Vi tar forholdsregler for brukerstøtteekspertene våre i forbindelse med COVID-19. Derfor har vi for øyeblikket redusert bemanning. Se hvilke muligheter du har for å få kontakt med en brukerstøttespesialist, eller gå til brukerstøtten for å få mer informasjon

Godkjenning av kjøp på Google Play

If you're a parent in a family group, you can require family members to get your permission for purchasing or downloading content on Google Play.

Endre innstillingene for godkjenning av kjøp

Hvis du er familieadministratoren i familiegruppen din, kan du velge innstillinger for godkjenning av kjøp for alle familiemedlemmene. Hvis du er forelder i familiegruppen, kan du velge innstillinger for godkjenning av kjøp for familiemedlemmer med konto som administreres via Family Link.

1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger og deretter Familie og deretter Se familiemedlemmer.
  4. Trykk på familiemedlemmets navn og deretter Godkjenning av kjøp.
  5. Velg ett av disse alternativene:
    • Alt innhold
    • Bare innhold som koster penger
    • Bare kjøp i apper
    • Ingen godkjenning er nødvendig

Godkjenn eller avslå forespørsler

Hvis du er forelder i en familiegruppe, kan du godkjenne eller avslå forespørsler om innhold fra Google Play.

Når et kjøp er gjennomført, får familieadministratoren en kvittering på e-post.

Du kan administrere godkjenninger for anbefalte apper du laster ned i Google Kids Space, separat i Google Kids Space-innstillingene.
Betalt innhold
  1. Når et familiemedlem kjøper noe, åpnes det en side hvor vedkommende blir bedt om å legge inn passordet ditt.
  2. Gå gjennom forespørselen.
  3. Du kan godkjenne den ved å skrive inn passordet for Google-kontoen din på barnets enhet.
  4. Trykk på Godkjenn.
Gratis innhold

Hvis foreldregodkjenning av Play-innhold kreves for et barn med Google-konto som administreres via Family Link, ser barnet et skjermbilde med to alternativer ved forsøk på å laste ned eller få tilgang til innhold:

Spør i en melding

1. Du får et varsel på telefonen din.
  2. Gå gjennom forespørselen. Du kan se flere detaljer ved å trykke på forespørselen eller navnet på appen.
  3. Trykk på Godkjenn eller Avslå.

Spør nå

1. Du går gjennom forespørselen på enheten til barnet ditt.
  2. Du kan godkjenne den ved å skrive inn passordet for Google-kontoen din på barnets enhet.
  3. Trykk på Godkjenn.
Tips: Hvis du slår av varsler for Family Link- eller Play Butikk-appen, blir du ikke varslet om forespørsler.
Se alle ventende forespørsler for gratis innhold

Play Butikk-appen

1. Åpne Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på Meny Meny og deretter Konto og deretter Familie og deretter Administrer godkjenningsforespørsler.

Family Link-appen

1. Åpne Family Link-appen Family Link på enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny og deretter Forespørsler om godkjenning.
Tips: Du kan bare se ventende forespørsler for gratis innhold og godkjenningsloggen din på telefonen.