Live tv kijken op Google TV

Je kunt live tv van verschillende providers bekijken op Google TV. Als je live tv van een specifieke provider wilt bekijken, moet je misschien hun app downloaden.

Als je in Duitsland bent, kun je een gedeelte Live aan het startscherm van Google TV toevoegen met live kanalen van Joyn, waipu.tv of Zattoo.

Zo voeg je Joyn, waipu.tv of Zattoo aan je Google TV toe:

1. Download de Joyn-, waipu.tv- of Zattoo-tv-app. Meer informatie over hoe je apps installeert op Google TV
  2. Koppel Joyn, waipu.tv of Zattoo aan je Google-account. Meer informatie over hoe je een service aan je account koppelt

Je favoriete kanalen kiezen

1. Ga op je Google TV naar het tabblad Live.
  2. Zoek onder Alle kanalen een kanaal dat je als een van je favorieten wilt instellen.
  3. Ga naar de kanaalnaam en selecteer deze.
    • Er staat nu een ster bij de naam om te bevestigen dat het kanaal nu bij je favorieten staat.
  4. Als je door je favoriete kanalen wilt browsen, ga je van Alle kanalen naar Favoriete kanalen.
Tip: Als je een kanaal uit je favorieten wilt verwijderen, selecteer je de relevante kanaalnaam. De ster verdwijnt en het kanaal wordt uit je favorieten verwijderd.