Skift land i Google Play

Hvis du flytter til et nyt land, kan det være en god idé at skifte land i Google Play. Dit land i Google Play afgør, hvilket indhold du ser i butikken. Apps, spil og andet indhold i butikken kan variere fra land til land.

• Du kan først ændre dit land i Play, 12 måneder efter du har oprettet en betalingsprofil. Du kan kun skifte land i Play én gang om året. Hvis du skifter land, kan du først skifte tilbage igen efter et år.
    • Når du skifter land, kan du ikke bruge den Google Play-saldo, du har i dit gamle land, i dit nye land.
    • Du mister muligvis adgangen til visse bøger, film, tv-serier, spil og apps.
  • Hvis du vil skifte land, skal du konfigurere et nyt land i Google Play.
    • Hvis du vil konfigurere et nyt land, skal du være i det pågældende land og have en betalingsmetode, der gælder i det nye land.

Skift land i Google Play

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-enhed.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Generelt og derefter Præferencer for konto og enhed og derefter Land og profiler.
  4. Tryk på det land, hvor du vil tilføje en konto.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at tilføje en betalingsmetode for det pågældende land.
Tip! Der kan gå op til 48 timer, før din profil opdateres.
Skift mellem eksisterende landeprofiler
Vigtigt! Du kan først ændre dit land i Play, 12 måneder efter du har oprettet en betalingsprofil. Du kan skifte land i Google Play én gang om året. Hvis du skifter land, skal du vente et år, før du kan skifte igen.
  1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-enhed.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Generelt og derefter Kontopræferencer og derefter Land og profiler.
  4. Hvis du vil skifte land, skal du trykke på navnet på det land, du vil skifte til.
Tip! Der kan gå op til 48 timer, før din profil opdateres.
Jeg kan ikke se muligheden for at tilføje et land
Du kan muligvis ikke se denne valgmulighed, hvis:
  • Du har skiftet land inden for det seneste år.
  • Du ikke befinder dig i et nyt land. Dette er baseret på din IP-adresse.
  • Du er en del af Google Play Familiesamling.

Løs problemer med at opdatere dit land i Google Play

Hvis du ikke kan skifte land i Google Play, eller hvis du slet ikke kan se muligheden, kan du prøve følgende:

Ryd din cache og dine data
  1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på Apps og notifikationer og derefter Se alle apps.
  3. Rul ned, og tryk på Google Play Butik Google Play.
  4. Tryk på Lagerplads og derefter Ryd cache.
  5. Tryk på Ryd lagerplads og derefter OK.
Sørg for, at din app er opdateret
  1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Play Butik-version. Appen opdateres eller underretter dig om, at din version er opdateret.
Slet en betalingsprofil

Hvis du har problemer med at opdatere dit land i Google Play, kan du prøve følgende løsning:

1. Opret en ny betalingsprofil.
  2. Slet din gamle landespecifikke betalingsprofil.

Hvad sker der, når du skifter land?

Hvad sker der med din Google Play-saldo, når du skifter land
Vigtigt! Du kan skifte dit land i Google Play én gang om året. Hvis du skifter dit land, skal du vente et år, før du kan skifte det igen.

Din Google Play-saldo er tilknyttet dit land i Google Play. Hvis du har en Google Play-saldo og skifter land, kan du ikke bruge denne saldo i dit nye land.

Din saldo vil stadig være tilknyttet dit gamle land. Hvis du skifter tilbage til dit gamle land, kan du bruge saldoen igen.

Hvad sker der med dine Google Play-points, når du skifter land?
Dine Google Play-point er tilknyttet dit land i Google Play. Når du skifter land, mister du alle dine point, og dit niveau overføres ikke til dit nye land.
Google Play Pass

Dit Google Play Pass-abonnement fornyes fortsat automatisk.

Hvis Play Pass er tilgængeligt i dit nye land: Din adgang forbliver den samme.

Hvis Play Pass ikke er tilgængeligt: Du vil stadig have adgang til apps, der er installeret på din enhed, men du kan ikke finde eller installere yderligere Play Pass-apps. Se, hvordan du administrerer dit Google Play Pass-abonnement.

Tip! Nogle apps er ikke tilgængelige i visse lande.