Les tegneserier med Boblezoom på Google Play Bøker

For å gjøre det lettere å lese tegneserier, kan du gjøre snakkeboblene større og utvide tegneseriene så de fyller hele skjermen. Boblezoom er tilgjengelig for Marvel- og DC-samlehefter på engelsk og enkelte populære tegneserier på japansk.

Viktig: Boblezoom er ikke tilgjengelig på datamaskiner.

Se denne videoen for å se hvordan Boblezoom fungerer.

Finn ut om tegneserier har Boblezoom

1. Gå til play.google.com/store/books i nettleseren på iPhone eller iPad.
  2. Øverst søker du etter en tegneserie.
  3. Trykk på tegneserien.
  4. Rull ned til Tilleggsinformasjon.
  5. Se om det står Slått på under Boblezoom.

Slå Boblezoom på eller av

Hvis du slår av Boblezoom, slås den av for alle tegneseriene på den enheten.

1. Åpne Google Play Bøker-appen Play Bøker på iPhone eller iPad.
  2. Åpne en tegneserie.
  3. Trykk på midten av siden.
  4. Øverst trykker du på Visningsalternativer Visningsalternativerog så Tekst.
  5. Slå Boblezoom på eller av. Hvis du ikke ser noe alternativ for slå funksjonen på eller av, er den ikke tilgjengelig for den aktuelle tegneserien.

Zoom inn på og gå gjennom snakkebobler

Du må være i fullskjermmodus for å gå gjennom snakkebobler.
  • Gå fremover: Sveip opp, trykk på høyre side av skjermen.
  • Gå bakover: Sveip ned, trykk på venstre side av skjermen.
  • Gjør tekstbobler større: Dobbelttrykk på en snakkeboble.

Utvid tegneserien så den passer til skjermen

Du kan sørge for at en tegneserie tar opp hele skjermen, ved å holde enheten på siden.
Tips: Boblezoom fungerer ikke hvis du leser tegneserien utvidet på siden.
  1. Åpne Google Play Bøker-appen Play Bøker på iPhone eller iPad.
  2. Åpne en tegneserie.
  3. Trykk på midten av skjermen.
  4. Trykk på Visningsalternativer Visningsalternativer.
    • Tilpass bredden Tilpass bredden
    • Oppsett med to sider Oppsett med to sider.

Løs problemer med Boblezoom

Trinn 1: Sjekk at tegneserien bruker Boblezoom
  1. Åpne Google Play Bøker-appen Play Bøker på iPhone eller iPad.
  2. Søk etter tegneserien du vil sjekke.
  3. Trykk på tegneserien for å åpne detaljsiden.

Hvis Boblezoom er tilgjengelig, men ikke fungerer, kan du prøve fremgangsmåten for å løse problemer med innlasting av bøker. Hvis dette ikke fungerer, går du til trinn 2.

Trinn 2: Sjekk om Boblezoom fungerer
  1. På iPhone eller iPad går du til en side med snakkebobler.
  2. Trykk på skjermen, eller sveip opp eller ned.
    • Hvis boblene blir større, fungerer funksjonen.
    • Hvis de ikke blir større, går du til trinn 3.
Trinn 3: Sjekk om Boblezoom er på
  1. På iPhone eller iPad åpner du tegneserien som bruker Boblezoom.
  2. Trykk på midten av siden.
  3. Trykk på Visningsalternativer Visningsalternativer og så slå Boblezoom på.
Trinn 4: Ta kontakt med Google
  1. Åpne Google Play Bøker-appen Play Bøker på enheten din.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Hjelp og tilbakemelding og så Send tilbakemelding.
  4. Beskriv problemet.
  5. Trykk på Send Send.