Los probleme met intekeninge op

Probeer die volgende oplossings, afhangend van jou kwessie.

Kry ontbrekende intekeninge

As jy nie jou intekeninge kan kry nie, moet jy kyk of jy by die regte rekening aangemeld is.

Maak seker dat jy aanmeld by die Google-rekening wat jou intekeninge het. Vind uit hoe om 'n rekening by te voeg of rekeninge te wissel.
  • Die e-posadres wat jy saam met die intekeningprogram gebruik het, kan van jou Google-rekening verskil.
  • Kyk in jou ander e-posrekeninge en soek die kwitansie van die intekening om vas te stel waar jy die intekening bygevoeg het.
  • Vind uit by jou gesinslede. Jy het dalk 'n gesinslid se rekening gebruik om in te teken.

Kwessies met inappintekeninginhoud

Jy kan die app se ontwikkelaar kontak as jy kwessies met inappinhoud ondervind en terugvoer wil gee of hulp nodig het.

Dit is die beste om ’n appontwikkelaar te kontak as jy:

• Hulp nodig het om ’n kwessie met ’n app of speletjie en die intekening daarop op te los.
  • Meer inligting benodig oor hoe om ’n app of intekening te gebruik.
  • Wil vra oor ’n inappaankoop wat nie afgelewer is nie.
  • Hulp nodig het met gebruikernaam- en wagwoordaanmeldprobleme vir spesifieke apps.
Vind uit hoe om appontwikkelaars te kontak.

Belangrike inligting vir PayTM-gebruikers in Indië

Belangrik:

In lig van die Indiese Reserwebank se persverklaring oor PayTM Payments bank Ltd, sal Google Play-gebruikers van PayTM e-wallets, debietkaarte en net banking vanaf 15 Maart 2024 ontwrigtings in hul Play-aankoopervaring ervaar. Gebruikers word aangeraai om hul bestaande intekeninge op te dateer met ’n rugsteunbetaalmetode om onderbrekings te vermy. Meer inligting oor hoe om jou betaalmetodes te bestuur en die lys van betaalmetodes wat op Google Play in Indië aanvaar word.

Los probleme met heffings op as die program reeds gedeïnstalleer is

As jy die program gedeïnstalleer het, moet jy nogtans die intekening kanselleer, anders sal betaling steeds van jou gehef word.

1. Gaan op jou Android-toestel na intekeninge in Google Play.
  2. Kies die intekening wat jy wil kanselleer.
  3. Tik op Kanselleer intekening.
  4. Volg die instruksies.

Vind uit hoe om 'n terugbetaling te versoek.

Los probleme met betaling vir 'n intekening op

As jou betaalmetode verloor is of gesteel is, of as jy 'n e-pos gekry het wat sê dat jou betaalmetode afgekeur is, kan jy 'n ander betaalmetode probeer.

1. Maak die Google Play Winkel Google Play op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Maak seker dat jy by die regte Google-rekening aangemeld is.
  3. Tik op Kieslys Kieslys en dan Intekeninge.
  4. Soek die intekening wat jy wil opdateer.
  5. Kies uit die volgende:
    • Tik op Bestuur vir aktiewe intekeninge.
    • Tik op Dateer op om jou betaalmetode reg te stel.
  6. Volg die instruksies om jou betaalmetode op te dateer.

Belangrik: As jou betaalmetode afgekeur word of nie genoeg geld het nie, kan jou intekening gekanselleer word. Stel jou intekening weer op as dit gebeur.