Opsig et abonnement, sæt et abonnement på pause, eller foretag ændringer i et abonnement i Google Play

Abonnementer i Google Play fornyes automatisk, medmindre du afmelder dem.

Sørg for at logge ind på den Google-konto, du bruger til dine abonnementer.

Opsig et abonnement

Du kan bruge vores selvhjælp til at opsige et abonnement.

Opsig et abonnement

Administrer dine abonnementer i Google Play

Opsig et abonnement i Google Play-appen
Steps to cancel a subscription on the Google Play app. Vigtigt! Når du afinstallerer appen, opsiges dit abonnement ikke.
  1. Gå til dine abonnementer i Google Play på din Android-enhed.
  2. Vælg det abonnement, du vil opsige.
  3. Tryk på Opsig abonnement.
  4. Følg vejledningen.
Tip! Hvis du har abonnement på en app, og appen fjernes fra Google Play, opsiges dit fremtidige abonnement. Dine tidligere abonnementer refunderes ikke.
Start eller abonner på et abonnement igen

Hvis dit abonnement er opsagt, men stadig aktivt

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil starte igen.
  5. Tryk på Abonner igen.
  6. Følg vejledningen.

Hvis dit abonnement er opsagt og udløbet

Hvis du har opsagt dit abonnement, og den resterende tid på abonnementet er udløbet, kan du tegne dit abonnement igen.

Tip! Nogle abonnementer kan muligvis ikke abonneres på igen.
Få en refusion for et abonnement
Du kan få flere oplysninger om refusioner af abonnementer i afsnittet om returneringer og refusioner i Google Play.
Sæt et abonnement på pause

I nogle apps kan du også sætte dit abonnement på pause. Når du gør det, sættes abonnementet på pause, når din aktuelle faktureringsperiode slutter.

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil sætte på pause.
  5. Tryk på Administrer og derefter Sæt betalinger på pause.
  6. Vælg, hvor længe du vil sætte betalinger på pause.
  7. Tryk på Bekræft.
Genstart betalinger for et abonnement, der er sat på pause

Du kan genoptage dit abonnement når som helst.

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil starte igen.
  5. Tryk på Abonner igen.
  6. Følg vejledningen.
Skift betalingsmetode for et abonnement

Når dit abonnement fornys, bruges den samme betalingsmetode, som da du købte abonnementet. Abonnementer kan fornys 24 timer inden starten af hver abonnementsperiode.

Sådan skifter eller opdaterer du den betalingsmetode, der anvendes:

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil opdatere.
  5. Tryk på Administrer og derefter Opdater.
  6. Følg vejledningen for at opdatere din betalingsmetode.

Hvis din betalingsmetode afvises, eller der ikke er tilstrækkelige pengemidler, opsiges dit abonnement muligvis. Tilføj en alternativ betalingsmetode, eller konfigurer dit abonnement igen.

Skift mellem abonnementer og forudbetalte abonnementer

Hvis appudviklerne tillader det, kan du skifte fra et forudbetalt abonnement til et fast abonnement eller fra et fast abonnement til et forudbetalt abonnement.

Hvis du ændrer dit abonnement, behandles betalingen med det samme. Alle de dage, der resterer af dine aktive abonnementer, føjes til det nye abonnement.

Tip! Du kan tjekke, om dit abonnement er fast, eller om du har et forudbetalt abonnement, når du logger ind på Abonnementer.

Sådan ændrer du et forudbetalt abonnement, hvis udviklerne tillader det:

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tjek, at du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Find og åbn den app, der tilbyder at opgradere fra et forudbetalt abonnement til et abonnement eller nedgradere fra et abonnement til et forudbetalt abonnement.
  4. Tryk på Administrer abonnement.
  5. Vælg det abonnement, du vil skifte til.
  6. Vælg en understøttet betalingsmetode.
  7. Tryk på Køb eller Abonner.

Tjek dine abonnementer og fornyelsesdatoer

1. Gå til dine abonnementer.
    • På en Android-enhed:
      1. Åbn Google Play-appen Google Play.
      2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
      3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Abonnementer.
  2. Under "Abonnementer" kan du tjekke, om der er abonnementer på listen, som er udløbet, eller abonnementer, hvor betalingsmetoden er afvist.

Hvad sker der, når du har opsagt et abonnement

Når du opsiger et abonnement, kan du stadig bruge dit abonnement i det tidsrum, du allerede har betalt for.

Hvis du f.eks. køber et 1-årsabonnement den 1. januar for 100 kr. og beslutter at opsige abonnementet den 1. juli:

• Vil du have adgang til abonnementet indtil den 31. december.
  • Debiteres du ikke 100 DKK for et nyt årsabonnement den 1. januar det efterfølgende år.
  • Mister du adgang til købeapps og -spil, køb i apps og reklamefri oplevelser, der er låst op via dit abonnement.

Det sker der, når du har opsagt Play Pass

Alle apps, du har installeret via Play Pass, og de tilhørende data bliver på din enhed.

Gældende for indhold, du har fået via Play Pass:

• Købeapps beder dig om at købe appen eller abonnere på Play Pass.
  • Køb i appen fjernes, men kan erhverves som individuelle køb.
  • Annoncer vises igen i apps, hvor de ellers var fjernet.
  • Hvis du tilmelder dig Play Pass igen, vil alt dette indhold blive låst op igen.

Hvad sker der, hvis jeg opsiger et forudbetalt abonnement?

Forudbetalte abonnementer gælder i en begrænset periode, så du behøver ikke at opsige dem. De udløber automatisk i slutningen af faktureringsperioden.

Hvis du ikke har brugt dit forudbetalte abonnement, kan du anmode om en refusion for det. Få flere oplysninger om refusioner i Google Play.

Sådan opsiger du et ubrugt forudbetalt abonnement:

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement eller det forudbetalte abonnement, du vil opsige.
  5. Tryk på Opsig abonnement.
  6. Følg vejledningen.