Løs problemer med abonnementer

Prøv løsningene nedenfor (avhengig av hvilket problem du har).

Finn abonnementer som mangler

Hvis du ikke finner abonnementene dine, bør du sjekke at du er logget på riktig konto.

Sørg for at du er logget på Google-kontoen som har abonnementene dine. Finn ut hvordan du legger til kontoer eller bytter konto.
  • Du kan ha brukt en annen e-postadresse for abonnementsappen enn den som er tilknyttet Google-kontoen din.
  • Sjekk eventuelle andre e-postkontoer du har, og se etter kvitteringen for abonnementet for å finne ut hvor du la det til.
  • Hør med familiemedlemmer. Det kan hende at du har startet abonnementet med kontoen til et familiemedlem.

Løs problemer med belastninger fra avinstallerte apper

Hvis du bare har avinstallert appen, må du også si opp abonnementet – ellers fortsetter du å bli belastet.

1. På Android-enheten din åpner du Google Play-butikken Google Play.
  2. Sjekk at du er logget på riktig Google-konto.
  3. Trykk på menyen Menyog så Abonnementer.
  4. Velg abonnementet du vil si opp.
  5. Trykk på Si opp abonnementet.
  6. Følg veiledningen.

Finn ut hvordan du ber om refusjon.

Løs problemer med betaling for abonnementer

Hvis du har mistet betalingsmåten din, den er stjålet eller du har fått en e-post om at den er avvist, bør du prøve en annen betalingsmåte.

1. På Android-enheten din åpner du Google Play-butikken Google Play.
  2. Sjekk at du er logget på riktig Google-konto.
  3. Trykk på menyen Meny og så Abonnementer.
  4. Finn abonnementet du vil oppdatere.
  5. Nå har du to muligheter:
    • For å oppdatere aktive abonnementer trykker du på Administrer.
    • For å rette feil i betalingsmåten din, trykker du på Oppdater.
  6. Følg veiledningen for å oppdatere betalingsmåten.

Viktig: Hvis betalingsmåten avvises eller ikke har nok saldo til å dekke kjøpet, kan abonnementet bli sagt opp. Hvis det skjer, kan du starte abonnementet på nytt.