Løs problemer med abonnementer

Prøv løsningene nedenfor (avhengig av hvilket problem du har).

Finn abonnementer som mangler

Hvis du ikke finner abonnementene dine, bør du sjekke at du er logget på riktig konto.

Sørg for at du er logget på Google-kontoen som har abonnementene dine. Finn ut hvordan du legger til kontoer eller bytter konto.
  • Du kan ha brukt en annen e-postadresse for abonnementsappen enn den som er tilknyttet Google-kontoen din.
  • Sjekk eventuelle andre e-postkontoer du har, og se etter kvitteringen for abonnementet for å finne ut hvor du la det til.
  • Hør med familiemedlemmer. Det kan hende at du har startet abonnementet med kontoen til et familiemedlem.

Problemer med abonnementsinnhold i apper

Hvis du har problemer med innhold i apper og vil gi tilbakemelding eller få hjelp, kan du kontakte apputvikleren.

Vi anbefaler at du kontakter apputvikleren for å

• få hjelp til å løse problemer med apper eller spill og abonnementer i apper eller spill
  • finne ut mer om hvordan du bruker apper eller abonnementer
  • spørre om kjøp i apper som ikke er levert
  • få hjelp med påloggingsproblemer tilknyttet brukernavn og passord for bestemte apper
Finn ut hvordan du kontakter apputviklere.

Løs problemer med belastninger fra avinstallerte apper

Hvis du bare har avinstallert appen, må du også si opp abonnementet – ellers fortsetter du å bli belastet.

1. På en datamaskin går du til abonnementene dine på Google Play.
  2. Klikk på Administrer for abonnementet du vil si opp.
  3. Klikk på Si opp abonnementet.
  4. Velg en årsak i forgrunnsvinduet for bekreftelse.
  5. Klikk på Fortsett.

Finn ut hvordan du ber om refusjon.

Løs problemer med betaling for abonnementer

Hvis du har mistet betalingsmåten din, den er stjålet eller du har fått en e-post om at den er avvist, bør du prøve en annen betalingsmåte.

1. På en datamaskin går du til abonnementer på Google Play.
  2. Klikk på Administrer ved siden av abonnementet du vil oppdatere.
  3. Klikk på Oppdater ved siden av den primære betalingsmåten.

Viktig: Hvis betalingsmåten avvises eller ikke har nok saldo til å dekke kjøpet, kan abonnementet bli sagt opp. Hvis det skjer, kan du starte abonnementet på nytt.