Titta på live-tv på Google TV

Du kan titta på live-tv från olika leverantörer på Google TV. Om du vill titta på live-tv från en viss leverantör kan du behöva ladda ned deras app.

Om du befinner dig i USA innehåller avsnittet Live på startskärmen livekanaler från Google TV. Du kan få mer live-tv när du lägger till tjänsteleverantörer och slutför alla nödvändiga steg.

Titta på live-tv från Google TV

Med Google TV ingår live-tv-kanaler utan kostnad och utan appinstallation, registrering eller prenumeration. Du kan bläddra bland Google TV-kanaler på fliken Live, i dina rekommendationer eller på kanalspelaren på Google TV.

Tillgängliga kanaler
  • 4Emergency
  • ACCDN
  • AccuWeather
  • America's Test Kitchen
  • Anger Management
  • Antiques Roadshow
  • Are We There Yet
  • At Home with Family Handyman
  • Baywatch
  • BBC Earth
  • BBC Food
  • BBC Home & Garden
  • beIN SPORTS XTRA
  • Billiard TV
  • Bounce XL
  • BritBox Mysteries
  • CBC News & Explore
  • Cheaters
  • Cheddar News
  • Cine Romántico
  • Circle
  • Classic Doctor Who
  • Court Legendary Trials
  • Court TV
  • Dateline 24/7
  • Deal or No Deal
  • Demand Africa
  • Divorce Court
  • DOCUMENTARY+
  • DraftKings
  • Dry Bar Comedy
  • DUST
  • Easy Listening
  • Estrella News
  • Estrella TV
  • FailArmy
  • Family Affair Channel
  • Family Feud
  • FilmRise Action
  • FilmRise Free Movies
  • FilmRise Horror
  • FilmRise True Crime
  • Forensic Files
  • Game Show Central
  • Great American Adventures
  • Grit Xtra
  • Hallmark Movies & More
  • Heartland
  • Hell's Kitchen
  • Historias de Amor
  • iHeart90s
  • iHeart Christmas
  • iHeartCountry
  • IMPACT Wrestling Channel
  • Impossible
  • ION
  • ION Mystery
  • It's Showtime at the Apollo
  • Just for Laughs Gags
  • Kocowa K-Drama
  • LAFF More
  • Latino Vibes
  • Law & Crime
  • Lidia's Kitchen
  • Lo Mejor de Telemundo
  • LOL Network
  • Love Nature
  • Maverick Black Cinema
  • Midsomer Murders
  • MotorTrend FAST TV
  • Moviesphere
  • Murder She Wrote
  • Mystery Science Theater 3000 (MST3K)
  • NBC News Bay Area
  • NBC News Boston
  • NBC News Chicago
  • NBC News Connecticut
  • NBC News Dallas Fort Worth
  • NBC News Los Angeles
  • NBC News New York
  • NBC News NOW
  • NBC News Philadelphia
  • NBC News San Diego
  • NBC News South Florida
  • NBC News Washington DC
  • Newsmax
  • Outdoor America
  • Outside
  • Out TV
  • Paranormal Files
  • PBS Antiques RoadShow
  • PBS Nature
  • PFL Professional Fighters League
  • PGA Tour
  • PokerGo
  • PowerNation
  • REELZ Famous & Infamous
  • Remember the 80s
  • Reuters Now
  • Scripps News
  • Shades of Black
  • Sky News
  • Smooth Jazz
  • Speedvision
  • Stingray Classic Rock
  • Stingray HolidayScapes
  • Stingray Naturescape
  • Stingray Soul Storm
  • Swerve Combat
  • Tastemade
  • Telemundo Al Día
  • The Celebrity Name Game Channel
  • The Jamie Oliver Channel
  • The Pet Collective
  • The Price is Right - The Barker Years
  • This Old House
  • Today All Day
  • Top Gear
  • Universal Crime
  • Unsolved Mysteries
  • World Poker Tour
  • Wu Tang Collection
  • Xumo Free Crime TV
  • Xumo Free Movies
  • Xumo Free Westerns
  • Xumo Holiday Movie Channel

Begränsa barnförbjudet innehåll

Du kan använda innehållsbegränsningar för att filtrera bort barnförbjudet innehåll för dig eller andra på tv:n. Innehållsbegränsningar är valfria inställningar för Google TV-kanaler. Så här aktiverar eller inaktiverar du innehållsbegränsningar:

1. Logga in på ditt konto.
  2. Öppna fliken För dig.
  3. Välj Inställningar Inställningar följt av Konton och inloggning.
  4. Välj det konto du vill begränsa.
  5. Välj Innehållsbegränsningar följt av Google TV-kanaler.
  6. Aktivera eller inaktivera.

Ändra annonsinställningarna

Annonser som spelas upp på Google TV-kanaler kan anpassas utifrån enhetens reklam-id eller informationen i ditt Google-konto. Läs mer om hur du ändrar inställningar för enheten och Google-annonser.

Titta på live-tv från andra leverantörer

Live-tv-kanaler från appar som Haystack News, Plex, Pluto TV och Tubi är tillgängliga utan kostnad. Du kan bläddra bland deras kanaler på fliken Live och i dina rekommendationer och sökresultat. Om du vill titta på deras kanaler måste du installera deras appar. Du kan även lägga till live-tv-kanaler från betalprenumerationer som YouTube TV, Sling TV och Philo.

YouTube TV

Om du har en YouTube TV-prenumeration och vill lägga till den i Google TV lägger du till Google-kontot du använder för YouTube TV-prenumerationen. När du öppnar appen kan du behöva byta konto.

Tips! Om du väljer YouTube TV som streamingtjänst kan rekommendationer för YouTube TV visas i Google TV. Läs mer om hur du ändrar inställningarna för streamingtjänster.

Sling TV

Så här lägger du till Sling TV i Google TV:

1. Ladda ned Sling TV-appen. Läs mer om hur du installerar appar på Google TV.
  2. Länka Sling TV till ditt Google-konto. Läs mer om hur du länkar en tjänst till kontot.
Philo

Så här lägger du till Philo i Google TV:

1. Ladda ned Philo-appen. Läs mer om hur du installerar appar på Google TV.
  2. Lägg till Philo i listan med tjänster. Läs mer om hur du lägger till eller tar bort en streamingtjänst.

Välj dina favoritkanaler

Så här väljer du favoritkanaler:

1. Öppna fliken Live på Google TV.
  2. I kanalguiden letar du reda på kanalen du vill spara som favorit.
  3. Navigera till kanalens namn och välj det.
    • En stjärna visas för att bekräfta att kanalen nu finns bland dina favoriter.
  4. Öppna avsnittet Favoriter högst upp i kanalguiden.

Tips! Om du vill ta bort en kanal från dina favoriter går du till kanalens namn och väljer det. Stjärnan försvinner och kanalen tas bort från dina favoriter.

Hantera dina senaste kanaler

Du hittar de senaste kanalerna du tittade på i avsnittet Senaste i kanalguiden. Du måste ha Webb- och appaktivitet aktiverat för att se kategorin. Läs mer om hur du aktiverar Webb- och appaktivitet.

Tips! Om du vill ta bort en kanal från dina senaste kanaler går du till kanalens namn och trycker länge på knappen Välj tills en meny visas. Tryck på Ta bort för att ta bort kanalen.