Skift land i Google Play

Dit land eller din region i Google Play afgør, hvilket indhold du kan se i butikken og i apps. Apps, spil og andet indhold i butikken og i apps kan variere fra land til land og region til region.

• Du kan kun skifte land eller region i Google Play én gang om året. Når du har konfigureret eller ændret dit land eller din region i Google Play, går der 12 måneder, før du kan foretage en ny ændring.
  • Hvis du vil konfigurere et nyt land eller en ny region, skal du befinde dig på den pågældende lokation og have en betalingsmetode tilknyttet det nye land eller den nye region.
  • Hvis du er medlem af en Google-familiegruppe, kan du ikke ændre land eller region i Google Play.

Hvad sker der, når du ændrer land i Google Play?

• Når du skifter land eller region, kan din Google Play-saldo fra dit gamle land eller din gamle region ikke bruges på den nye lokation.
  • Du mister muligvis adgangen til visse bøger, film, tv-serier, spil og apps.
  • Dine nuværende abonnementer forbliver aktive på din gamle betalingsprofil, medmindre de opsiges.
  • Hvis du vil bruge et af abonnementerne i dit nye land, skal du opsige det eksisterende abonnement via din nye betalingsprofil og abonnere på tjenester eller indhold.

Tips!

• Nogle abonnementer er muligvis ikke tilgængelige i dit nye land eller din nye region.
  • Udviklere kan også opsige dit abonnement, hvis de ikke tilbyder det pågældende abonnement i dit nye land eller din nye region.

Skift land i Google Play

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-enhed.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Generelt og derefter Præferencer for konto og enhed og derefter Land og profiler.
  4. Tryk på det land, hvor du vil tilføje en konto.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at tilføje en betalingsmetode for det pågældende land.
Tip! Der kan gå op til 48 timer, før din profil opdateres.
Rediger eksisterende profiler for lande eller regioner
  1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-enhed.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Generelt og derefter Kontopræferencer og derefter Land og profiler.
  4. Hvis du vil skifte land, skal du trykke på navnet på det land, du vil skifte til.
Tip! Der kan gå op til 48 timer, før din profil opdateres.
Jeg kan ikke finde muligheden for at tilføje eller ændre mit land i Google Play

Du kan muligvis ikke se denne valgmulighed, hvis følgende er tilfældet:

• Du har ændret dit land eller din region inden for det seneste år.
  • Du ikke befinder dig i et nyt land eller en ny region.
  • Du er medlem af en Google-familiegruppe.

Løs problemer med opdatering af dit land i Google Play

Hvis du ikke kan ændre dit land i Google Play, eller hvis du ikke kan finde muligheden, kan du prøve følgende:

Opdater dit land i Google Play for din Google-familiegruppe
  • Hvis du er medlem af en Google-familiegruppe, kan du ikke skifte land eller region i Google Play.
  • Hvis du er Google-familieadministrator for en Google-familiegruppe og vil skifte land eller region i Google Play, skal du slette din Google-familiegruppe.
Administrer din betalingsprofil
  1. Log ind på Google Pay.
  2. Tryk på Indstillinger øverst på siden.
  3. Gå til "Betalingsprofil", og find "Land/region".
    • I denne sektion kan du se dit nuværende land i Play.
  4. Hvis oplysningerne er forkerte, skal du oprette en ny profil for dit land.

Se, hvordan du skifter land i Google Play.

Tip! Hvis du for nylig har skiftet land, skal du vente mindst 48 timer, før ændringen træder i kraft.

Ryd din cache og dine data
  1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på Apps og notifikationer og derefter Se alle apps.
  3. Rul ned, og tryk på Google Play Butik Google Play.
  4. Tryk på Lagerplads og derefter Ryd cache.
  5. Tryk på Ryd lagerplads og derefter OK.
Sørg for, at din app er opdateret
  1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Play Butik-version. Appen opdateres eller underretter dig om, at din version er opdateret.

Flere fejlfindingstrin

Hvis du har prøvet alle trinene ovenfor, og der er gået mere end 24 timer, kan du prøve disse fejlfindingstrin.

Ryd cachen og dataene i Google Play-tjenester
  1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Apps og notifikationer og derefter Appinfo eller Se alle apps.
  3. Rul ned for at finde appen "Google Play-tjenester".
  4. Tryk på Google Play-tjenester og derefter Lagerplads og derefter Ryd cache.
  5. Tryk på Ryd lagerplads og derefter Ryd alle data og derefter OK.
Ryd cachen og dataene i Downloadadministrator
  1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Apps og notifikationer og derefter Appinfo eller Se alle apps.
  3. Rul ned for at finde appen "Downloadadministrator".
  4. Tryk på Downloadadministrator og derefter Lagerplads og derefter Ryd cache.
  1. Tryk på Ryd lagerplads og derefter Ryd alle data og derefter OK.
Afinstaller og geninstaller opdateringer til Play Butik
  1. Sørg for, at du har forbindelse til en pålidelig Wi-Fi-forbindelse.
  2. Find appen Play Butik Google Play på enhedens eller appens startskærm.
  3. Hold fingeren nede på Play Butik-appen. Google Play
  4. Tryk på Appoplysninger Info.
  5. Øverst på skærmen skal du trykke på Mere Mere og derefter Afinstaller opdateringer.
  6. Tryk på OK, hvis du bliver spurgt, om du vil gendanne fabriksversionen af Play Butik-appen.
Fjern din Google-konto, og tilføj den igen

Når du fjerner din konto, fjernes nogle af oplysningerne fra din enhed. Sørg for at sikkerhedskopiere vigtige oplysninger, inden du gennemfører dette trin.

Se, hvordan du fjerner din konto og tilføjer den igen.

Hvad sker der, når du skifter land?

Hvad sker der med din Google Play-saldo, når du skifter land

Din Google Play-saldo er tilknyttet dit land i Google Play. Hvis du har en Google Play-saldo og skifter land, kan du ikke bruge denne saldo i dit nye land.

Din saldo vil stadig være tilknyttet dit gamle land. Hvis du skifter tilbage til dit gamle land, kan du bruge saldoen igen.

Hvad sker der med dine Google Play-points, når du skifter land?
Dine Google Play-point er tilknyttet dit land i Google Play. Når du skifter land, mister du alle dine point, og dit niveau overføres ikke til dit nye land.
Google Play Pass

Dit Google Play Pass-abonnement fornyes fortsat automatisk.

Hvis Play Pass er tilgængeligt i dit nye land: Din adgang forbliver den samme.

Hvis Play Pass ikke er tilgængeligt: Du vil stadig have adgang til apps, der er installeret på din enhed, men du kan ikke finde eller installere yderligere Play Pass-apps. Se, hvordan du administrerer dit Google Play Pass-abonnement.

Tip! Nogle apps er ikke tilgængelige i visse lande.