Løs problemer med abonnementer

Du kan prøve følgende løsninger, afhængigt af hvilket problem du har.

Find manglende abonnementer

Hvis du ikke kan finde dine abonnementer, skal du tjekke, at du er logget ind på den rigtige konto.

Sørg for at logge ind på den Google-konto, du bruger til dine abonnementer. Se, hvordan du tilføjer en konto eller skifter konto.
  • Den mailadresse, du har tilknyttet abonnementsappen, kan være en anden end den, der er tilknyttet din Google-konto.
  • Tjek dine andre mailkonti, og kig efter kvitteringen for abonnementet for at finde ud af, hvor du tilføjede abonnementet.
  • Spørg dine familiemedlemmer. Du har muligvis brugt et familiemedlems konto til at oprette abonnementet.

Løs problemer med debiteringer, hvis appen allerede er afinstalleret

Hvis du har afinstalleret appen, skal du stadig opsige abonnementet. Hvis ikke du gør det, debiteres du fortsat.

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på menuen Menuog så Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil opsige.
  5. Tryk på Opsig abonnement.
  6. Følg vejledningen.

Se, hvordan du anmoder om en refusion.

Løs problemer med at betale for et abonnement

Hvis din betalingsmetode er gået tabt eller er blevet stjålet, eller hvis du har modtaget en mail om, at din betalingsmetode er blevet afvist, kan du prøve at bruge en anden betalingsmetode.

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på menuen Menu og så Abonnementer.
  4. Find det abonnement, du vil opdatere.
  5. Vælg blandt følgende muligheder:
    • Tryk på Administrer, hvis det drejer sig om aktive abonnementer.
    • Hvis du vil rette din betalingsmetode, skal du trykke på Opdater.
  6. Følg vejledningen for at opdatere din betalingsmetode.

Vigtigt! Hvis din betalingsmetode afvises, eller der ikke er tilstrækkelige pengemidler på den, opsiges dit abonnement muligvis. Hvis dette sker, kan du oprettet dit abonnement igen.