Som forebyggende helbredsforanstaltning for vores supportspecialister i forbindelse med COVID-19 har vi lavere bemanding end normalt. Se dine muligheder for at komme i kontakt med en supportspecialist, eller gå til Hjælp

Opsig et abonnement, sæt et abonnement på pause, eller foretag ændringer i et abonnement i Google Play

Abonnementer i Google Play fornyes automatisk, medmindre du afmelder dem.

Sørg for at logge ind på den Google-konto, du bruger til dine abonnementer.

Opsig et abonnement

Du kan bruge vores selvhjælp til at opsige et abonnement.

Opsig et abonnement

Administrer dine abonnementer i Google Play

Opsig et abonnement i Google Play-appen
Vigtigt! Når du afinstallerer appen, opsiges dit abonnement ikke.
  1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer efterfulgt af Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil opsige.
  5. Tryk på Opsig abonnement.
  6. Følg vejledningen.
Tip! Hvis du har abonnement på en app, og appen fjernes fra Google Play, opsiges dit fremtidige abonnement. Dine tidligere abonnementer refunderes ikke.
Start eller abonner på et abonnement igen

Hvis dit abonnement er opsagt, men stadig aktivt

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer efterfulgt af Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil starte igen.
  5. Tryk på Abonner igen.
  6. Følg vejledningen.

Hvis dit abonnement er opsagt og udløbet

Hvis du har opsagt dit abonnement, og den resterende tid på abonnementet er udløbet, kan du tegne dit abonnement igen.

Tip! Nogle abonnementer kan muligvis ikke abonneres på igen.
Få en refusion for et abonnement
Du kan få flere oplysninger om refusioner af abonnementer i afsnittet om returneringer og refusioner i Google Play.
Sæt et abonnement på pause

I nogle apps kan du også sætte dit abonnement på pause. Når du gør det, sættes abonnementet på pause, når din aktuelle faktureringsperiode slutter.

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer efterfulgt af Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil sætte på pause.
  5. Tryk på Administrer efterfulgt af Sæt betalinger på pause.
  6. Vælg, hvor længe du vil sætte betalinger på pause.
  7. Tryk på Bekræft.
Genstart betalinger for et abonnement, der er sat på pause

Du kan genoptage dit abonnement når som helst.

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer efterfulgt af Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil starte igen.
  5. Tryk på Abonner igen.
  6. Følg vejledningen.
Skift betalingsmetode for et abonnement

Når dit abonnement fornys, bruges den samme betalingsmetode, som da du købte abonnementet. Abonnementer kan fornys 24 timer inden starten af hver abonnementsperiode.

Sådan skifter eller opdaterer du den betalingsmetode, der anvendes:

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer efterfulgt af Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil opdatere.
  5. Tryk på Administrer efterfulgt af Opdater.
  6. Følg vejledningen for at opdatere din betalingsmetode.

Hvis din betalingsmetode afvises, eller der ikke er tilstrækkelige pengemidler, opsiges dit abonnement muligvis. Tilføj en alternativ betalingsmetode, eller konfigurer dit abonnement igen.

Tjek dine abonnementer og fornyelsesdatoer

1. Gå til dine abonnementer.
    • På en Android-enhed:
      1. Åbn Google Play-appen Google Play.
      2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
      3. Tryk på Betalinger og abonnementer efterfulgt af Abonnementer.
  2. Under "Abonnementer" kan du tjekke, om der er abonnementer på listen, som er udløbet, eller abonnementer, hvor betalingsmetoden er afvist.

Hvad sker der, når du har opsagt et abonnement

Når du opsiger et abonnement, kan du stadig bruge dit abonnement i det tidsrum, du allerede har betalt for.

Hvis du f.eks. køber et 1-årsabonnement den 1. januar for 100 kr. og beslutter at opsige abonnementet den 1. juli:

• Vil du have adgang til abonnementet indtil den 31. december.
  • Debiteres du ikke 100 DKK for et nyt årsabonnement den 1. januar det efterfølgende år.
  • Mister du adgang til købeapps og -spil, køb i apps og reklamefri oplevelser, der er låst op via dit abonnement.
Det sker der, når du har opsagt Play Pass

Alle apps, du har installeret via Play Pass, og de tilhørende data bliver på din enhed.

Gældende for indhold, du har fået via Play Pass:

• Købeapps beder dig om at købe appen eller abonnere på Play Pass.
  • Køb i appen fjernes, men kan erhverves som individuelle køb.
  • Annoncer vises igen i apps, hvor de ellers var fjernet.
  • Hvis du tilmelder dig Play Pass igen, vil alt dette indhold blive låst op igen.