Få hjælp til problemer med Android-apps og -spil

Mange af de Android-apps, der er tilgængelige i Google Play, udvikles og opdateres af tredjepartsudviklere og ikke af Google. Det gælder f.eks. Facebook, Instagram og alle andre apps, hvor Google ikke er angivet som udvikler. Nogle gange er udvikleren den rette til at hjælpe dig med dit problem, og nogle gange er det Google.

Se oplysningerne nedenfor for at finde den bedste løsning til dit problem:

En app eller et spil fungerer ikke korrekt

Kontakt udvikleren

Et køb i en app blev ikke gennemført eller er ikke, som jeg forventede

Find og ret problemet

Jeg har problemer med betaling i Google Play

Find og ret problemet

Jeg har et andet problem

Kontakt Google