Abonner og last ned innhold med Google

Du kan abonnere på nettbasert innhold fra utvalgte aviser direkte fra en nettleser på mobilenheten eller datamaskinen din.

Tegn abonnementer med Google

Hvis du leser innhold som krever abonnement, velger du Abonner med Google-kontoen din eller Abonner med Google for å tegne et abonnement. Du kan bli bedt om å velge et abonnementstilbud og bekrefte betalingsmåten og faktureringsadressen din.

Legg til eksisterende abonnementer i Google-kontoen din

Hvis du allerede har et abonnement i et Google-produkt, for eksempel Google Nyheter, Aviskiosk eller Søk, men du likevel blir bedt om å abonnere igjen, velger du Er du allerede abonnent? Deretter logger du på med e-postadressen du brukte da du tegnet abonnementet. Du ser kanskje alternativet for å legge til abonnementet i Google-kontoen din. Med dette alternativet får du tilgang til abonnementsinnholdet alle steder hvor du er logget på Google-kontoen din.

Du kan også legge til digitale versjoner av abonnementer på papirutgaver i Google Play eller Google Nyheter- og Aviskiosk-appene.Finn ut mer om digitale abonnementer på papirutgaver.

Finn ut hvordan du ser alle de tilknyttede abonnementene dine i Min konto. Abonnementene kan omfatte Google-produkter, eksterne tjenester og tjenester i Play-butikken.

Hvis du ikke vil at et abonnement skal vises i Google-kontoen din, går du til Abonnementer og velger Fjern tilknytningen.

Abonnementet ditt blir ikke kansellert eller endret. Men du får ikke lenger personlig tilpasning som er basert på abonnementet, i Google-produkter.

Last ned nyhetssaker og utgaver du vil lese uten nett

Hvis du har kjøpt tidsskrifter tidligere, kan du laste dem ned og lese dem når du er uten nett.

1. Åpne Google Nyheter-appen Google Nyheter-appen.
  2. Trykk på bildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger.
  4. Under «Nedlasting» slår du på alternativene du vil bruke for nedlasting:
    • Last ned bare via Wi-Fi
    • Last ned bare under lading
    • Valg for automatisk nedlastede utgaver
      • Last ned fullversjon og lettversjon eller Bare last ned lettversjon
      • Lagre alle utgaver eller Lagre bare den siste utgaven

Fjern nedlastinger

For å fjerne nedlastinger fra lagringsplassen på Android-enheten din, trykk på Fjern alle nedlastinger. Nyhetssakene og utgavene dine er fortsatt tilgjengelige i Google Nyheter.

Abonnementer i søkeresultater

Du kan se innhold fra de tilknyttede abonnementene dine i Googles søkeresultater. Du kan slå av dette i Innstillinger for søk.