Vi tar forholdsregler for brukerstøtteekspertene våre i forbindelse med COVID-19. Derfor har vi for øyeblikket redusert bemanning. Se hvilke muligheter du har for å få kontakt med en brukerstøttespesialist, eller gå til brukerstøtten for å få mer informasjon

Legg til, fjern eller endre betalingsmåter

Sånn legger du til, endrer eller fjerner betalingsmåter du bruker for kjøp i Google Play.

Du finner mer informasjon om hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige (for eksempel kredittkort, direktefakturering via telefonregning, PayPal og Google Play-kreditt), under godkjente betalingsmåter. Hvis du har problemer, kan du klikke her for å finner ut mer om å løse betalingsproblemer i kontoen din.

Legg til en betalingsmåte

1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og deretter Betalingsmåter og deretter Legg til betalingsmåte.
  4. Velg betalingsmåten du vil legge til.
  5. Følg veiledningen på skjermen.

Merk: Hvis du bruker Google Pay i India som betalingsmåte, må du oppdatere UPI-ID-en din.

Legg til en alternativ betalingsmåte for abonnementer

For å unngå avbrudd i abonnementene kan du legge til en alternativ betalingsmåte for enkeltabonnementer i Google Play-kontoen din. Hvis den primære betalingsmåten din slutter å fungere, belastes den alternative betalingsmåten. Du kan fjerne alternative betalingsmåter når som helst.

1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og deretter Abonnementer.
  4. Velg abonnementet.
  5. Trykk på Alternativ betalingsmåte og deretter Konfigurering.
  6. Følg veiledningen på skjermen.

Fjern betalingsmåter

1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og deretter Betalingsmåter og deretter Mer Mer  og deretter Betalingsinnstillinger.
  4. Logg på Google Pay hvis du blir bedt om det.
  5. Under betalingsmåten du vil fjerne, trykker du på Fjern og deretter Fjern.

Endre betalingsmåter

1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og deretter Betalingsmåter og deretter Mer Mer og deretter Betalingsinnstillinger.
  4. Logg på Google Pay hvis du blir bedt om det.
  5. Trykk på Endre under betalingsmåten du vil fjerne.
  6. Endre det du vil.
  7. Trykk på Oppdater.

Endre betalingsmåten mens du kjøper noe

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Gå til detaljsiden for en vare som koster penger.
  3. Trykk på prisen og gå gjennom tillatelsene for appen.
  4. Under appnavnet trykker du på nedoverpilen Nedoverpilog deretter Betalingsmåter.
  5. Velg blant de eksisterende betalingsmåtene, eller legg til en ny.
  6. Fullfør kjøpet.

Merk: Hvis du legger til en betalingsmåte mens du handler, lagres den i kontoen din.

Endre betalingsmåten på Android TV
  1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android TV-enheten din.
  2. Gå til detaljsiden for en vare som koster penger.
  3. Velg prisen og deretter Betalingsmåter.
  4. Velg blant de eksisterende betalingsmåtene.
  5. Fullfør kjøpet.

Merk: Hvis du legger til en betalingsmåte mens du handler, lagres den i kontoen din.