Begin met Google Nuus

Google Nuus help jou om die nuus te organiseer, te kry, en te verstaan. Jy kan jou instellings verander om meer berigte te kry wat jy wil hê.

Belangrik:

• Sommige kenmerke is net beskikbaar as jy by jou Google-rekening aangemeld is.
  • As jy ’n betaalde berig deel, sal ander dalk nie daartoe toegang hê totdat hulle daarvoor betaal nie.

Maak Google Nuus oop

Lande sonder die Google Nuus-program

Die Google Nuus-program is nie in sekere lande beskikbaar nie, maar Google Play Kiosk is beskikbaar.

Die Google Nuus-program is byvoorbeeld nie in Denemarke, Finland en Spanje beskikbaar nie.

Pasmaak jou Vir Jou- en Volg Tans-stroom

Belangrik:

• Sommige kenmerke is net beskikbaar as jy by jou Google-rekening aangemeld is.
  • As jy ’n betaalde berig deel, sal ander dalk nie daartoe toegang hê totdat hulle daarvoor betaal nie.
  • Tik op Opskrifte Nuushooftrekke om die jongste topberigte te kry.
  • Tik op “Volledige dekking van hierdie storie” Volledige Verslag om ’n berig met verskeie perspektiewe en konteks te lees.
  • Soek na jou belangstellings om onderwerpe, bronne en liggings te volg. Tik dan op Volg Volg.

Jy kan jou gunstelingonderwerpe, -intekeninge en -bronne in Volg Tans Volg kry, lees en daarvan op hoogte kom.

Verbeter wat vir jou op Google Nuus gewys word

Jy kan meer berigte kry wat jy wil hê wanneer jy jou Google Nuus pasmaak. Vind uit hoe om jou Google Nuus beter te maak.