Jeg kan ikke downloade apps fra Play Butik på min Chromebook

Når du har aktiveret Google Play Butik for din Chromebook, kan du downloade apps til din enhed. Hvis du ikke kan finde eller installere en app, kan du se oplysningerne nedenfor.

En app vil ikke downloade

Når du søger i Play Butik på din Chromebook, bør du kun få vist apps, som fungerer på din enhed. Hvis du prøver at installere en app, og den ikke fungerer, kan du prøve vejledningen nedenfor:

Jeg kan ikke finde en app i Play Butik

Det er ikke alle Android-apps, der fungerer på Chromebooks. Hvis du bruger Play Butik på din Chromebook og ikke kan finde en app, kan udvikleren have forhindret appen i at køre på Chromebooks. Du kan kontrollere dette ved at kontakte udvikleren

Meddelelsen "Din enhed er ikke kompatibel med denne version"

Hvis du får vist denne meddelelse, er din specifikke model af Chromebook ikke kompatibel med appen, og du kan derfor ikke downloade appen til din enhed.

Bemærk! Dette skyldes som regel, at den mangler en primær funktion, der gør, at appen fungerer. Det er f.eks. tilfældet, hvis appen anvender GPS, og din Chromebook ikke har GPS.

Min Chromebook er nedtonet

Når du kigger efter en app på play.google.com, kan du vælge, hvilken enhed den skal installeres på. Hvis din Chromebook er nedtonet, kan den pågældende app ikke installeres på din Chromebook.