Titta på live-tv på Google TV

Du kan titta på live-tv från olika leverantörer på Google TV. Om du vill titta på live-tv från en viss leverantör kan du behöva ladda ned deras app.

Om du befinner dig i Tyskland kan du lägga till ett liveavsnitt på startskärmen för Google TV med livekanaler från Joyn, waipu.tv eller Zattoo.

Så här lägger du till Joyn, waipu.tv eller Zattoo på Google TV:

1. Ladda ned Joyn-, waipu.tv- eller Zattoo TV-appen. Läs mer om hur du installerar appar på Google TV.
  2. Länka Joyn, waipu.tv eller Zattoo till ditt Google-konto. Läs mer om hur du länkar en tjänst till kontot.

Välj dina favoritkanaler

1. Öppna fliken Live på Google TV.
  2. I vyn Alla kanaler letar du reda på kanalen du vill spara som favorit.
  3. Navigera till kanalens namn och välj det.
    • En stjärna visas för att bekräfta att kanalen nu finns bland dina favoriter.
  4. Om du vill bläddra bland dina favoritkanaler byter du från vyn Alla kanaler till vyn Favoritkanaler.
Tips! Om du vill ta bort en kanal från dina favoriter går du till kanalens namn och väljer det. Stjärnan försvinner och kanalen tas bort från dina favoriter.