En Android-app fungerer ikke korrekt på min Chromebook

Når du bruger Android-apps på Chromebooks, fungerer nogle funktioner muligvis anderledes end på Android-enheder. Hvis din Chromebook f.eks. ikke har en touchskærm, fungerer appen muligvis, hvis du bruger en mus i stedet for en touchskærm.

Hvis en app går ned, ikke åbnes eller har andre alvorlige problemer, kan du prøve vejledningen nedenfor:

Prøv at løse problemet

Du kan løse mange almindelige problemer med apps:

1. Sluk din Chromebook, og tænd den igen.
  2. Tjek din internetforbindelse.
  3. Ryd appens data og cache.

Kontakt udvikleren for at få hjælp

Det er bedst at kontakte appudvikleren, hvis en app ikke fungerer korrekt.