Opsig et abonnement, sæt et abonnement på pause, eller foretag ændringer i et abonnement i Google Play

Abonnementer i Google Play er på ubestemt tid, og du debiteres i begyndelsen af hver faktureringsperiode i henhold til vilkårene for dit abonnement (f.eks. ugentligt, årligt eller et andet tidsrum), medmindre du opsiger abonnementet.

Sørg for at logge ind på den Google-konto, du bruger til dine abonnementer.

Opsig et abonnement

Du kan bruge vores selvhjælp til at opsige et abonnement.

Opsig et abonnement

Opsig et abonnement på play.google.com

Hvis du afinstallerer appen, medfører det ikke opsigelse af dit abonnement.

1. Gå til dine abonnementer i Google Play på din computer.
  2. Vælg det abonnement, du vil opsige.
  3. Klik på Administrer og så Opsig abonnement.
  4. Klik på Ja i pop op-vinduet til bekræftelse.
Hvis du har abonnement på en app, og den bliver fjernet fra Google Play, opsiges dit fremtidige abonnement. Dine tidligere abonnementer kan ikke refunderes. Der er dog visse undtagelser, som du kan læse mere om i denne artikel eller i refusionspolitikken for Google Play.

Hvad sker der, når du har opsagt et abonnement

Når du opsiger et abonnement, kan du stadig bruge dit abonnement i det tidsrum, du allerede har betalt for.

Hvis du f.eks. køber et 1-årsabonnement den 1. januar for 10 USD og beslutter at opsige abonnementet den 1. juli:

• Vil du have adgang til abonnementet indtil den 31. december.
  • Debiteres du ikke 10 USD for et nyt årsabonnement den 1. januar det efterfølgende år.
Det sker der, når du har opsagt Play Pass

Alle apps, du har installeret via Play Pass, og de tilhørende data bliver på din enhed.

Gældende for indhold, du har fået via Play Pass:

• Købeapps beder dig om at købe appen eller abonnere på Play Pass.
  • Køb i appen fjernes, men kan erhverves som individuelle køb.
  • Annoncer vises igen i apps, hvor de ellers var fjernet.
  • Hvis du tilmelder dig Play Pass igen, vil alt dette indhold blive låst op igen.

Start eller abonner på et abonnement igen

Tip! Nogle abonnementer kan muligvis ikke abonneres på igen.

1. Gå til play.google.com.
  2. Klik på dit profilikon øverst til højre.
  3. Klik på Betalinger og abonnementer.
  4. Vælg et abonnement.
  5. Klik på Genoptag.

Få refusion for et abonnement

Du kan få mere at vide om refusion af abonnementer, herunder forudbetalte abonnementer, under Få flere oplysninger om refusioner i Google Play.

Sæt et abonnement på pause

I nogle apps kan du sætte dit abonnement på pause. Når du gør det, sættes abonnementet på pause, når din aktuelle faktureringsperiode slutter.

1. Gå til play.google.com.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Klik på Mine abonnementer til venstre.
  4. Vælg det abonnement, du vil sætte på pause.
  5. Klik på Administrer og så Sæt betalinger på pause.
  6. Vælg, hvor længe du vil sætte betalinger på pause.
  7. Klik på Bekræft.

Genoptag betalinger for et abonnement, der er sat på pause

Du kan genoptage dit abonnement når som helst.

1. Gå til play.google.com.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Klik på Mine abonnementer til venstre.
  4. Vælg det abonnement, du vil starte igen.
  5. Klik på Administrer og så Genoptag. Dit abonnement genoptages med det samme.

Foretag ændringer i dine abonnementer

Tjek dine abonnementer og deres faktureringsdatoer
  1. Gå til play.google.com.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Klik på Mine abonnementer til venstre.
Skift betalingsmetode for et abonnement

Når dit abonnement fornyes, bruges den samme betalingsmetode, som da du købte abonnementet. Abonnementer kan fornyes 24 timer inden starten af hver abonnementsperiode.

Sådan skifter du den betalingsmetode, der anvendes:

1. Gå til play.google.com.
  2. Klik på dit profilikon øverst til højre.
  3. Klik på Betalinger og abonnementer.
  4. Klik på Administrer ud for det abonnement, du vil opdatere.
  5. Klik på Opdater ud for den primære betalingsmetode.

Vigtigt! Hvis din betalingsmetode afvises, eller der ikke er tilstrækkelige pengemidler på den, opsiges dit abonnement muligvis. Hvis dette sker, kan du oprettet dit abonnement igen.

Skift mellem abonnementer og forudbetalte abonnementer

Hvis appudviklerne tillader det, kan du skifte fra et forudbetalt abonnement til et fast abonnement eller fra et fast abonnement til et forudbetalt abonnement.

Hvis du ændrer dit abonnement, behandles betalingen med det samme. Alle de dage, der resterer af dine aktive abonnementer, føjes til det nye abonnement.

Tip! Du kan tjekke, om dit abonnement er fast, eller om du har et forudbetalt abonnement, når du logger ind på Abonnementer.

Sådan ændrer du et forudbetalt abonnement:

1. Gå til play.google.com.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Vælg den app, der tilbyder at opgradere fra et forudbetalt abonnement til et abonnement, eller nedgrader fra et abonnement til et forudbetalt abonnement.
  4. Klik på Administrer.
  5. Vælg det abonnement, du vil skifte til.
  6. Klik på Ja, når der vises et pop op-vindue til bekræftelse.