Jag kan inte ladda ned appar från Play Butik på min Chromebook

När du aktiverar Google Play Butik på din Chromebook kan du ladda ned appar till enheten. Om du inte kan hitta eller installera en app läser du informationen nedan.

Det går inte att ladda ned en app

Om du öppnar Play Butik på din Chromebook bör alla appar du ser fungera på enheten. Om du försöker installera en app men det inte fungerar testar du följande steg:

Jag hittar inte en app i Play Butik

Alla Android-appar fungerar inte på Chromebook. Om du använder Play Butik på Chromebook och inte hittar en app kanske utvecklaren har angett att appen inte går att köra på Chromebook. Kontrollera detta genom att kontakta utvecklaren

Din enhet är inte kompatibel med den här versionen

Om du ser det här meddelandet är din Chromebook-modell inte kompatibel med appen, och du kan därför inte ladda ned den på enheten.

Obs! Det här beror oftast på att enheten saknar en funktion som krävs för att appen ska fungera. Till exempel kanske appen behöver GPS, och din Chromebook saknar GPS.

Min Chromebook är nedtonad

När du letar efter appar på play.google.com kan du välja vilken enhet du vill installera dem på. Om din Chromebook är nedtonad kan appen inte installeras på den.