Sarjakuvien lukeminen Bubble Zoomilla Google Play Kirjoissa

Voit helpottaa sarjakuvien lukemista suurentamalla puhekuplia ja laajentamalla sarjakuvan koko näytön kokoiseksi. Bubble Zoom on käytettävissä englanninkielisissä Marvel- ja DC-kokoelmissa sekä joissakin suosituissa japaninkielisissä sarjakuvissa.

Tärkeää: Bubble Zoom ei ole käytettävissä tietokoneilla.

Katso lisätietoja Bubble Zoomista tästä videosta.

Bubble Zoomin saatavuuden tarkistaminen

1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Hae sarjakuvaa.
  3. Napauta sarjakuvaa.
  4. Katso, onko sarjakuvan tiedoissa Kuuluu Bubble Zoomin tekniseen esikatseluun ‑banneri .

Bubble Zoomin asettaminen päälle ja pois

1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Avaa Bubble Zoomia käyttävä sarjakuva.
  3. Napauta sivun keskikohtaa.
  4. Valitse yläosasta Näyttövalinnat Näyttöasetuksetja sitten Zoomaus ja laita Bubble Zoom päälle tai pois päältä.
Jos Bubble Zoom on pois päältä, sitä ei käytetä missään laitteella olevista sarjakuvista.

Puhekuplien lähentäminen ja niiden välillä siirtyminen

Jotta voit siirtyä puhekuplasta toiseen, varmista että olet koko näytön tilassa.

• Siirtyminen eteenpäin: Pyyhkäise ylös ja sitten kosketa näytön oikeaa reunaa tai paina äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta.
  • Siirtyminen taaksepäin: Pyyhkäise alas ja sitten kosketa näytön vasenta reunaa tai paina äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta.
  • Puhekuplan suurentaminen: Kaksoisnapauta puhekuplaa.

Äänenvoimakkuuspainikkeella siirtymisen lopettaminen

1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Etusivu ja sitten Play Kirjojen asetukset ja sitten Käännä sivua äänenvoimakkuuspainikkeella.
  3. Valitse Ei koskaan, äläkä lähennä puhekuplia.

Bubble Zoomin ongelmien korjaaminen

Vaihe 1: Varmista, että sarjakuva käyttää Bubble Zoomia
  1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Hae sarjakuvaa.
  3. Siirry sarjakuvan tietosivulle napauttamalla sarjakuvaa.
  4. Katso, näetkö Kuuluu Bubble Zoomin tekniseen esikatseluun ‑banneria.

Jos Bubble Zoom on käytettävissä, mutta se ei toimi, noudata kirjojen latausongelmien korjausohjeita. Jos ongelma ei ratkea niiden avulla, siirry vaiheeseen 2.

Vaihe 2: Tarkista, toimiiko Bubble Zoom
  1. Siirry Android-puhelimella tai ‑tabletilla sivulle, jolla on puhekuplia.
  2. Kosketa näyttöä, pyyhkäise ylös tai alas tai paina äänenvoimakkuuspainiketta.
    • Jos puhekupla suurenee, Bubble Zoom toimii oikein.
    • Jos puhekupla ei suurene, siirry vaiheeseen 3.
Vaihe 3: Tarkista, onko Bubble Zoom käytössä
  1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla sarjakuva, joka käyttää Bubble Zoomia.
  2. Napauta sivun keskikohtaa.
  3. Valitse Näyttövalinnat Näyttöasetuksetja sitten aseta Bubble Zoom päälle.
Vaihe 4: Ota yhteyttä Googleen
  1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla sarjakuva, jossa Bubble Zoom ei toimi.
  2. Jos ongelma esiintyy vain tietyllä sivulla, siirry tälle sivulle.
  3. Napauta sivun keskikohtaa.
  4. Valitse Lisää Lisääja sitten Palauteja sitten Lähetä palautetta.
  5. Kuvaile ongelmaa ja valitse Lähetä Lähetä.