Läsa tecknade serier med Bubble Zoom på Google Play Böcker

Du kan förstora pratbubblorna i serier och visa serien i helskärmsläge så att det blir lättare att läsa. Bubble Zoom finns för samlingsvolymer från Marvel och DC på engelska och för vissa populära serier på japanska.

Obs! Bubble Zoom är inte tillgängligt på datorer.

I den här videon visar vi hur Bubble Zoom fungerar.

Ta reda på om en serietidning har Bubble Zoom

1. Öppna appen Google Play Böcker Play Böcker på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Sök efter en serietidning.
  3. Tryck på serien.
  4. Titta efter Bubble Zoom-ikonen eller en banner med texten Del av den tekniska förhandsvisningen av Bubble Zoom.

Aktivera och inaktivera Bubble Zoom

1. Öppna appen Google Play Böcker Play Böcker på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Öppna en serie som har Bubble Zoom.
  3. Tryck mitt på sidan.
  4. Tryck på Visningsalternativ Visningsalternativ högst upp följt av Zoom och aktivera eller inaktivera Bubble Zoom.
Om du inaktiverar Bubble Zoom gäller detta alla serier på enheten.

Zooma in och bläddra mellan pratbubblor

Aktivera helskärmsläget om vill kunna bläddra mellan pratbubblor.

• Bläddra framåt: Svep uppåt följt av tryck till höger på skärmen eller tryck på knappen som du sänker volymen med.
  • Bläddra bakåt: Svep nedåt följt av tryck till vänster på skärmen eller tryck på knappen som du höjer volymen med.
  • Göra en pratbubbla större: Tryck snabbt två gånger på en pratbubbla.

Sluta använda volymknappen för att bläddra mellan pratbubblor

1. Öppna appen Google Play Böcker Play Böcker på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Startsida längst ned följt av Inställningar för Play Böcker följt av Bläddra med volymknapparna.
  3. Välj Aldrig, och zooma inte in på pratbubblor.

Åtgärda problem med Bubble Zoom

Steg 1: Kontrollera att serien har Bubble Zoom
  1. Öppna appen Google Play Böcker Play Böcker på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Sök efter en serietidning.
  3. Tryck på serien så att informationssidan öppnas.
  4. Titta efter en banner med texten Del av den tekniska förhandsvisningen av Bubble Zoom.

Om Bubble Zoom är tillgängligt men inte fungerar testar du lösningarna för böcker som inte läses in. Om det inte hjälper fortsätter du med steg 2.

Steg 2: Kontrollera om Bubble Zoom fungerar
  1. Öppna en sida med pratbubblor på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på skärmen, svep uppåt eller nedåt eller tryck på volymknappen.
    • Om en bubbla blir större fungerar funktionen.
    • Om den inte blir större fortsätter du med steg 3.
Steg 3: Kontrollera om Bubble Zoom är på
  1. Öppna serien som använder Bubble Zoom på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck mitt på sidan.
  3. Tryck på Visningsalternativ Visningsalternativföljt av aktivera Bubble Zoom.
Steg 4: Kontakta Google
  1. Öppna serien där Bubble Zoom inte fungerar på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Om det bara är en sida där det inte fungerar öppnar du den sidan.
  3. Tryck mitt på sidan.
  4. Tryck på Mer Merföljt av Feedback följt av Skicka feedback.
  5. Beskriv problemet och tryck på Skicka Skicka.