Fylla på saldot i Play

I utvalda närbutiker kan du köpa något i en app eller fylla på saldot i Google Play med kontanter. Närbutiken kan ta ut en extra avgift.

För närvarande visas bara det här alternativet om

Land Värde
Japan 500 JPY, 1 000 JPY, 3 000 JPY, 5 000 JPY, 10 000 JPY, 20 000 JPY, 50 000 JPY
Indonesien 10 000 IDR, 25 000 IDR, 50 000 IDR, 100 000 IDR, 150 000 IDR, 300 000 IDR, 500 000 IDR
Malaysia 10 MYR, 20 MYR, 50 MYR, 100 MYR, 200 MYR
Mexiko 25 MXN, 50 MXN, 100 MXN, 200 MXN, 300 MXN, 600 MXN
Filippinerna Minsta köpbelopp: 50 PHP

Köpa saldo i Play via virtuell bankkontoöverföring (endast Indonesien)

1. Öppna Google Play Butik-appen Google Play.
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster följt av Betalningsmetoder följt av Fyll på saldo på Google Play.
  3. Välj ett belopp följt av OK.
  4. Du får ett virtuellt kontonummer som betalningskod.
  5. Betala med koden via din bankapp, internetbank eller en uttagsautomat.

Fylla på saldo i Play

1. Öppna Google Play-appen Google Play.
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Betalningar och prenumerationer följt av Betalningsmetoder följt av Lägg till en betalningsmetod följt av Fyll på saldo på Google Play.
  4. Välj ett belopp.
  5. Tryck på Fortsätt.
  6. Välj en butik.
    • Ange ditt namn och postnummer om du inte har gjort detta förut.
  7. Tryck på Hämta betalkod.
  8. Följ anvisningarna i närbutiken.
Land Närbutiker
Indonesien Alfamart, Alfamidi, Dan+Dan, Indomaret, Lawson
Japan Daily Yamazaki, Family Mart, SeicoMart, Lawson
Malaysia 7-Eleven
Mexiko Oxxo, 7-Eleven

Tips!

Köpa något i en app med kontanter

1. Hitta objektet i appen som du vill köpa med kontanter.
  2. Påbörja köpprocessen.
  3. Tryck på Betala på {närbutiksvarumärke} följt av Välj en butik.
    • Ange ditt namn och postnummer om du inte har gjort detta förut.
  4. Tryck på Hämta betalkod.
  5. Följ anvisningarna i närbutiken.

Tips! Det kan ta upp till fem minuter innan köpet slutförs och du får ett e-postmeddelande om den slutförda transaktionen.

Leta reda på koden att lägga till saldo med eller avbryt transaktionen

Om du har blivit av med koden eller behöver anvisningar om hur du ska fylla på saldot i Play kollar du e-posten eller följer anvisningarna nedan. Det går även att avbryta påfyllningen av saldo i Play.

1. Öppna appen Google Play Butik Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Betalningar och prenumerationer följt av Budget och historik följt av Köphistorik.
  4. Tryck på Visa koden vid transaktionen.
    • Om du vill avbryta påfyllningen trycker du på Avbryt.