Live tv kijken op Google TV

Je kunt live tv van verschillende providers bekijken op Google TV. Als je live tv van een specifieke provider wilt bekijken, moet je misschien hun app downloaden.

Als je in de Verenigde Staten bent, bevat het gedeelte Live van je startscherm live kanalen van Google TV. Je kunt meer live tv krijgen door serviceproviders toe te voegen en de nodige stappen te doorlopen.

Live tv van Google TV bekijken

Google TV wordt geleverd met kosteloze kanalen voor live tv. Er is geen app-installatie, aanmelding of abonnement nodig. Je kunt browsen door Google TV-kanalen op het tabblad Live, in je aanbevelingen of in de speler voor Google TV-kanalen.

Beschikbare kanalen
  • 4Emergency
  • ACCDN
  • AccuWeather
  • America's Test Kitchen
  • Anger Management
  • Antiques Roadshow
  • Are We There Yet
  • At Home with Family Handyman
  • Baywatch
  • BBC Earth
  • BBC Food
  • BBC Home & Garden
  • beIN SPORTS XTRA
  • Billiard TV
  • Bounce XL
  • BritBox Mysteries
  • CBC News & Explore
  • Cheaters
  • Cheddar News
  • Cine Romántico
  • Circle
  • Classic Doctor Who
  • Court Legendary Trials
  • Court TV
  • Dateline 24/7
  • Deal or No Deal
  • Demand Africa
  • Divorce Court
  • DOCUMENTARY+
  • DraftKings
  • Dry Bar Comedy
  • DUST
  • Easy listening
  • Estrella News
  • Estrella TV
  • FailArmy
  • Family Affair Channel
  • Family Feud
  • FilmRise Action
  • FilmRise Free Movies
  • FilmRise Horror
  • FilmRise True Crime
  • Forensic Files
  • Game Show Central
  • Great American Adventures
  • Grit Xtra
  • Hallmark Movies & More
  • Heartland
  • Hell's Kitchen
  • Historias de Amor
  • iHeart90s
  • iHeart Christmas
  • iHeartCountry
  • IMPACT Wrestling Channel
  • Impossible
  • ION
  • ION Mystery
  • It's Showtime at the Apollo
  • Just for Laughs Gags
  • Kocowa K-Drama
  • LAFF More
  • Latino Vibes
  • Law & Crime
  • Lidia's Kitchen
  • Lo Mejor de Telemundo
  • LOL Network
  • Love Nature
  • Maverick Black Cinema
  • Midsomer Murders
  • MotorTrend FAST TV
  • Moviesphere
  • Murder She Wrote
  • Mystery Science Theater 3000 (MST3K)
  • NBC News Bay Area
  • NBC News Boston
  • NBC News Chicago
  • NBC News Connecticut
  • NBC News Dallas Fort Worth
  • NBC News Los Angeles
  • NBC News New York
  • NBC News NOW
  • NBC News Philadelphia
  • NBC News San Diego
  • NBC News South Florida
  • NBC News Washington DC
  • Newsmax
  • Outdoor America
  • Outside
  • Out TV
  • Paranormal Files
  • PBS Antiques RoadShow
  • PBS Nature
  • PFL Professional Fighters League
  • PGA Tour
  • PokerGo
  • PowerNation
  • REELZ Famous & Infamous
  • Remember the 80s
  • Reuters Now
  • Scripps News
  • Shades of Black
  • Sky News
  • Smooth Jazz
  • Speedvision
  • Stingray Classic Rock
  • Stingray HolidayScapes
  • Stingray Naturescape
  • Stingray Soul Storm
  • Swerve Combat
  • Tastemade
  • Telemundo Al Día
  • The Celebrity Name Game Channel
  • The Jamie Oliver Channel
  • The Pet Collective
  • The Price is Right - The Barker Years
  • This Old House
  • Today All Day
  • Top Gear
  • Universal Crime
  • Unsolved Mysteries
  • World Poker Tour
  • Wu Tang Collection
  • Xumo Free Crime TV
  • Xumo Free Movies
  • Xumo Free Westerns
  • Xumo Holiday Movie Channel

Content voor volwassenen beperken

Je kunt contentbeperkingen gebruiken om content voor volwassenen voor jou of anderen op je tv weg te filteren. Contentbeperkingen zijn optionele instellingen voor Google TV-kanalen. Zo zet je contentbeperkingen aan of uit:

1. Log in op je account.
  2. Ga naar het tabblad Voor jou.
  3. Selecteer Instellingen Instellingen en dan Accounts en inloggen.
  4. Selecteer het account dat je wilt beperken.
  5. Selecteer Contentbeperkingen en dan Google TV-kanalen.
  6. Zet beperkingen aan of uit.

Je advertentie-instellingen wijzigen

Advertenties die worden afgespeeld op Google TV-kanalen, worden misschien gepersonaliseerd op basis van de advertentie-ID van je apparaat of je Google-accountgegevens. Meer informatie over hoe je je apparaat- en Google-advertentie-instellingen wijzigt

Live tv van andere providers bekijken

Live tv-kanalen van apps zoals Haystack News, Plex, Pluto TV en Tubi zijn kosteloos beschikbaar. Je kunt door hun kanalen browsen op het tabblad Live, in je aanbevelingen en in zoekresultaten. Je moet hun apps installeren om hun kanalen te bekijken. Je kunt ook live tv-kanalen toevoegen uit betaalde abonnementen zoals YouTube TV, Sling TV en Philo.

YouTube TV

Als je een YouTube TV-abonnement hebt en dit wilt toevoegen aan je Google TV, voeg je het Google-account toe dat je gebruikt voor je YouTube TV-abonnement. Als je de app opent, moet je misschien schakelen tussen accounts.

Tip: Als je YouTube TV selecteert als een van je streamingservices, krijg je misschien aanbevelingen van YouTube TV in Google TV. Meer informatie over hoe je de instellingen van je streamingservices wijzigt

Sling TV

Zo voeg je Sling TV toe aan je Google TV:

1. Download de Sling TV-app. Meer informatie over hoe je apps installeert op Google TV
  2. Koppel Sling TV aan je Google-account. Meer informatie over hoe je een service aan je account koppelt
Philo

Zo voeg je Philo toe aan je Google TV:

1. Download de Philo-app. Meer informatie over hoe je apps installeert op Google TV
  2. Voeg Philo toe aan je lijst met services. Meer informatie over hoe je een streamingservice toevoegt of verwijdert

Je favoriete kanalen kiezen

Zo selecteer je je favoriete kanalen:

1. Ga op je Google TV naar het tabblad Live.
  2. Zoek in de kanaalgids een kanaal dat je als een van je favorieten wilt instellen.
  3. Ga naar de kanaalnaam en selecteer deze.
    • Er staat nu een ster bij de naam om te bevestigen dat het kanaal nu bij je favorieten staat.
  4. Ga bovenaan de kanaalgids naar het gedeelte Favorieten.

Tip: Als je een kanaal uit je favorieten wilt verwijderen, selecteer je de relevante kanaalnaam. De ster verdwijnt en het kanaal wordt uit je favorieten verwijderd.

Je recente kanalen beheren

Je vindt onlangs bekeken kanalen in het gedeelte Recent van je kanaalgids. Zet Web- en app-activiteit aan om de categorie te vinden. Meer informatie over hoe je Web- en app-activiteit aanzet

Tip: Als je een kanaal uit je recente items wilt verwijderen, ga je naar de kanaalnaam en houd je de selectieknop ingedrukt tot je een menu ziet. Tik op Verwijderen en het kanaal wordt verwijderd.