WsteczUser 6959373002941114193Autor wątku3 dni temu12.03.2025, 12:30:30 Pobierz link Zgłoś nadużycieWykupiłam subskrybcjie i nie mam jej w grze co się stało bo z tą subskrybcja na kraine mirarzy jestKraina mirarz ySzczegółyAplikacja mobilna Gry Google Play,iOS,Rozwiązać problemOdpowiedzMam to samo pytanie (0)SubskrybujTreści zamieszczane przez społeczność mogą być niezweryfikowane lub nieaktualne. Więcej informacji Uważamy, że ta odpowiedź jest trafna Nasz zautomatyzowany system analizuje odpowiedzi, aby wybrać tę, która z największym prawdopodobieństwem będzie dla Ciebie przydatna.LLukas. Platynowy Ekspert ProduktowyTen post rozwiązał Twój problem? Kliknij "Polecaj" :)3 dni temu12.03.2025, 22:49:43 Pobierz link Zgłoś nadużycieW tej sprawie skontaktuj się z pomocą techniczną tej aplikacji, oni mogą sprawdzić co poszło nie tak i ewentualnie aktywować zakupioną rzecz. Ewentualnie, informacje dotyczące polityki zwrotów oraz sposobu wnioskowania o zwrot znajdziesz na stronie: https://support.google.com/googleplay/answer/2479637?hl=pl Opisano tam konkretne przypadki i co musisz zrobić. W przypadku pozytywnego rozpatrzenia wniosku pieniądze zostaną zwrócone w ciągu 3-5 dni roboczych (w przypadku płatności kartą).Pomocne? 0 Głos zaGłos przeciw Wyświetl wątekWszystkie odpowiedziLLukas. Platynowy Ekspert ProduktowyTen post rozwiązał Twój problem? Kliknij "Polecaj" :) Najtrafniejsza odpowiedź3 dni temu12.03.2025, 22:49:43 Pobierz link Zgłoś nadużycieW tej sprawie skontaktuj się z pomocą techniczną tej aplikacji, oni mogą sprawdzić co poszło nie tak i ewentualnie aktywować zakupioną rzecz. Ewentualnie, informacje dotyczące polityki zwrotów oraz sposobu wnioskowania o zwrot znajdziesz na stronie: https://support.google.com/googleplay/answer/2479637?hl=pl Opisano tam konkretne przypadki i co musisz zrobić. W przypadku pozytywnego rozpatrzenia wniosku pieniądze zostaną zwrócone w ciągu 3-5 dni roboczych (w przypadku płatności kartą). Dodaj komentarz
User 6959373002941114193Autor wątku3 dni temu12.03.2025, 12:30:30 Pobierz link Zgłoś nadużycieWykupiłam subskrybcjie i nie mam jej w grze co się stało bo z tą subskrybcja na kraine mirarzy jestKraina mirarz ySzczegółyAplikacja mobilna Gry Google Play,iOS,Rozwiązać problemOdpowiedzMam to samo pytanie (0)SubskrybujTreści zamieszczane przez społeczność mogą być niezweryfikowane lub nieaktualne. Więcej informacji