Se direktesendt TV på Google TV

Du kan se direktesendt TV fra ulike leverandører på Google TV. For å se direktesendt TV fra en bestemt leverandør må du kanskje laste ned appen deres.

Hvis du er i USA, inkluderer Direkte-delen på startskjermen direktekanaler fra Google TV. Du kan få mer direktesendt TV hvis du legger til tjenesteleverandører og fullfører de nødvendige trinnene.

Se direktesendt TV fra Google TV

Google TV leveres med direktesendte TV-kanaler kostnadsfritt og uten at du trenger å installere apper, registrere deg eller abonnere. Du kan bla gjennom Google TV-kanaler i Direkte-fanen, i anbefalingene dine eller i Google TV-kanalspilleren.

Tilgjengelige kanaler
  • 4Emergency
  • ACCDN
  • AccuWeather
  • America's Test Kitchen
  • Aggresjonskontroll
  • Antiques Roadshow
  • Are We There Yet
  • At Home with Family Handyman
  • Baywatch
  • BBC Earth
  • BBC Food
  • BBC Home & Garden
  • beIN SPORTS XTRA
  • Billiard TV
  • Bounce XL
  • BritBox Mysteries
  • CBC News & Explore
  • Cheaters
  • Cheddar News
  • Cine Romántico
  • Circle
  • Klassisk Doctor Who
  • Court Legendary Trials
  • Court TV
  • Dateline 24/7
  • Deal or No Deal
  • Demand Africa
  • Divorce Court
  • DOCUMENTARY+
  • DraftKings
  • Dry Bar Comedy
  • DUST
  • Easy listening
  • Estrella News
  • Estrella TV
  • FailArmy
  • Family Affair Channel
  • Family Feud
  • FilmRise Action
  • FilmRise Free Movies
  • Skrekkfilm
  • Krim fra FilmRise
  • Forensic Files
  • Game Show Central
  • Great American Adventures
  • Grit Xtra
  • Hallmark Movies & More
  • Heartland
  • Hell's Kitchen
  • Historias de Amor
  • iHeart90s
  • iHeart Christmas
  • iHeartCountry
  • IMPACT Wrestling Channel
  • Impossible
  • ION
  • ION Mystery
  • It's Showtime at the Apollo
  • Just for Laughs Gags
  • Kocowa K-Drama
  • LAFF More
  • Latino Vibes
  • Law & Crime
  • Lidia's Kitchen
  • Lo Mejor de Telemundo
  • LOL Network
  • Love Nature
  • Maverick Black Cinema
  • Midsomer Murders
  • MotorTrend FAST TV
  • Moviesphere
  • Murder She Wrote
  • Mystery Science Theater 3000 (MST3K)
  • NBC News Bay Area
  • NBC News Boston
  • NBC News Chicago
  • NBC News Connecticut
  • NBC News Dallas Fort Worth
  • NBC News Los Angeles
  • NBC News New York
  • NBC News NOW
  • NBC News Philadelphia
  • NBC News San Diego
  • NBC News South Florida
  • NBC News Washington DC
  • Newsmax
  • Outdoor America
  • Outside
  • Out TV
  • Paranormal Files
  • PBS Antiques RoadShow
  • PBS Nature
  • PFL Professional Fighters League
  • PGA Tour
  • PokerGo
  • PowerNation
  • REELZ Famous & Infamous
  • Remember the 80s
  • Reuters Now
  • Scripps News
  • Shades of Black
  • Sky News
  • Smooth jazz
  • Speedvision
  • Stingray Classic Rock
  • Stingray HolidayScapes
  • Stingray Naturescape
  • Stingray Soul Storm
  • Swerve Combat
  • Tastemade
  • Telemundo Al Día
  • The Celebrity Name Game Channel
  • The Jamie Oliver Channel
  • The Pet Collective
  • The Price is Right - The Barker Years
  • This Old House
  • Today All Day
  • Top Gear
  • Universal Crime
  • Uløste mysterier
  • World Poker Tour
  • Wu Tang Collection
  • Xumo Free Crime TV
  • Xumo Free Movies
  • Xumo Free Westerns
  • Xumo Holiday Movie Channel

Begrens seksuelt innhold

Du kan bruke innholdsbegrensninger for å filtrere bort seksuelt innhold for deg eller andre på TV-en. Innholdsbegrensninger er valgfrie innstillinger for Google TV-kanaler. Slik slår du innholdsbegrensninger på eller av:

1. Logg på kontoen din.
  2. Gå til «For deg»-fanen.
  3. Velg Innstillinger Innstillinger og så Kontoer og pålogging.
  4. Velg kontoen du vil begrense.
  5. Velg Innholdsbegrensninger og så Google TV-kanaler.
  6. Slå av eller på.

Endre annonseinnstillingene.

Annonser som vises på Google TV-kanaler, kan være personlig tilpasset basert på annonserings-ID-en til enheten eller Google-kontoinformasjonen din. Finn ut hvordan du endrer innstillingene for enheten og Google-annonser.

Se direktesendt TV fra andre leverandører

Direktesendte TV-kanaler fra apper som Haystack News, Plex, Pluto TV og Tubi er tilgjengelige kostnadsfritt. Du kan bla gjennom kanalene deres i Direkte-fanen, i anbefalingene dine og i søkeresultater. For å se på kanalene må du installere appene deres. Du kan også legge til direktesendte TV-kanaler fra betalte abonnementer som YouTube TV, Sling TV og Philo.

YouTube TV

Hvis du har et YouTube TV-abonnement og vil legge det til i Google TV, må du legge til Google-kontoen du bruker for YouTube TV-abonnementet. Når du åpner appen, må du kanskje bytte konto.

Tips: Hvis du velger YouTube TV som en av strømmetjenestene dine, kan du få YouTube TV-anbefalinger i Google TV. Finn ut hvordan du endrer innstillingene for strømmetjenestene dine.

Sling TV

Slik legger du til Sling TV på Google TV:

1. Last ned Sling TV-appen. Finn ut hvordan du installerer apper på Google TV.
  2. Knytt Sling TV til Google-kontoen din. Finn ut hvordan du knytter tjenester til kontoen din.
Philo

Slik legger du til Philo på Google TV:

1. Last ned Philo-appen. Finn ut hvordan du installerer apper på Google TV.
  2. Legg til Philo i listen din over tjenester. Finn ut hvordan du legger til eller fjerner strømmetjenester.

Velg favorittkanaler

Slik velger du favorittkanaler:

1. Gå til Direkte-fanen på Google TV.
  2. I kanaloversikten finner du frem til en kanal du vil merke som favoritt.
  3. Gå til kanalnavnet, og velg det.
    • Det vises en stjerne, slik at du vet at kanalen er lagt til som favoritt.
  4. Gå til «Favoritter»-delen øverst i kanaloversikten.

Tips: For å fjerne en kanal fra listen over favoritter, gå til kanalnavnet og velg det. Stjernen forsvinner, og kanalen fjernes fra favorittlisten.

Administrer de nylige kanalene dine

Du finner kanaler du nylig har sett på, i «Nylige»-delen av kanaloversikten. For å finne kategorien, slå på Nett- og appaktivitet. Finn ut hvordan du slår på Nett- og appaktivitet.

Tips: For å fjerne en kanal fra nylige, gå til kanalnavnet og hold valgknappen inne til du ser en meny. Trykk på Fjern. Kanalen fjernes.