COVID-19-varotoimien takia tukitiimimme toimii vain rajoitetusti. Katso vaihtoehdot, joilla saat yhteyden tukiasiantuntijaan, tai käy ohjekeskuksessa

Ostosten hyväksyminen Google Playssa

Perheryhmään kuuluva vanhempi voi edellyttää perheenjäsenien Google Playsta ostaman tai lataaman sisällön hyväksymistä.

Ostosten hyväksyntäsääntöjen muuttaminen

Jos olet perheryhmän ylläpitäjä, voit muuttaa kenen tahansa perheenjäsenen ostosten hyväksyntäsääntöjä. Jos olet perheryhmässä vanhempi, voit valita ostosten hyväksyntäsäännöt niille perheenjäsenille, joiden tilejä hoidetaan Family Linkin avulla.

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Perhe ja sitten Näytä perheenjäsenet.
  4. Napauta perheenjäsenen nimeä ja sitten Ostosten hyväksyminen.
  5. Valitse jokin näistä:
    • Kaikki sisältö
    • Vain maksullinen sisältö
    • Vain sovelluksen sisäiset ostokset
    • Älä edellytä hyväksyntää

Pyyntöjen hyväksyminen tai hylkääminen

Perheryhmään kuuluva vanhempi voi hyväksyä tai hylätä Google Playn sisältöpyyntöjä.

Kun ostos on suoritettu, perheen ylläpitäjä saa siitä kuitin sähköpostilla.

Voit hallita Google Kids Spacesta lataamiesi suositeltujen sovellusten hyväksyntöjä erikseen Google Kids Spacen asetuksista.
Maksullinen sisältö
  1. Kun perheenjäsen suorittaa ostoksen, häneltä pyydetään vanhemman salasanaa.
  2. Tarkista pyyntö.
  3. Hyväksy se antamalla hänen laitteellaan Google-tilisi salasana.
  4. Valitse Hyväksy.
Maksuton sisältö

Jos lapsen Google-tiliä hoidetaan Family Linkillä ja hänen Play-ostonsa edellyttävät vanhemman hyväksyntää, hän näkee kaksi vaihtoa yrittäessään ladata tai käyttää tällaista sisältöä:

Kysy viestillä

1. Saat ilmoituksen puhelimeesi.
  2. Tarkista pyyntö. Katso lisätietoja napauttamalla pyyntöä tai sovelluksen nimeä.
  3. Valitse Hyväksy tai Hylkää.

Kysy nyt

1. Tarkistat pyynnön lapsesi laitteella.
  2. Hyväksy se antamalla hänen laitteellaan Google-tilisi salasana.
  3. Valitse Hyväksy.
Vinkki: Jos laitat Family Link- tai Google Play ‑sovelluksen ilmoitukset pois päältä, et saa ilmoituksia pyynnöistä.
Katso kaikki odottavat maksuttoman sisällön pyynnöt

Play Kauppa ‑sovellus

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-laitteellasi.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Tili ja sitten Perhe ja sitten Hallinnoi hyväksymispyyntöjä.

Family Link ‑sovellus

1. Avaa Family Link ‑sovellus Family Link laitteellasi.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Hyväksyntäpyynnöt.
Vinkki: Näet odottavat maksuttoman sisällön pyynnöt ja hyväksymishistoriasi vain puhelimellasi.