Forbrugeroplysninger for brugere fra Frankrig

Hvad er Google Play?

Google Play er en tjeneste, der hjælper dig med at finde apps, spil, film, bøger, magasiner eller andet digitalt indhold ("Indhold"). Du kan bruge Google Play til at gennemse, finde, downloade, bruge, leje eller købe Indhold. Når du downloader, bruger, lejer eller køber Indhold i eller via Google Play i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (uanset om du har betalt for dette Indhold eller ej), indgår du en særskilt kontrakt med Google Commerce Limited.

Indhold i Google Play

Det Indhold, du finder i Google Play, kommer fra Google selv og fra tredjepartsudbydere som f.eks. appudviklere, filmstudier samt bog- og nyhedsudgivere ("Udbydere"). Disse Udbydere kan enten være professionelle eller ikke-professionelle juridiske enheder. Udbydernes indhold kan til enhver tid ophøre med at blive tilbudt i Google Play i overensstemmelse med servicevilkårene for Google Play. Det kan f.eks. ske, hvis vi finder ud af, at indholdet overtræder vores indholdspolitikker eller er i strid med gældende lovgivning.

Køb af indhold

Du kan købe Indhold i Google Play ved hjælp af de betalingsmetoder, du har føjet til din Google-konto. Du kan få flere oplysninger om accepterede betalingsmetoder i Google Play her.

Den relevante købs- eller lejepris for en vare vises på varens infoside samt i dialogboksen for købet, inden du gennemfører købet. Du modtager også en kvittering via mail, når købet er gennemført. Du kan få flere oplysninger om gennemgang af din ordrehistorik og om vores politikker vedrørende refusioner i Google Play.

Få support

Uden at påvirke den lovbestemte garanti for overensstemmelse tilbyder Google ingen kommerciel garanti for Indhold i Google Play. Når du installerer en app via Google Play, kan du dog kontakte udvikleren for at få support. Se, hvordan du kontakter en udvikler. Når du køber en bog, film eller app hos Google Play, kan du også kontakte Google direkte for at få support. Du kan gøre dette ved at trykke på knappen Kontakt os eller sende en mail til os på play-eu-support@google.com.

Du kan se, hvordan du fortryder et køb, annullerer et køb eller returnerer et køb i Google Play og anmoder om en refusion, i vores refusionspolitik og servicevilkårene for Google Play.

Google blander sig ikke i tvister, som du måtte have direkte med Udbydere, og foreslår ikke løsninger på tvister mellem dig og Udbydere.

Rangering og præsentation af indhold

Hos Google Play bestræber vi os på at tilbyde Indhold, som vi mener, du bliver glad for at bruge eller købe. I forsøget på at gøre Google Play så interessant og nyttigt for brugere som overhovedet muligt, afhænger layoutet, fortegnelsen og rækkefølgen for Indhold i Google Play af Indholdets popularitet, kvalitet og relevans, samt dine tidligere interaktioner med og køb i Google Play og andre Google-tjenester.

Google Play kan også organisere Indhold i grupper baseret på faktorer såsom appegenskaber (f.eks. om en app er et "multiplayerspil"), popularitet (f.eks. kategorier for "Hitlister") og antal køb (f.eks. kategorier for "Bedste indtjening" og "Bedst sælgende").

Når du bruger søgefunktionen, forsøger Google Play at vise relevant Indhold ved at fastslå, hvad du leder efter (f.eks. en bestemt app eller appkategori), og hente de resultater, der er mest relevante for din søgeforespørgsel. De vigtigste faktorer, der påvirker rangeringen af søgeresultater, er det enkelte Indholds relevans for din søgeforespørgsel, oplevelseskvaliteten af det enkelte Indhold i appen (kun i apps og spil), og hvordan brugerne har interageret med det enkelte Indhold i Google Play, eller efter Indholdet er blevet installeret. Google Play vurderer også, om en app kunne være relevant og passende for en bred målgruppe, når søgeresultaterne rangeres.

Google Play kan desuden vise tilpassede anbefalinger ved at bruge oplysninger, som vi har indsamlet (f.eks. tidligere installerede apps), til at generere anbefalinger af apps i en "Til dig"-klynge.

Google Play viser også i nogle tilfælde annoncer for indhold, der er tilgængeligt i Google Play, og som Google bliver betalt af annoncøren for at vise. Annoncer i Google Play er altid tydeligt markeret med en etiket som f.eks. "annoncer" eller "sponseret". Annoncører kan betale for at blive vist mere tydeligt i annonceområdet, men det er ikke muligt at købe sig til bedre placeringer i selve søgeresultaterne i Play. Desuden vises annoncer kun, hvis de er relevante i forhold til de søgeord, du har indtastet. Det betyder, at du kun får vist annoncer, der faktisk er nyttige.

Google opkræver et servicegebyr fra Udbydere baseret på salg af apps og spil i Google Play eller salg i apps og spil.

Anmeldelser i Google Play

Google Play omfatter brugeranmeldelser af det indhold, der er tilgængeligt på platformen. Anmeldelserne kan komme direkte fra Googles brugere eller fra tredjeparter, der leverer brugeranmeldelser til Google. Vi betaler ikke brugerne for anmeldelser, og vi tillader heller ikke, at vores udviklere betaler brugerne for anmeldelser.

Vi benytter flere forskellige midler, bl.a. automatiserede værktøjer, menneskelige kontrollanter og eksterne rapporter, til at registrere og fjerne anmeldelser, der muligvis overtræder vores politikker. Det kan dog ske, at nogle af de anmeldelser, du finder i Google Play, ikke opfylder vores standarder og ikke afspejler ægte brugeroplevelser.

Når anmeldelser af spil eller apps indsendes af Google Play-brugere, sikrer vi os, at disse brugere rent faktisk har installeret de pågældende spil eller apps. Brugerne skal have installeret en app eller et spil, før de kan indsende anmeldelser af appen eller spillet.

Google tjekker dog ikke, at Google Play-brugere, der indsender anmeldelser af bøger, film eller tv-serier, har brugt eller købt de pågældende bøger, film eller tv-serier forud for indsendelsen af deres anmeldelser.

Google overvåger heller ikke anmeldelser, der ikke stammer fra Google Play-brugere, og som leveres til Google af tredjepartsudbydere. Vi kan derfor ikke bekræfte, at sådanne anmeldelser kommer fra forbrugere, der faktisk har købt eller installeret det Indhold, som anmeldelserne vedrører.

Vi underretter brugere, hvis vi afviser en anmeldelse, medmindre vi har god grund til at tro, at denne handling ville underminere sikkerheden af Google Play og overholdelsen af politikkerne for Google Play. Brugeranmeldelser i Google Play er generelt tilgængelige indtil brugeren, der har skrevet anmeldelsen, sletter anmeldelsen eller sin Google-konto, eller indtil appen, spillet, bogen eller andet anmeldt indhold ikke længere er tilgængeligt i Google Play.