Een Android-app werkt niet goed op mijn Chromebook

Als u Android-apps op Chromebooks gebruikt, werken bepaalde functies mogelijk anders dan op Android-apparaten. Als uw Chromebook bijvoorbeeld geen touchscreen heeft, werkt een app wellicht alsof u een muis gebruikt in plaats van een touchscreen.

Als een app niet wordt geopend, crasht of andere ernstige problemen ondervindt, probeert u de volgende stappen:

Probeer het probleem op te lossen

U kunt veel veelvoorkomende problemen met apps als volgt oplossen:

1. Schakel uw Chromebook uit en weer in.
  2. Controleer uw internetverbinding.
  3. Wis de app-gegevens en het cachegeheugen.

Neem contact op met de ontwikkelaar voor ondersteuning

De app-ontwikkelaar is het meest geschikte aanspreekpunt als een app niet naar behoren werkt.