transaktion sporer en bestemt værdi. Hvis nogen f.eks. donerer 10 USD, kan du konfigurere en konverteringshandling med en værdi på 10 USD ved at spore et besøg på bekræftelsessiden: www.eksempel.dk/tak10. Du kan spore en donation på 20 USD ved at konfigurere endnu en konverteringshandling med en værdi på 20 USD for at spore et besøg på bekræftelsessiden: www.eksempel.dk/tak20.

8. Ud for "Optælling" skal du vælge "Alle", som er bedst til transaktioner, hvor hver eneste konvertering sandsynligvis har værdi for din nonprofitorganisation. "Én" er mest velegnet til kundeemner, f.eks. fra en tilmeldingsformular på dit website, hvor det sandsynligvis kun er én konvertering pr. annonceklik, der har værdi for din virksomhed.

9. Klik på Konverteringsperiode, og vælg i rullemenuen, hvor længe efter en annonceinteraktion der skal spores konverteringer. 90 dage anbefales, så længere købscyklusser, f.eks. donationer, registreres.

10. Klik på Periode for visningskonvertering. Vælg, hvor lang tid der skal spores visningskonverteringer, i rullemenuen. Det anbefales at bruge 30 dage for at tage højde for længere købscyklusser som f.eks. donationer.

11. Klik på Medtag i "Konverteringer". Vælg "Ja" for at medtage data for denne vigtige konverteringshandling med at spore pengetransaktioner i rapporteringskolonnen "Konverteringer", og brug dem til at påvirke din Smart Bidding-strategi.

12. Klik på "Tilskrivningsmodel", og vælg en passende model. Vi anbefaler "Forældelse".

13. Klik på Opret og fortsæt.

Du kan nu se et skærmbillede, der viser, at du har oprettet din konverteringshandling. Følg vejledningen i Trin 2, når du skal oprette dit tag. Tagget skal implementeres, før konverteringssporingen kan anses for fuldstændig, og din konto bliver kvalificeret til aktivering.

Mulighed 3) Hvis du bruger en tredjepartsplatform til at behandle transaktioner, der påbegyndes på dit website (f.eks. PayPal, Classy, Ticketmaster).

Hvis du bruger en tredjepartsbetalingsudbyder, skal du importere disse mål i Google Ads. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte din udbyder. Hvis du bruger Classy, Frontstream Artez eller Blackbaud Luminate, kan du få vejledning i Hjælp.

Sporing af værdien af kundeemner

Hvis du sporer et kundeemne, og du er sikker på slutværdien for din nonprofitorganisation, kan du tilføje denne værdi og bruge kategorien "Køb/salg".

Spor en ny tilmelding, en ny bruger af tjenesten, et nyt kundeemne, en indsendt formular eller download af et vigtigt dokument

Spor vigtige handlinger, der er foretaget på dit website, og som er betydningsfulde for din organisation. Det kan f.eks. være en tilmelding som frivillig, en tilmelding til brug af tjenesten, en tilmelding til et nyhedsbrev, et løfte eller en underskrift i en underskriftindsamling, en tidsbestilling, en anmodning om flere oplysninger eller download af et dokument. Når handlingen er gennemført, bør brugeren føres til en bekræftelses- eller takkeside. Spor denne side ved hjælp af websidesporing. Hvis du ikke har en bekræftelsesside, kan du spore klik på knappen.

Mulighed 1) Brug Google Analytics til at spore en visning af bekræftelsessiden, eller et klik på en knap

Tip!

Vi anbefaler, at du installerer Google Analytics, tilknytter kontiene og konfigurerer målsporing for at spore visningen af en bekræftelsesside. En anden ting, der er tilgængelig i Analytics, men ikke Google Ads, er muligheden for at spore engagement i forbindelse med visningen af en YouTube-video eller klikke på en knap med Hændelsessporing. Hvis der bliver importeret fra Analytics, kan du også drage fordel af metrics – f.eks. Afvisningsprocent, Gns. sessionsvarighed og Sider pr. session – på dine Google Ads-kampagner og annoncegruppefaner.
  1. Log ind på din Google Ads-konto. Log ind med det brugernavn, du brugte til at oprette din Ad Grants-konto i Del 1.

2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre, og klik på Konverteringer under "Måling".

3. Klik på plusknappen .

4. Vælg Importér, vælg Google Analytics, og klik derefter på Fortsæt.

5. Vælg det mål eller den transaktion, der opfylder følgende krav, som du vil importere, og klik derefter på Importér, og fortsæt.

• Sørg for, at det mål, der sporer en onlinetransaktion, er et destinationsmål, som sporer et besøg på siden til bekræftelse.

• Hvis du ikke har en bekræftelsesside, eller hvis du leder besøgende væk fra dit website for at fuldføre handlingen, og bekræftelsen ikke kan ikke kan sendes tilbage, skal du konfigurere Hændelsessporing og spore et klik på knappen til indsendelse i den sidste fase. Hændelser er brugerinteraktion med indhold, som kan spores uafhængigt af en indlæsning af en webside eller skærm. Downloads, klik på mobilannoncer, gadgets, Flash-elementer, integrerede AJAX-elementer og videoafspilninger er alle eksempler på handlinger, som du måske gerne vil spore som hændelser.

6. Klik på Udfør.

Når du har importeret dine Analytics-mål, skal du redigere dem for at gemme de følgende indstillinger.

1. Klik på navnet på det importerede mål, du vil redigere.

2. Klik på Rediger indstillinger nederst til højre.

3. Ud for "Kategori" skal du vælge Tilmelding eller Kundeemne afhængigt af konverteringshandlingen. Bemærk! Vælg ikke "Køb/salg", medmindre du sporer en gyldig pengeværdi for den pågældende handling.

4. Ud for "Optælling" skal du vælge "Én", som normalt er bedst til tilmeldinger og kundeemner, når kun én konvertering pr. annonceklik tilføjer værdi for din organisation. I nogle mere sjældne tilfælde kan "Alle" være mere passende, når hver konvertering sandsynligvis har værdi for din nonprofitorganisation.

5. Klik på Konverteringsperiode. Vælg, hvor lang tid der skal spores konverteringer efter en annonceinteraktion i rullemenuen. Det anbefales at bruge 90 dage i mange tilfælde, når det stemmer overens med den mængde tid, der skal bruges til at konvertere en besøgende til en støtte eller tjenestebruger for din nonprofitorganisation.

6. Klik på Periode for visningskonvertering. Vælg, hvor lang tid der skal spores visningskonverteringer, i rullemenuen. Det anbefales at vælge 30 dage for at tage højde for længere konverteringscyklusser som f.eks. tilmeldinger til frivilligt arbejde.

7. Klik på Medtag i "Konverteringer". Vælg "Ja" for at medtage data for denne vigtige konverteringshandling i rapporteringskolonnen "Konverteringer", og brug dem til at påvirke din Smart Bidding-strategi.

8. Klik på Tilskrivningsmodel, og vælg en passende model. Vi anbefaler "Forældelse".

9. Klik på Gem for hvert afsnit og Udfør nederst i vinduet.

Mulighed 2) Brug Google Ads-konverteringssporing til dit website

1. Log ind på din Google Ads-konto. Log ind med det brugernavn, du brugte til at oprette din Ad Grants-konto i Del 1.

2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre, og klik på Konverteringer under "Måling".

3. Klik på plusknappen .

4. Vælg Website.

5. Ud for "Konverteringsnavn" skal du angive navnet på den konvertering, du vil spore (f.eks. "tilmelding til nyhedsbrev"). Dette vil gøre det lettere at genkende denne konverteringshandling i konverteringsrapporter senere.

6. Vælg Kundeemne, Tilmelding eller Andet i rullemenuen ud for "Kategori". Vælg ikke "Køb/salg", medmindre du sporer en gyldig pengeværdi for den pågældende handling.

7. Ud for "Værdi" skal du vælge, hvordan hver enkelt konverterings værdi skal spores.

• Det er fint at vælge "Brug ikke en værdi".

• Alternativt kan du vælge "Brug samme værdi for hver konvertering", hvis du vil bruge konverteringsværdier, som er de samme, hvis du sporer flere konverteringshandlinger. På den måde kan du registrere separate værdier for f.eks. telefonopkald og tilmeldinger. Hvis du kan registrere de separate værdier, kan du foretage nyttige sammenligninger mellem to forskellige konverteringshandlinger. Hvis du f.eks. konfigurerer værdien for opkald til 5 USD og for tilmeldinger til 20 USD, angiver dette, at dine tilmeldinger har fire gange større værdi for dig end opkald. Andre eksempler på handlinger, som de besøgende foretager og kunne være af værdi for din nonprofitorganisation: Indsendelse af formularer, anmodning om oplysninger om adoption af kæledyr, kundeemner til mulig donation af biler, anmodninger om at blive ringet op eller søgning efter din nonprofitorganisations placering.

• Du kan bruge indstillingen "Brug forskellige værdier for hver konvertering", hvis det samlede beløb kan være forskelligt, hver gang den samme konvertering foretages. Gå til afsnit 1 "Spor en pengetransaktion" for at se, hvordan du konfigurerer en pengerelateret handling korrekt.

8. Ud for "Optælling" skal du vælge "Én", som normalt er bedst til tilmeldinger og kundeemner, når kun én konvertering pr. annonceklik tilføjer værdi for din organisation. I nogle mere sjældne tilfælde kan "Alle" være mere passende, når hver konvertering sandsynligvis har værdi for din nonprofitorganisation.

9. Klik på Konverteringsperiode. Vælg, hvor lang tid der skal spores konverteringer efter en annonceinteraktion i rullemenuen. Det anbefales at bruge 90 dage i mange tilfælde, når det stemmer overens med den mængde tid, der skal bruges til at konvertere en besøgende til en støtte eller tjenestebruger for din nonprofitorganisation.

10. Klik på Periode for visningskonvertering. Vælg, hvor lang tid der skal spores visningskonverteringer, i rullemenuen. Det anbefales at vælge 30 dage for at tage højde for længere konverteringscyklusser som f.eks. tilmeldinger til frivilligt arbejde.

11. Klik på Medtag i "Konverteringer". Vælg "Ja" for at medtage data for denne vigtige konverteringshandling i rapporteringskolonnen "Konverteringer", og brug dem til at påvirke din Smart Bidding-strategi.

12. Klik på Tilskrivningsmodel, og vælg en passende model. Vi anbefaler "Forældelse".

13. Klik på Opret og fortsæt.

Du kan nu se et skærmbillede, der viser, at du har oprettet din konverteringshandling. Følg vejledningen i Trin 2, når du skal oprette dit tag. Tagget skal implementeres, før konverteringssporingen kan anses for fuldstændig, og din konto bliver kvalificeret til aktivering.

Spor engagement i indholdet på dit website

Hvis du endnu ikke måler konverteringer, er Smarte mål i Google Analytics en nem metode til at bruge dine bedste sessioner som konverteringer. Smarte mål anvender maskinlæring til at undersøge en lang række signaler om dine websitesessioner til at afgøre, hvilke af dem der sandsynligvis vil resultere i konverteringer. Hver session tildeles et resultat, og de "bedste" sessioner omsættes til Smarte mål. De signaler, der medtages i modellen for Smarte mål, omfatter følgende: Sessionsvarighed, Sider pr. session, Sted, Enhed og Browser.

For at finde frem til de bedste sessioner opretter Smarte mål en grænse ved at vælge de vigtigste 5 % (ca.) af den trafik, der kommer til dit website via Google Ads. Når grænsen er angivet, anvender Smarte mål den på alle dine websitesessioner.

Vejledning:

1. Aktivér et smart mål.

2. Når du har aktiveret et smart mål i Analytics, skal du importere det til Google Ads.

Bemærk!

Hvis du vil måle interaktion med dit onlineindhold, anbefales Smarte mål. Hvis du vil spore en visning af en vigtig side, der ikke er en bekræftelsesside, skal du sikre, at du sporer en side, der angiver, at brugeren har foretaget en bestemt handling, og ikke en side med mange besøg eller startsiden. Du kan få vejledning under "Spor en ny tilmelding, en ny bruger af tjenesten, et nyt kundeemne, en indsendt formular eller download af et vigtigt dokument".

Hvis du f.eks. ikke har en formular af typen "Kontakt os" på dit website, eller du ikke kan bruge Hændelsessporing til at spore et klik på knappen "Kontakt os", kan du spore et besøg på siden "Kontakt os", der indeholder kontaktoplysninger som en konvertering.

Google Analytics-målene "Sider/skærmbilleder pr. session" og "Varighed" er ikke tilladt. Hvis du vil bruge dem, skal du udelukke dem fra "Konverteringer".

Spor opkald til hotline eller supportlinje

Spor, når nogen ringer til dig fra et telefonnummer i dine annoncer eller et telefonnummer på dit website, eller når de klikker på dit telefonnummer på dit mobilwebsite. Få flere oplysninger om konverteringssporing til telefonopkald.

Vejledning:

Ad Grants-krav

Opkald skal vare mindst 30 sekunder

Spor, når en kunde installerer din app eller fuldfører en handling i appen

Spor, når nogen installerer din app eller fuldfører en handling i appen, f.eks. en donation eller tilmelding, efter at have klikke på din annonce. Få flere oplysninger om konverteringssporing til mobilapps.

Vejledning:

Tip! Spor flere forskellige typer konverteringer

Vil du gerne spore flere forskellige typer konverteringer fra ovenstående liste? Så skal du bare oprette en særskilt konverteringshandling for hver type konvertering, du vil spore. Du kan f.eks. oprette én konverteringshandling, der sporer donationer på dit website, og en anden, der sporer opkald fra dine annoncer.

Hvis du sporer flere konverteringshandlinger, hvis du f.eks. importerer mål fra Analytics og også har oprettet Google Ads-konverteringer, skal du sikre, at de ikke tæller den samme handling. Brug indstillingen "Inkluder i 'konverteringer'" for at vælge, hvilke konverteringer der skal medtages i rapporteringskolonnen "Konverteringer". Få flere oplysninger.

Foretrækker du automatisk kampagnestyring?

Skift til Smart-kampagner for hurtig og nem konfiguration, minimal løbende administration og automatisk indsigt i kampagners effektivitet. Du sparer tid, og din konto bliver ikke underlagt Ad Grants' krav til effektivitet og konverteringssporing. Følg tilmeldingsvejledningen til Google Ad Grants for at konfigurere din konto.

Hvis din konverteringshandling har statussen "Ingen aktuelle konverteringer", "Ikke bekræftet" eller "Tagget er inaktivt"

Hvis du har modtaget nok klik, og det virker usandsynligt, at nogen ikke har udført handlingen, skal du tjekke dit konverteringssporingstag. Hvis du ikke har nogen konverteringer, fordi der ikke er nok trafik fra dine annoncer, kan du tilføje et andet mål, der er en smule højere oppe i konverteringstragten og indikerer, at en bruger er interesseret i at konvertere. Du kan f.eks. tilføje muligheden for at tilmelde sig et nyhedsbrev.