Kry gesinsvriendelike inhoud in Google Play

Google Play gaan programme vir sekere beleidsvereistes na, maar ontwikkelaars kan hul programme enige tyd verander. Dit is belangrik dat ouers alle inligting oor 'n program nagaan voordat hulle dit aflaai om seker te maak dat die program vir hul kind geskik is.

Soek speletjies of programme vir kinders

1. Maak die Google Play Winkel Google Play op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Tik op Speletjies of Programme.
  3. Tik vir Flieks en TV op Gesin.
  4. Tik vir Boeke op Kinderboeke.
Kom meer te wete oor hoe om gesinsvriendelike inhoud te kry.

Wenk: Stel ouerkontroles op om almal wat jou toestel gebruik te verhinder om inhoud vir volwassenes af te laai of te koop.

Wat die "Goedgekeur Deur Onderwysers"-kenteken beteken

Google het akademiese deskundiges geraadpleeg om 'n raamwerk vir die gradering van programme te ontwikkel, en toe met onderwysers en spesialiste reg oor die VSA saamgewerk om hulle op grond van ons raamwerk te gradeer.
Goedgekeur Deur Onderwysers-programme is programme wat:
  • Ouderdomstoepaslik is
  • Sorgsaam ontwerp is
  • Prettig of inspirerend is
Onderwysers en spesialiste gradeer programme net vir die ouderdomsgroepe wat hulle onderrig, en hulle word almal gekeur, opgelei en geëvalueer voordat hulle deel van die program word. Die span stel tans nie onderwysers of spesialiste buite die program aan nie.
Wenk: Programme word gereeld opgedateer, en onderwysers en kundiges gaan programme voortdurend na. Dit beteken dat programme wat deur onderwysers goedgekeur is, met verloop van tyd sal verander.

Ouderdomsgroepe vir Flieks en TV en Boeke

Flieks en TV

Google Play wys 'n ouderdomsgradering op grond van die fliek of TV-program se inhoudgradering toe.

Jy kan die volgende op 'n fliek of TV-program sien:

• Ouderdomme: Spesifieke ouderdomsgroepe gegrond op die inhoudgradering, tussen 0 en 12 jaar oud.
  • Alle ouderdomme: Die inhoudgradering sal wys dat die fliek of TV-program vir alle ouderdomme geskik is.

Boeke

Google Play ken 'n ouderdomsgroep toe gegrond op inligting wat deur die uitgewer verskaf is, soos leesvlak.

Gaan 'n program se privaatheidsbeleid na

Alle programme en speletjies in die Gesin-afdeling moet onderaan die program se besonderhedebladsy 'n skakel na hul privaatheidsbeleid insluit.

Ons beveel aan dat jy die privaatheidsbeleid lees voordat jy die program aflaai om uit te vind hoe die program persoonlike inligting insamel en gebruik.

Gee onvanpaste inhoud aan

Ons doen ons bes om seker te maak dat gesinsvriendelike inhoud aan Google Play se strenger beleidsvereistes voldoen.

Laat weet ons as jy inhoud kry wat onvanpas vir kinders en gesinne kan wees.

Verwante artikels: