Som en försiktighetsåtgärd mot covid-19 arbetar vi just nu med ett begränsat supportteam. Se dina alternativ för att kontakta en supportspecialist eller besök hjälpcentret

Fylla på saldot i Play

Du kan köpa saldo i Play i utvalda närbutiker. Närbutiken kan ta ut en extra avgift.

För närvarande visas bara det här alternativet om

Land Värde
Japan 500‎JPY, 1 000‎JPY, 3 000 JPY, 5 000 JPY, 10 000 JPY, 20 000 JPY, 50 000 JPY
Indonesien 10 000 IDR, 25 000 IDR, 50 000 IDR, 100 000 IDR, 150 000 IDR, 300 000 IDR, 500 000 IDR
Malaysia 10 MYR, 20 MYR, 50 MYR, 100 MYR, 200 MYR
Mexiko 25 MXN, 50 MXN, 100 MXN, 200 MXN, 300 MXN, 600 MXN

Fylla på saldo i Play

1. Öppna Google Play-appen Google Play.
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Betalningar och prenumerationer följt av Betalningsmetoder följt av Lägg till en betalningsmetod följt av Fyll på saldo på Google Play.
  4. Välj ett belopp.
  5. Tryck på Fortsätt.
  6. Välj en butik.
    • Ange ditt namn och postnummer om du inte har gjort detta förut.
  7. Tryck på Hämta betalkod.
  8. Följ anvisningarna i närbutiken.

Tips! Det kan ta upp till fem minuter innan saldot i Play uppdateras och du får ett e-postmeddelande om att transaktionen har slutförts.

Leta reda på koden att lägga till saldo med eller avbryt transaktionen

Om du har blivit av med koden eller behöver anvisningar om hur du ska fylla på saldot i Play kollar du e-posten eller följer anvisningarna nedan. Det går även att avbryta påfyllningen av saldo i Play.

1. Öppna appen Google Play Butik Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn  högst upp Och sedan Konto Och sedan Köphistorik.
  3. Tryck på Visa koden vid transaktionen.
    • Tryck på Avbryt om du vill avbryta påfyllningen.