Aan de slag met Google Nieuws

Met Google Nieuws kun je het nieuws organiseren, zoeken en begrijpen. Je kunt de instellingen wijzigen om meer artikelen te vinden die je wilt.

Belangrijk:

• Sommige functies zijn beschikbaar als je bent ingelogd op je Google-account.
  • Als je een betaald artikel deelt, hebben anderen pas toegang tot het artikel als ze ervoor betalen.

De feed Voor jou en Je volgt aanpassen

Meer artikelen over je favoriete onderwerpen vinden

• Artikelen zoeken op basis van een locatie:
    1. Zoek in de zoekbalk bovenaan naar een locatie.
    2. Klik op Volgen Volgen.
  • Artikelen zoeken op basis van een publicatie:
    1. Zoek in de zoekbalk bovenaan naar de publicatiebron.
    2. Klik op Volgen Volgen.

Je Google Nieuws-content personaliseren

• Om naar content te zoeken op basis van je interesses: Klik bovenaan op Voor jou.
  • Als je een artikel wilt lezen met verschillende standpunten en context: Klik op Hele verhaal Hele verhaal.

Verbeteren wat je te zien krijgt op Google Nieuws

Als je Google Nieuws aanpast, kun je meer artikelen vinden die je wilt. Meer informatie over hoe je Google Nieuws kunt verbeteren.