Opsig et abonnement, sæt et abonnement på pause, eller foretag ændringer i et abonnement i Google Play

Abonnementer i Google Play fornyes automatisk, medmindre du opsiger dem.

Sørg for at logge ind på den Google-konto, du bruger til dine abonnementer.

Opsig et abonnement

Du kan bruge vores selvhjælp til at opsige et abonnement.

Opsig et abonnement

Opsig et abonnement på play.google.com

Hvis du afinstallerer appen, medfører det ikke opsigelse af dit abonnement.

1. Gå til play.google.com.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Klik på Mine abonnementer til venstre.
  4. Vælg det abonnement, du vil opsige.
  5. Klik på Administrer og så Opsig abonnement.
  6. Klik på Er du sikker på, at du vil opsige? for at bekræfte opsigelsen.
Hvis du har abonnement på en app, og appen fjernes fra Google Play, opsiges dit fremtidige abonnement. Dine tidligere abonnementer refunderes ikke.

Hvad sker der, når du har opsagt et abonnement

Når du opsiger et abonnement, kan du stadig bruge dit abonnement i det tidsrum, du allerede har betalt for.

Hvis du f.eks. køber et 1-årsabonnement den 1. januar for 100 kr. og beslutter at opsige abonnementet den 1. juli:

• Vil du have adgang til abonnementet indtil den 31. december.
  • Du debiteres ikke 10 USD for et nyt årsabonnement den 1. januar det efterfølgende år.

Start eller abonner på et abonnement igen

Tip! Nogle abonnementer kan muligvis ikke abonneres på igen.

Hvis dit abonnement er opsagt, men stadig aktivt:

1. Gå til play.google.com på din computer.
  2. Sørg for, at du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Klik på Mine abonnementer til venstre.
  4. Vælg det abonnement, du vil abonnere på igen.
  5. Klik på Abonner igen.

Hvis du opsiger dit abonnement, og den resterende tid på abonnementet er udløbet, kan du tegne dit abonnement igen.

Få refusion for et abonnement

Se returneringer og refusioner i Google Play for at få flere oplysninger om refusion af abonnementer

Sæt et abonnement på pause

I nogle apps kan du sætte dit abonnement på pause. Når du gør det, sættes abonnementet på pause ved udgangen af den aktuelle faktureringsperiode.

1. Gå til play.google.com.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Klik på Mine abonnementer til venstre.
  4. Vælg det abonnement, du vil sætte på pause.
  5. Klik på Administrer og så Sæt betalinger på pause.
  6. Vælg, hvor længe du vil sætte betalinger på pause.
  7. Klik på Bekræft.

Genstart betalinger for et abonnement, der er sat på pause

Du kan genoptage dit abonnement når som helst.

1. Gå til play.google.com.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Klik på Mine abonnementer til venstre.
  4. Vælg det abonnement, du vil starte igen.
  5. Klik på Administrer og så Genoptag. Dit abonnement genoptages med det samme.

Foretag ændringer i dine abonnementer

Tjek dine abonnementer og fornyelsesdatoer

1. Gå til play.google.com.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Klik på Mine abonnementer til venstre.
Skift betalingsmetode for et abonnement

Når dit abonnement fornys, bruges den samme betalingsmetode, som da du købte abonnementet. Fornyelser kan starte, 24 timer før hver abonnementsperiode starter.

Sådan skifter du den betalingsmetode, der anvendes:

1. Gå til play.google.com.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Klik på Mine abonnementer til venstre.
  4. Find det abonnementet, du vil ændre betalingsmetoden for.
  5. Klik på Administrer.
  6. Klik på Opdater ud for betalingsmetoden.

Vigtigt! Hvis din betalingsmetode afvises, eller der ikke er tilstrækkelige pengemidler på den, opsiges dit abonnement muligvis. Hvis dette sker, kan du oprettet dit abonnement igen.