Avslutt abonnementer, sett dem på pause eller endre dem på Google Play

Abonnementer på Google Play fornyes automatisk, med mindre du avslutter dem.

Sørg for at du er logget på Google-kontoen som har abonnementene dine.

Avslutt abonnementer

Du kan bruke arbeidsflyten vår for selvhjelp for å avslutte abonnementer.

Avslutt abonnementer

Avslutt abonnementer på play.google.com

Abonnementet ditt avsluttes ikke av at du avinstallerer appen.

1. Gå til play.google.com.
  2. Sjekk at du er logget på riktig Google-konto.
  3. Klikk på Mine abonnementer til venstre.
  4. Velg abonnementet du vil si opp.
  5. Klikk på Administrer og så Si opp abonnementet.
  6. For å bekrefte oppsigelsen, klikk på Er du sikker på at du vil si opp?
Hvis du har et abonnement for en app som fjernes fra Google Play, blir abonnementet avsluttet opp for fremtidige perioder. Du får ikke refusjon for tidligere abonnementsperioder.

Dette skjer når du sier opp

Når du sier opp et abonnement, kan du fortsatte bruke det i perioden du har allerede har betalt for.

Hvis du for eksempel kjøper et årsabonnement til 100 kroner 1. januar og sier det opp 1. juli

• har du tilgang til abonnementet frem til 31. desember
  • belastes du ikke for et nytt årsabonnement 1. januar året etter

Start eller avslutt abonnementer på nytt

Tips: Det kan hende at enkelte abonnementer ikke kan gjenopprettes.

Gjør dette hvis abonnementet ditt er avsluttet, men fortsatt er aktivt:

1. Gå til play.google.com på datamaskinen.
  2. Sørg for at du er logget på riktig Google-konto.
  3. Klikk på Mine abonnementer til venstre.
  4. Velg abonnementet du vil abonnere på.
  5. Klikk på Abonner på nytt.

Hvis du har avsluttet abonnementet og abonnementstiden som var igjen, er utløpt, kan du konfigurere abonnementet på nytt.

Få refusjon for abonnementer

Du finner informasjon om refusjon for abonnementer på siden om retur og refusjoner på Google Play

Sett abonnementer på pause

For enkelte apper kan du sette abonnementet ditt på pause. Når du setter et abonnement på pause, starter pausen når den inneværende faktureringsperioden er over.

1. Gå til play.google.com.
  2. Sjekk at du er logget på riktig Google-konto.
  3. Klikk på Mine abonnementer til venstre.
  4. Velg abonnementet du vil sette på pause.
  5. Klikk på Administrer og så Sett betalinger på pause.
  6. Velg tidsperioden du vil sette betalinger på pause i.
  7. Klikk på Bekreft.

Gjenoppta betalinger for abonnementer som er satt på pause

Du kan når som helst gjenoppta abonnementet ditt.

1. Gå til play.google.com.
  2. Sjekk at du er logget på riktig Google-konto.
  3. Klikk på Mine abonnementer til venstre.
  4. Velg abonnementet du vil starte igjen.
  5. Klikk på Administrer og så Gjenoppta. Abonnementet starter igjen umiddelbart.

Endre abonnementer

Sjekk abonnementene og fornyelsesdatoene dine

1. Gå til play.google.com.
  2. Sjekk om du er logget på riktig Google-konto.
  3. Til venstre klikker du på Mine abonnementer.
Endre betalingsmåten for et abonnement

Den samme betalingsmåten som du brukte til å kjøpe abonnementet, belastes når abonnementet fornyes. Fornyelser kan tre i kraft 24 timer før hver abonnementsperiode starter.

Sånn endrer du betalingsmåten:

1. Gå til play.google.com.
  2. Sjekk om du er logget på riktig Google-konto.
  3. Klikk på Mine abonnementer til venstre.
  4. Finn abonnementet du vil endre betalingsmåten for.
  5. Klikk på Administrer.
  6. Klikk på Oppdater ved siden av betalingsmåten.

Viktig: Hvis betalingsmåten avvises eller ikke har nok saldo til å dekke kjøpet, kan abonnementet bli sagt opp. Hvis det skjer, kan du starte abonnementet på nytt.