Vi tar forholdsregler for brukerstøtteekspertene våre i forbindelse med COVID-19. Derfor har vi for øyeblikket redusert bemanning. Se hvilke muligheter du har for å få kontakt med en brukerstøttespesialist, eller gå til brukerstøtten for å få mer informasjon

Løs problemer med abonnementer

Prøv løsningene nedenfor (avhengig av hvilket problem du har).

Finn abonnementer som mangler

Hvis du ikke finner abonnementene dine, bør du sjekke at du er logget på riktig konto.

Sørg for at du er logget på Google-kontoen som har abonnementene dine. Finn ut hvordan du legger til kontoer eller bytter konto.
  • Du kan ha brukt en annen e-postadresse for abonnementsappen enn den som er tilknyttet Google-kontoen din.
  • Sjekk eventuelle andre e-postkontoer du har, og se etter kvitteringen for abonnementet for å finne ut hvor du la det til.
  • Hør med familiemedlemmer. Det kan hende at du har startet abonnementet med kontoen til et familiemedlem.

Viktig abonnementsinformasjon for brukere i India

Important: Due to the New Reserve Bank of India eMandate notification, your payment method may not support auto renewing subscriptions. If you do not see the option to set up an auto-renewing subscription, try one of the following:

• Purchase a single access pass.
  • Try to pay with a different payment method.
  • Contact your bank if you are still experiencing issues.

Løs problemer med belastninger fra avinstallerte apper

Hvis du bare har avinstallert appen, må du også si opp abonnementet – ellers fortsetter du å bli belastet.

1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og så Abonnementer.
  4. Velg abonnementet du vil avslutte.
  5. Trykk på Si opp abonnementet.
  6. Følg veiledningen.

Finn ut hvordan du ber om refusjon.

Løs problemer med betaling for abonnementer

Hvis du har mistet betalingsmåten din, den er stjålet eller du har fått en e-post om at den er avvist, bør du prøve en annen betalingsmåte.

1. På Android-enheten din åpner du Google Play-butikken Google Play.
  2. Sjekk at du er logget på riktig Google-konto.
  3. Trykk på menyen Meny etterfulgt av Abonnementer.
  4. Finn abonnementet du vil oppdatere.
  5. Nå har du to muligheter:
    • For å oppdatere aktive abonnementer trykker du på Administrer.
    • For å rette feil i betalingsmåten din, trykker du på Oppdater.
  6. Følg veiledningen for å oppdatere betalingsmåten.

Viktig: Hvis betalingsmåten avvises eller ikke har nok saldo til å dekke kjøpet, kan abonnementet bli sagt opp. Hvis det skjer, kan du starte abonnementet på nytt.