Comics lezen met Bubble Zoom op Google Play Boeken

U kunt comics gemakkelijker lezen door tekstballonnen groter te maken en uw comic te vergroten tot deze het hele scherm vult. Bubble Zoom is momenteel beschikbaar voor Engelstalige verzamelbundels van Marvel en DC en voor sommige populaire comics in het Japans.

Belangrijk: Bubble Zoom is niet beschikbaar op een computer.

Bekijk deze video om te zien hoe Bubble Zoom werkt

Bepalen of een comic Bubble Zoom gebruikt

1. Ga in de browser op uw iPhone of iPad naar play.google.com/store/books.
  2. Zoek bovenaan naar een comic.
  3. Tik op de comic.
  4. Scroll omlaag naar 'Aanvullende informatie'.
  5. Controleer onder 'Bubble Zoom' of er 'Ingeschakeld' staat.

Bubble Zoom in- of uitschakelen

Als u Bubble Zoom uitschakelt, wordt de functie uitgeschakeld voor alle comics op dat apparaat.

1. Open de Google Play Boeken-app Play Boeken op uw iPhone of iPad.
  2. Open een comic.
  3. Tik op het midden van de pagina.
  4. Tik bovenaan op Weergaveopties Weergaveoptiesen dan Tekst.
  5. Schakel Bubble Zoom in of uit. Als er geen optie is om Bubble Zoom in of uit te schakelen, is de functie niet beschikbaar voor die comic.

Inzoomen en door tekstballonnen navigeren

De modus voor volledig scherm moet zijn ingeschakeld om door tekstballonnen te navigeren.
  • Vooruit navigeren: Veeg omhoog of tik op de rechterkant van het scherm.
  • Achteruit navigeren: Veeg omlaag of tik op de linkerkant van het scherm.
  • Een tekstballon groter maken: Dubbeltik op de tekstballon.

Uw comic vergroten zodat deze uw scherm vult

U kunt een comic het hele scherm laten vullen door uw apparaat een kwartslag gedraaid te houden.
Tip: Bubble Zoom werkt niet als u de comic leest terwijl die in de liggende stand is uitgevouwen en het hele scherm vult.
  1. Open de Google Play Boeken-app Play Boeken op uw iPhone of iPad.
  2. Open een comic.
  3. Tik op het midden van het scherm.
  4. Tik op Weergaveopties Weergaveopties.
    • Aanpassen aan breedte Aanpassen aan breedte
    • Indeling met twee pagina's Indeling met twee pagina's.

Problemen met Bubble Zoom oplossen

Stap 1: Controleer of de comic Bubble Zoom gebruikt
  1. Open de Google Play Boeken-app Play Boeken op uw iPhone of iPad.
  2. Zoek de comic die u wilt controleren.
  3. Tik op de comic om de detailpagina te openen.

Als Bubble Zoom beschikbaar is, maar niet werkt, probeert u de stappen om problemen met het laden van boeken op te lossen. Als dat niet werkt, gaat u door naar stap 2.

Stap 2: Controleer of Bubble Zoom werkt
  1. Ga op uw iPhone of iPad naar een pagina met tekstballonnen.
  2. Tik op het scherm of veeg omhoog of omlaag.
    • Als een ballon groter wordt, werkt de functie.
    • Als een ballon niet groter wordt, gaat u door naar stap 3.
Stap 3: Controleer of Bubble Zoom is ingeschakeld
  1. Open de comic waarin Bubble Zoom wordt gebruikt op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op het midden van de pagina.
  3. Tik op Weergaveopties Weergaveopties en dan schakel Bubble Zoom in.
Stap 4: Neem contact op met Google
  1. Open de Google Play Boeken-app Play Boeken op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Hulp en feedback en dan Feedback sturen.
  4. Beschrijf je probleem.
  5. Tik op Sturen Verzenden.