Løs problemer med abonnementer

Du kan prøve følgende løsninger, afhængigt af hvilket problem du har.

Find manglende abonnementer

Hvis du ikke kan finde dine abonnementer, skal du tjekke, at du er logget ind på den rigtige konto.

Sørg for at logge ind på den Google-konto, du bruger til dine abonnementer. Se, hvordan du tilføjer en konto eller skifter konto.
  • Den mailadresse, du har tilknyttet abonnementsappen, kan være en anden end den, der er tilknyttet din Google-konto.
  • Tjek dine andre mailkonti, og kig efter kvitteringen for abonnementet for at finde ud af, hvor du tilføjede abonnementet.
  • Spørg dine familiemedlemmer. Du har muligvis brugt et familiemedlems konto til at oprette abonnementet.

Problemer med abonnementsindhold i appen

Hvis du har problemer med indhold i appen og vil give feedback eller have hjælp, kan du kontakte appudvikleren.

Det er bedst at kontakte en appudvikler for at:

• Få hjælp til at løse et problem eller et abonnementsproblem i forbindelse med en app eller et spil.
  • Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en app eller et abonnement.
  • Spørge ind til et abonnement i appen, som ikke er blevet leveret.
  • Få hjælp til problemer med login ved hjælp af brugernavn og adgangskode for bestemte apps.
Se, hvordan du kontakter appudviklere.

Løs problemer med debiteringer, hvis appen allerede er afinstalleret

Hvis du har afinstalleret appen, skal du stadig opsige abonnementet. Hvis ikke du gør det, debiteres du fortsat.

1. Gå til dine abonnementer i Google Play på din computer.
  2. Klik på Administrer ud for det abonnement, du vil opsige.
  3. Klik på Opsig abonnement.
  4. Vælg en årsag i pop op-vinduet til bekræftelse.
  5. Klik på Fortsæt.

Se, hvordan du anmoder om en refusion.

Løs problemer med at betale for et abonnement

Hvis din betalingsmetode er gået tabt eller er blevet stjålet, eller hvis du har modtaget en mail om, at din betalingsmetode er blevet afvist, kan du prøve at bruge en anden betalingsmetode.

1. Gå til abonnementer i Google Play på din computer.
  2. Klik på Administrer ud for det abonnement, du vil opdatere.
  3. Klik på Opdater ud for den primære betalingsmetode.

Vigtigt! Hvis din betalingsmetode afvises, eller der ikke er tilstrækkelige pengemidler på den, opsiges dit abonnement muligvis. Hvis dette sker, kan du oprettet dit abonnement igen.