Aankoopgoedkeurings op Google Play

As jy ’n ouer in ’n gesinsgroep is, kan jy vereis dat gesinslede jou toestemming moet kry om inhoud op Google Play te koop of af te laai. Aankoopgoedkeuringinstellings is net van toepassing op aankope wat deur Google Play se faktureringstelsel gedoen word.

Verander aankoopgoedkeuringinstellings

As jy die gesinsbestuurder in die gesinsgroep is, kan jy aankoopgoedkeuringinstellings vir enige lid van jou gesin kies. As jy ’n ouer in die gesinsgroep is, kan jy die aankoopgoedkeuringinstellings kies vir gesinslede wie se rekeninge met Family Link bestuur word.

Google Play-app
  1. Maak die Google Play-app oop.
  2. Tik bo regs op jou profielfoto.
  3. Tik op Instellings en dan Gesin en dan Bestuur gesinslede.
  4. Kies ’n gesinslid se naam.
  5. Tik op Aankoopgoedkeurings.
  6. Kies die soort aankope wat jy wil hê goedkeuring moet vereis:
    • Alle inhoud
    • Alle aankope wat die gesinsbetaalmetode gebruik
    • Net inappaankope
    • Geen goedkeuring vereis nie
Family Link-app
  1. Maak die Family Link-app Family Link op jou toestel oop.
  2. Tik op jou kind en dan Inhoudbeperkings en dan Google Play.
  3. Tik onder “Aankope- en aflaaigoedkeurings” op Vereis goedkeuring vir.
  4. Kies die soort aankoopgoedkeuring wat jy wil gee:
    • Alle inhoud
    • Net betaalde inhoud
    • Net inappaankope
    • Geen goedkeuring nodig nie

Keur versoeke goed of af

As jy ’n ouer in ’n gesinsgroep is, kan jy versoeke vir inhoud van Google Play af goedkeur of afkeur.

Die gesinsbestuurder kry ’n e-poskwitansie wanneer ’n aankoop deur Google Play se faktureringstelsel voltooi word.

Jy kan goedkeurings vir aanbeveelde apps wat jy in Google Kids Space aflaai apart in Google Kids Space-instellings bestuur.
Betaalde inhoud
  1. Wanneer ’n gesinslid ’n aankoop met Google Play se faktureringstelsel doen, sal hulle ’n skerm sien wat vir jou wagwoord vra.
  2. Gaan die versoek na.
  3. Voer jou Google-rekeningwagwoord op hul toestel in om dit goed te keur.
  4. Tik op Keur goed.
Kostelose inhoud

As ouergoedkeuring vereis word vir Play-inhoud vir ’n kind wie se Google-rekening met Family Link bestuur word, sal hulle ’n skerm met twee opsies sien wanneer hulle inhoud probeer aflaai of toegang daartoe probeer kry:

Vra in ’n boodskap

Tik op die knoppie hier onder om na hierdie instelling direk in die app te gaan:

Bestuur goedkeuringversoeke

1. Jy sal ’n kennisgewing op jou foon kry.
  2. Gaan die versoek na. Tik op die versoek of die naam van die program om meer besonderhede te sien.
  3. Tik op Keur goed of Keur af.

Vra nou

1. Jy sal die versoek op jou kind se toestel nagaan.
  2. Voer jou Google-rekeningwagwoord op hul toestel in om dit goed te keur.
  3. Tik op Keur goed.
Wenk: As jy kennisgewings vir die Family Link-program of die Play Winkel-program afskakel, sal jy nie in kennis gestel word wanneer daar 'n versoek is nie.
Soek ongoedgekeurde versoeke vir inhoud

Play Winkel-app

1. Maak die Play Winkel-app Google Play op jou Android-toestel oop.
  2. Tik bo regs op jou profielfoto of voorletter en dan Instellings en dan Gesin.
  3. Tik op Bestuur goedkeuringversoeke.

Family Link-app

1. Maak die Family Link-program Family Link op jou toestel oop.
  2. Tik bo regs op Kennisgewings .
Onttrek koopversoeke
Gesinslede kan op hul Android-toestel hul aankoopversoeke met hangende betaling vanaf die Google Play-bestelgeskiedenisoortjie onttrek.
Aankoopversoeke sonder gesinsbetaalmetode

As jy die gesinsbestuurder is en jy nie ’n gesinsbetaalmetode bygevoeg het nie, kan jou gesinslede jou goedkeuring vra om ’n aankoop te doen. Kom meer te wete oor gesinsbetaalmetode.

Jy kan die aankoop voltooi met enige betaalmetode wat jy by jou Google Play-rekening voeg, insluitend Google Play-geskenkbewyse. Jy sal ’n e-posbevestiging op jou Google-rekening ontvang wanneer jy die aankoop voltooi. Die aankoop sal in jou Google Play-bestelgeskiedenis wys.

As jou gesinslede ’n aankoopversoek doen, sal hulle ook ’n aankoopbevestiging-e-pos ontvang. Jou aankoopgoedkeuringinstellings is van toepassing op aankope wat deur Google Play se faktureringstelsel gedoen word, insluitend aankoopbevestiging-e-posse.

Wenke:

• Gesinslede kan goedkeuring versoek om betaalde apps te koop of inappaankope te maak. Dit sluit nie Play Boeke, Google TV of intekeningaankope in nie.
  • As jy ’n gesinsbetaalmetode byvoeg, sal aankoopversoeke sonder ’n gesinsbetaalmetode nie vir jou gesinsgroep beskikbaar wees nie.
  • Gesinslede kan nie die gesinsbestuurder se betaalmetode vind of gebruik sonder die gesinsbestuurder se toestemming nie.
  • Gesinsbestuurders kan nie promosieaanbiedings gebruik wat voorheen gebruik is of nuwe promosieaanbiedings gebruik om aankoopversoeke af te handel nie. Kom meer te wete oor Aanbiedings op Google Play.