Forældrevejledning til Google Play

Se emnerne herunder for at få flere oplysninger om funktioner til forældre i Google Play.

Find indhold til børn

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Spil eller Apps.
  3. Tryk på Familie for at finde film og tv-serier.
  4. Tryk på Børnebøger for at finde bøger.
Få flere oplysninger om, hvordan du finder familievenligt indhold.

Få flere oplysninger om Google Play-funktioner og -indstillinger

Find familievenligt indhold
  1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Spil eller Apps.
  3. Tryk på Familie for at finde film og tv-serier.
  4. Tryk på Børnebøger for at finde bøger.
Få flere oplysninger om, hvordan du finder familievenligt indhold.
Hold øje med dit barns konto
Du kan bruge forældreindstillinger til følgende:
  • Lås automatisk dit barns skærm ved sengetid.
  • Bloker apps, som du ikke vil have, at dit barn skal bruge.
  • Konfigurer begrænsninger for skærmtid.
  • Godkend køb af nye apps eller køb i apps via Google Plays faktureringssystem.

Vigtigt! Indstillingerne for godkendelse ved køb gælder kun for køb, der foretages via Google Plays faktureringssystem.

Hent Family Link

• Download Family Link.
  • Konfigurer forældrestyring på dit barns Google-konto, eller opret en Google-konto til dit barn.
  • Vælg dine indstillinger.
Få flere oplysninger om, hvordan du opretter eller administrerer en Google-konto til dit barn.
Annoncer i apps til børn

Annoncer forventes at være i overensstemmelse med appens eller spillets indholdsklassificering. Annoncevisning kan blive ændret løbende, så du bør jævnligt tjekke, hvilke typer annoncer der vises.

Hvis du ser annoncer, der ikke er passende for den aldersgruppe, appen er udviklet til, kan du rapportere annoncen til Google.

Brug forældreindstillinger til at begrænse indhold, der er uegnet for børn

Hvis du deler din Android-telefon eller -tablet med andre, herunder børn, kan du aktivere børnesikring for at blokere downloads eller køb af indhold efter aldersgrænse. Du kan vælge forskellige indstillinger for børnesikring for hver type indhold og for hver enhed. Indstillinger for godkendelse af køb gælder kun for køb, der foretages via Google Plays faktureringssystem.

Få flere oplysninger om konfiguration af børnesikring.

Undgå utilsigtede køb med adgangskodebeskyttelse

For at prøve at forhindre utilsigtede eller uønskede køb på din enhed kræves der godkendelse, før der foretages køb i apps, der er tilgængelige i sektionen Børn, også selvom du ikke normalt kræver godkendelse på enheden. Indstillinger for godkendelse af køb gælder kun for køb, der foretages via Google Plays faktureringssystem.

Få flere oplysninger om adgangskoder og godkendelse.
Brug Google Play Familiesamling

Du kan dele købte apps, spil, film, tv-serier og bøger fra Google Play med op til 5 familiemedlemmer, når du har konfigureret Google Play Familiesamling.

Få flere oplysninger om Familiesamling.