Sarjakuvien lukeminen Bubble Zoomilla Google Play Kirjoissa

Voit helpottaa sarjakuvien lukemista suurentamalla puhekuplia ja laajentamalla sarjakuvan koko näytön kokoiseksi. Bubble Zoom on käytettävissä englanninkielisissä Marvel- ja DC-kokoelmissa sekä joissakin suosituissa japaninkielisissä sarjakuvissa.

Tärkeää: Bubble Zoom ei ole käytettävissä tietokoneilla.

Katso lisätietoja Bubble Zoomista tästä videosta.

Bubble Zoom ‑yhteensopivuuden tarkistaminen

1. Siirry iPhonella tai iPadin selaimella osoitteeseen play.google.com/store/books.
  2. Hae yläreunasta sarjakuvaa.
  3. Napauta sarjakuvaa.
  4. Vieritä alas kohtaan Lisätietoja.
  5. Katso lukeeko Bubble Zoomin kohdalla Käytössä.

Bubble Zoomin asettaminen päälle ja pois

Jos Bubble Zoom on pois päältä, sitä ei käytetä missään laitteella olevista sarjakuvista.

1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat iPhonella tai iPadilla.
  2. Avaa sarjakuva.
  3. Napauta sivun keskikohtaa.
  4. Valitse yläreunasta Näyttöasetukset Näyttöasetuksetja sitten Teksti.
  5. Jos et näe vaihtoehtoa, jolla Bubble Zoomin voi asettaa päälle tai pois, se ei ole saatavilla kyseisessä sarjakuvassa.

Puhekuplien lähentäminen ja niiden välillä siirtyminen

Voit siirtyä puhekuplasta toiseen vain koko näytön tilassa.
  • Siirtyminen eteenpäin: Pyyhkäise ylös, kosketa näytön oikeaa reunaa.
  • Siirtyminen taaksepäin: Pyyhkäise alas, kosketa näytön vasenta reunaa.
  • Puhekuplan suurentaminen: Kaksoisnapauta puhekuplaa.

Sarjakuvan suurentaminen näytölle sopivaksi

Voit varmistaa, että sarjakuva täyttää koko näytön, kun laite on sivuttain.
Vinkki: Bubble Zoom ei toimi, jos luet sarjakuvaa laajennettuna sivuttain.
  1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat iPhonella tai iPadilla.
  2. Avaa sarjakuva.
  3. Kosketa näytön keskikohtaa.
  4. Valitse Näyttövalinnat Näyttöasetukset.
    • Sovita leveys Sovita leveys
    • Kahden sivun asettelu Kahden sivun asettelu.

Bubble Zoomin ongelmien korjaaminen

Vaihe 1: Varmista, että sarjakuva käyttää Bubble Zoomia
  1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat iPhonella tai iPadilla.
  2. Etsi haluamasi sarjakuva.
  3. Siirry sarjakuvan tietosivulle napauttamalla sarjakuvaa.

Jos Bubble Zoom on käytettävissä, mutta se ei toimi, noudata kirjojen latausongelmien korjausohjeita. Jos ongelma ei ratkea niiden avulla, siirry vaiheeseen 2.

Vaihe 2: Tarkista, toimiiko Bubble Zoom
  1. Siirry iPhonella tai iPadilla sivulle, jolla on puhekuplia.
  2. Kosketa näyttöä tai pyyhkäise ylös tai alas.
    • Jos puhekupla suurenee, Bubble Zoom toimii oikein.
    • Jos puhekupla ei suurene, siirry vaiheeseen 3.
Vaihe 3: Tarkista, onko Bubble Zoom käytössä
  1. Avaa iPhonella tai iPadilla sarjakuva, joka käyttää Bubble Zoomia.
  2. Napauta sivun keskikohtaa.
  3. Valitse Näyttövalinnat Näyttöasetuksetja sitten aseta Bubble Zoom päälle.
Vaihe 4: Ota yhteyttä Googleen
  1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat puhelimella tai tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Valitse Ohjeet ja palaute ja sittenLähetä palautetta.
  4. Kuvaile ongelmaa.
  5. Valitse Lähetä Lähetä.