Ostosten hyväksyminen Google Playssa

Jos olet perheryhmässä vanhempi, voit edellyttää perheenjäseniltä hyväksyntääsi ostaa tai ladata sisältöä Google Playsta. Ostosten hyväksyntäasetukset koskevat vain Google Playn laskutusjärjestelmän kautta tehtyjä ostoksia.

Ostosten hyväksyntäsääntöjen muuttaminen

Jos olet perheryhmän ylläpitäjä, voit muuttaa kenen tahansa perheenjäsenen ostosten hyväksyntäsääntöjä. Jos olet perheryhmässä vanhempi, voit valita ostosten hyväksyntäsäännöt niille perheenjäsenille, joiden tilejä hallinnoidaan Family Linkin kautta.

Google Play ‑sovellus
  1. Avaa Google Play ‑sovellus.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Perhe ja sitten Muuta perheenjäsenten asetuksia.
  4. Valitse perheenjäsenen nimi.
  5. Valitse Ostosten hyväksyminen.
  6. Valitse, millaiset ostokset haluat hyväksyä:
    • Kaikki sisältö
    • Kaikki perhetilin maksutavalla tehdyt ostokset
    • Vain sovelluksen sisäiset ostokset
    • Älä edellytä hyväksyntää
Family Link ‑sovellus
  1. Avaa Family Link ‑sovellus Family Link laitteellasi.
  2. Valitse lapsi ja sitten Sisältörajoitukset ja sitten Google Play.
  3. Siirry "Ostojen ja latausten hyväksyntä" ‑kohtaan ja valitse Edellytä hyväksyntää.
  4. Valitse, minkätyyppisen hyväksynnän haluat antaa:
    • Kaikki sisältö
    • Vain maksullinen sisältö
    • Vain sovelluksen sisäiset ostokset
    • Älä edellytä hyväksyntää

Pyyntöjen hyväksyminen tai hylkääminen

Perheryhmään kuuluva vanhempi voi hyväksyä tai hylätä Google Playn sisältöpyyntöjä.

Kun ostos tehdään Google Playn laskutusjärjestelmän kautta, perheryhmän ylläpitäjä saa siitä sähköpostilla kuitin.

Voit hallinnoida Google Kids Spacesta lataamiesi suositeltujen sovellusten hyväksyntöjä erikseen Google Kids Spacen asetuksista.
Maksullinen sisältö
  1. Kun perheenjäsen tekee ostoksen Google Playn laskutusjärjestelmän kautta, häneltä pyydetään salasanaasi.
  2. Tarkista pyyntö.
  3. Hyväksy pyyntö antamalla Google-tilisi salasana hänen laitteellaan.
  4. Valitse Hyväksy.
Maksuton sisältö

Jos lapsen Google-tiliä hoidetaan Family Linkillä ja hänen Play-ostonsa edellyttävät vanhemman hyväksyntää, hän näkee kaksi vaihtoa yrittäessään ladata tai käyttää tällaista sisältöä:

Kysy viestillä

Voit siirtyä tähän asetukseen suoraan sovelluksessa napauttamalla alla olevaa painiketta:

Hallinnoi hyväksyntäpyyntöjä

1. Saat ilmoituksen puhelimeen.
  2. Tarkista pyyntö. Katso lisätietoja napauttamalla pyyntöä tai sovelluksen nimeä.
  3. Valitse Hyväksy tai Hylkää.

Kysy nyt

1. Tarkistat pyynnön lapsesi laitteella.
  2. Hyväksy se antamalla hänen laitteellaan Google-tilisi salasana.
  3. Valitse Hyväksy.
Vinkki: Jos laitat Family Link- tai Google Play ‑sovelluksen ilmoitukset pois päältä, et saa ilmoituksia pyynnöistä.
Odottavien sisältöpyyntöjen hakeminen

Play Kauppa ‑sovellus

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-laitteellasi.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta ja sitten Asetukset ja sitten Perhe.
  3. Valitse Hallinnoi hyväksymispyyntöjä.

Family Link ‑sovellus

1. Avaa Family Link ‑sovellus Family Link laitteellasi.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta Ilmoitukset .
Ostopyyntöjen peruminen
Perheenjäsenet voivat perua Android-laitteilla tehtyjä maksullisia ostopyyntöjä Google Playn Tilaushistoria-välilehdeltä.
Ostopyynnöt ilman perhetilin maksutapaa

Jos olet perheryhmän ylläpitäjä etkä ole lisännyt perhetilin maksutapaa, perheenjäsenesi voivat pyytää hyväksyntääsi ostosten tekemiseen. Lue lisää perhetilin maksutavasta.

Voit tehdä ostoksen millä tahansa Google Play ‐tilillesi lisätyllä maksutavalla, myös Google Play ‐lahjakortilla. Kun olet tehnyt ostoksen, saat vahvistussähköpostin Google-tilillesi. Ostos näkyy Google Playn tilaushistoriassa.

Jos perheenjäsen on tehnyt ostopyynnön, myös hän saa vahvistussähköpostin ostoksesta. Ostosten hyväksyntäasetukset koskevat Google Playn laskutusjärjestelmän kautta tehtyjä ostoksia, myös ostosten vahvistussähköposteja.

Vinkkejä:

• Perheenjäsenet voivat pyytää hyväksyntää maksullisten sovellusten ostamiseen tai sovelluksensisäisten ostosten tekemiseen. Tämä ei koske Play Kirjoja, Google TV:tä eikä tilauksia.
  • Jos lisäät perhetilin maksutavan, muuta maksutapaa käyttävät ostopyynnöt eivät ole käytettävissä perheryhmässäsi.
  • Perheenjäsenet eivät voi löytää tai käyttää perheryhmän ylläpitäjän maksutapaa ilman hänen lupaansa.
  • Perheryhmän ylläpitäjät eivät voi käyttää aiemmin lunastettuja kampanjatarjouksia tai lunastaa uusia kampanjatarjouksia ostopyyntöjen tekemiseksi. Lue lisää tarjouksista Google Playssa.