Løs problemer med abonnementer

Prøv løsningene nedenfor (avhengig av hvilket problem du har).

Finn abonnementer som mangler

Hvis du ikke finner abonnementene dine, bør du sjekke at du er logget på riktig konto.

Sørg for at du er logget på Google-kontoen som har abonnementene dine. Finn ut hvordan du legger til kontoer eller bytter konto.
  • Du kan ha brukt en annen e-postadresse for abonnementsappen enn den som er tilknyttet Google-kontoen din.
  • Sjekk eventuelle andre e-postkontoer du har, og se etter kvitteringen for abonnementet for å finne ut hvor du la det til.
  • Hør med familiemedlemmer. Det kan hende at du har startet abonnementet med kontoen til et familiemedlem.

Løs problemer med belastninger fra avinstallerte apper

Hvis du bare har avinstallert appen, må du også si opp abonnementet – ellers fortsetter du å bli belastet.

1. Gå til play.google.com.
  2. Sjekk at du er logget på riktig Google-konto.
  3. Klikk på Mine abonnementer til venstre.
  4. Velg abonnementet du vil si opp.
  5. Klikk på Administrer og så Si opp abonnementet.
  6. For å bekrefte oppsigelsen, klikk på Er du sikker på at du vil si opp?

Finn ut hvordan du ber om refusjon.

Løs problemer med betaling for abonnementer

Hvis du har mistet betalingsmåten din, den er stjålet eller du har fått en e-post om at den er avvist, bør du prøve en annen betalingsmåte.

1. Gå til play.google.com.
  2. Sjekk om du er logget på riktig Google-konto.
  3. Klikk på Mine abonnementer til venstre.
  4. Finn abonnementet du vil endre betalingsmåten for.
  5. Klikk på Administrer.
  6. Klikk på Oppdater ved siden av betalingsmåten.

Viktig: Hvis betalingsmåten avvises eller ikke har nok saldo til å dekke kjøpet, kan abonnementet bli sagt opp. Hvis det skjer, kan du starte abonnementet på nytt.