Ostosten hyväksyminen Google Playssa

Jos olet perheryhmässä vanhempi, voit edellyttää perheenjäseniltä hyväksyntääsi ostaa tai ladata sisältöä Google Playsta. Ostosten hyväksyntäasetukset koskevat vain Google Playn laskutusjärjestelmän kautta tehtyjä ostoksia.

Ostosten hyväksyntäsääntöjen muuttaminen

Jos olet perheryhmän ylläpitäjä, voit muuttaa kenen tahansa perheenjäsenen ostosten hyväksyntäsääntöjä. Jos olet perheryhmässä vanhempi, voit valita ostosten hyväksyntäsäännöt niille perheenjäsenille, joiden tilejä hallinnoidaan Family Linkin kautta.

Google Play ‑sovellus
Change purchase approvals settings on Android.
  1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Perhe ja sitten Näytä perheenjäsenet.
  4. Napauta perheenjäsenen nimeä ja sitten Ostosten hyväksyminen.
  5. Valitse, minkätyyppisen hyväksynnän haluat antaa:
    • Kaikki sisältö
    • Vain maksullinen sisältö
    • Vain sovelluksen sisäiset ostokset
    • Älä edellytä hyväksyntää
Family Link ‑sovellus
  1. Avaa Family Link ‑sovellus Family Link laitteellasi.
  2. Valitse lapsi ja sitten Sisältörajoitukset ja sitten Google Play.
  3. Siirry "Ostojen ja latausten hyväksyntä" ‑kohtaan ja valitse Edellytä hyväksyntää.
  4. Valitse, minkätyyppisen hyväksynnän haluat antaa:
    • Kaikki sisältö
    • Vain maksullinen sisältö
    • Vain sovelluksen sisäiset ostokset
    • Älä edellytä hyväksyntää

Pyyntöjen hyväksyminen tai hylkääminen

Perheryhmään kuuluva vanhempi voi hyväksyä tai hylätä Google Playn sisältöpyyntöjä.

Kun ostos tehdään Google Playn laskutusjärjestelmän kautta, perheryhmän ylläpitäjä saa siitä sähköpostilla kuitin.

Voit hallinnoida Google Kids Spacesta lataamiesi suositeltujen sovellusten hyväksyntöjä erikseen Google Kids Spacen asetuksista.
Maksullinen sisältö
  1. Kun perheenjäsen tekee ostoksen Google Playn laskutusjärjestelmän kautta, häneltä pyydetään salasanaasi.
  2. Tarkista pyyntö.
  3. Hyväksy pyyntö antamalla Google-tilisi salasana hänen laitteellaan.
  4. Valitse Hyväksy.
Maksuton sisältö

Jos lapsen Google-tiliä hoidetaan Family Linkillä ja hänen Play-ostonsa edellyttävät vanhemman hyväksyntää, hän näkee kaksi vaihtoa yrittäessään ladata tai käyttää tällaista sisältöä:

Kysy viestillä

1. Saat ilmoituksen puhelimeesi.
  2. Tarkista pyyntö. Katso lisätietoja napauttamalla pyyntöä tai sovelluksen nimeä.
  3. Valitse Hyväksy tai Hylkää.

Kysy nyt

1. Tarkistat pyynnön lapsesi laitteella.
  2. Hyväksy se antamalla hänen laitteellaan Google-tilisi salasana.
  3. Valitse Hyväksy.
Vinkki: Jos laitat Family Link- tai Google Play ‑sovelluksen ilmoitukset pois päältä, et saa ilmoituksia pyynnöistä.
Odottavien sisältöpyyntöjen hakeminen

Play Kauppa ‑sovellus

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-laitteellasi.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta ja sitten Asetukset ja sitten Perhe.
  3. Valitse Hallinnoi hyväksymispyyntöjä.

Family Link ‑sovellus

1. Avaa Family Link ‑sovellus Family Link laitteellasi.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta Ilmoitukset .
Ostosten hyväksyminen ilman perhetilin maksutapaa

Jos olet perheryhmän ylläpitäjä etkä ole lisännyt perhetilin maksutapaa, lapset voivat pyytää hyväksyntääsi ostosten tekemiseen heidän puolestaan.

Voit tehdä ostoksen millä tahansa Google Play ‐tilillesi lisätyllä maksutavalla, mukaan lukien Google Play ‐lahjakortilla. Saat vahvistussähköpostin Google-tilille, jolla teit ostoksen. Lapsi saa myös vahvistussähköpostin sille Google-tilille, jota hän käytti ostoksen hyväksymispyynnön yhteydessä. Ostosten hyväksyntäasetukset (esim. oston vahvistussähköpostien asetukset) koskevat ostoksia, jotka on tehty Google Playn laskutusjärjestelmän kautta.

Tärkeää:

• Lapsi voi pyytää hyväksyntää ostaakseen maksullisia sovelluksia tai sovellusten sisällä myytäviä tuotteita. Tämä ei sisällä Play Kirjoja, Google TV:tä tai tilausostoksia.
  • Ostosten hyväksyminen ilman perhetilin maksutapaa ei ole käytettävissä perheryhmissä, joille ei ole lisätty perhetilin maksutapaa.
  • Lapset eivät voi nähdä tai käyttää perheryhmän ylläpitäjän maksutapaa ilman perheryhmän ylläpitäjän lupaa.
  • Ostosten hyväksyminen ilman perhetilin maksutapaa on käytettävissä perheryhmässä, jossa perheryhmän ylläpitäjällä on Android-puhelin.