Ik kan de door mij gekochte apps en content niet vinden

Nadat je de Google Play Store hebt ingeschakeld voor je Chromebook, kun je apps downloaden en digitale content kopen zoals films, boeken en tijdschriftabonnementen.

Waar de apps te vinden zijn

Je vindt de apps die je via de Play Store hebt gedownload in de App Launcher op je Chromebook. Dit is de plek waar ook je andere Chromebook-apps te vinden zijn.

Waar films, muziek, boeken en andere digitale content te vinden zijn

Wanneer je digitale content in de Play Store koopt, heb je andere Google Play-apps nodig om de content te bekijken, te beluisteren of te lezen.