Prenumerera med Google

Du kan prenumerera på utvalda onlinetidningar direkt i webbläsaren på en mobil enhet eller dator.

Börja prenumerera med Google

Om något du vill läsa bara är tillgängligt för prenumeranter kan du börja prenumerera genom att välja Prenumerera med ditt Google-konto eller Prenumerera med Google. Du kan behöva välja ett prenumerationserbjudande och ange en betalningsmetod och en faktureringsadress.

Lägga till en prenumeration i Google-kontot

Om du redan prenumererar men får frågan om du vill börja prenumerera i någon av Googles produkter som Google Nyheter, Tidningskiosk eller Sök väljer du Prenumererar du redan?. Sedan loggar du in med den e-postadress som du använde när du köpte prenumerationen. Möjligheten att lägga till prenumerationen i Google-kontot kan visas som ett alternativ. Då kan du se det du prenumererar på överallt där du är inloggad med ditt Google-konto.

Du kan också lägga till digitala versioner av dina prenumerationer på den tryckta utgåvan i Google Play eller i apparna Google Nyheter och Tidningskiosk.Läs mer om digitala prenumerationer för prenumeranter på den tryckta utgåvan.

Läs mer om hur du ser alla dina länkade prenumerationer i Mitt konto. Det kan vara prenumerationer på Googles produkter, på externa tjänster eller i Play Butik.

Om du inte vill att en prenumeration ska visas i Google-kontot öppnar du Prenumerationer och väljer Ta bort länk.

Prenumerationen varken avslutas eller ändras, men Googles produkter anpassas inte längre utifrån prenumerationen.

Prenumerationer i sökresultat

Innehåll från dina länkade prenumerationer kan visas i Googles sökresultat. Du kan inaktivera detta i Sökinställningarna.