Opsig et abonnement, sæt et abonnement på pause, eller foretag ændringer i et abonnement i Google Play

Abonnementer i Google Play fornyes automatisk, medmindre du opsiger dem.

Sørg for at logge ind på den Google-konto, du bruger til dine abonnementer.

Opsig et abonnement i Google Play-appen

Hvis du afinstallerer appen, medfører det ikke opsigelse af dit abonnement.

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på menuen Menuog derefter Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil opsige.
  5. Tryk på Opsig abonnement.
  6. Følg vejledningen.

Hvis du har abonnement på en app, og appen fjernes fra Google Play, opsiges dit fremtidige abonnement. Dine tidligere abonnementer refunderes ikke.

Hvad sker der, når du har opsagt et abonnement

Når du opsiger et abonnement, kan du stadig bruge dit abonnement i det tidsrum, du allerede har betalt for.

Hvis du f.eks. køber et 1-årsabonnement den 1. januar for 100 kr. og beslutter at opsige abonnementet den 1. juli:

• Vil du have adgang til abonnementet indtil den 31. december.
  • Du debiteres ikke 10 USD for et nyt årsabonnement den 1. januar det efterfølgende år.

Start eller abonner på et abonnement igen

Hvis dit abonnement er opsagt, men stadig aktivt

Tip! Nogle abonnementer kan muligvis ikke abonneres på igen.

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Sørg for, at du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på menuen Menu og derefter Abonnementer.
  4. Tryk på det abonnement, du vil abonnere på igen.
  5. Tryk på Abonner igen.
  6. Følg vejledningen.

Hvis dit abonnement er opsagt og udløbet

Hvis du har opsagt dit abonnement, og den resterende tid på abonnementet er udløbet, kan du tegne dit abonnement igen.

Få en refusion for et abonnement

Se returneringer og refusioner i Google Play for at få flere oplysninger om refusion af abonnementer

Sæt et abonnement på pause

I nogle apps kan du også sætte dit abonnement på pause. Når du gør det, sættes abonnementet på pause, når din aktuelle faktureringsperiode slutter.

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på menuen Menuog derefter Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil sætte på pause.
  5. Tryk på Administrer og derefter Sæt betalinger på pause.
  6. Vælg, hvor længe du vil sætte betalinger på pause.
  7. Tryk på Bekræft.

Genstart betalinger for et abonnement, der er sat på pause

Du kan genoptage dit abonnement når som helst.

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på menuen Menuog derefter Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil starte igen.
  5. Tryk på Administrer og derefter Genoptag.

Foretag ændringer i dine abonnementer

Tjek dine abonnementer og fornyelsesdatoer
  1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på menuen Menuog derefter Abonnementer.
Skift betalingsmetode for et abonnement

Når dit abonnement fornys, bruges den samme betalingsmetode, som da du købte abonnementet. Abonnementer kan blive fornyet 24 timer inden starten af hver abonnementsperiode.

Sådan skifter eller opdaterer du den betalingsmetode, der anvendes:

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på menuen Menuog derefter Abonnementer.
  4. Find det abonnement, du vil opdatere.
  5. Vælg blandt følgende muligheder:
    • Tryk på Administrer, hvis det drejer sig om aktive abonnementer.
    • Hvis du vil rette din betalingsmetode, skal du trykke på Opdater.
  6. Følg vejledningen for at opdatere din betalingsmetode.

Hvis din betalingsmetode afvises, eller der ikke er tilstrækkelige pengemidler, opsiges dit abonnement muligvis. Tilføj en alternativ betalingsmetode, eller konfigurer dit abonnement igen.