Comics lezen met Bubble Zoom op Google Play Boeken

U kunt comics gemakkelijker lezen door tekstballonnen groter te maken en uw comic te vergroten tot deze het hele scherm vult. Bubble Zoom is momenteel beschikbaar voor Engelstalige verzamelbundels van Marvel en DC en voor sommige populaire comics in het Japans.

Belangrijk: Bubble Zoom is niet beschikbaar op een computer.

Bekijk deze video om te zien hoe Bubble Zoom werkt

Bepalen of een comic Bubble Zoom gebruikt

1. Open de Google Play Boeken-app Play Boeken op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek naar een comic.
  3. Tik op de comic.
  4. Zoek naar de banner 'Onderdeel van de technologiepreview voor Bubble Zoom' of naar het Bubble Zoom-pictogram .

Bubble Zoom in- of uitschakelen

1. Open de Google Play Boeken-app Play Boeken op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Open een comic die Bubble Zoom gebruikt.
  3. Tik op het midden van de pagina.
  4. Tik bovenaan op Weergaveopties Weergaveoptiesen dan Zoom en schakel dan Bubble Zoom in of uit.
Als u Bubble Zoom uitschakelt, wordt de functie uitgeschakeld voor alle comics op dat apparaat.

Inzoomen en door tekstballonnen navigeren

Zorg ervoor dat de modus voor volledig scherm is ingeschakeld als u door tekstballonnen wilt bladeren.

• Vooruit navigeren: Veeg omhoog en dan tik op de rechterkant van het scherm of druk op de toets voor volume omlaag.
  • Achteruit navigeren: Veeg omlaag en dan tik op de linkerkant van het scherm of druk op de toets voor volume omhoog.
  • Een tekstballon groter maken: Dubbeltik op de tekstballon.

De volumetoets niet meer gebruiken om door tekstballonnen te navigeren

1. Open de Google Play Boeken-app Play Boeken op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Homepage en dan Instellingen van Play Boeken en dan De volumeknop gebruiken om pagina's om te slaan.
  3. Selecteer Nooit en niet inzoomen op tekstballonnen.

Problemen met Bubble Zoom oplossen

Stap 1: Controleer of de comic Bubble Zoom gebruikt
  1. Open de Google Play Boeken-app Play Boeken op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek naar een comic.
  3. Tik op de comic om de detailpagina te openen.
  4. Zoek naar de banner 'Onderdeel van de technologiepreview voor Bubble Zoom'.

Als Bubble Zoom beschikbaar is, maar niet werkt, probeert u de stappen om problemen met het laden van boeken op te lossen. Als dat niet werkt, gaat u door naar stap 2.

Stap 2: Controleer of Bubble Zoom werkt
  1. Ga op uw Android-telefoon of -tablet naar een pagina met tekstballonnen.
  2. Tik op het scherm, veeg omhoog of omlaag of druk op de volumetoets.
    • Als een ballon groter wordt, werkt de functie.
    • Als een ballon niet groter wordt, gaat u door naar stap 3.
Stap 3: Controleer of Bubble Zoom is ingeschakeld
  1. Open de comic waarin Bubble Zoom wordt gebruikt op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op het midden van de pagina.
  3. Tik op Weergaveopties Weergaveoptiesen dan schakel Bubble Zoom in.
Stap 4: Neem contact op met Google
  1. Open de comic waarin Bubble Zoom niet werkt op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Als de functie alleen niet werkt op een specifieke pagina, gaat u naar die pagina.
  3. Tik op het midden van de pagina.
  4. Tik op Meer Meeren dan Feedback en dan Feedback verzenden.
  5. Beschrijf uw probleem en tik op Verzenden Verzenden.