COVID-19-varotoimien takia tukitiimimme toimii vain rajoitetusti. Katso vaihtoehdot, joilla saat yhteyden tukiasiantuntijaan, tai käy ohjekeskuksessa

Maksutavan lisäys, poisto tai muokkaus

Näin voit lisätä, poistaa tai muokata Google Play ‑ostoksien maksutapoja.

Siirry hyväksytyt maksutavat ‑kohtaan, jos haluat lisätietoja käytettävissä olevista maksutavoista (esimerkiksi credit-kortti, operaattorin suoralaskutus, PayPal tai Google Play ‑saldo). Jos sinulla on ongelmia, korjaa tilin maksuongelmat.

Maksutavan lisääminen

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Maksutavat ja sitten Lisää maksutapa.
  4. Valitse maksutapa, jonka haluat lisätä.
  5. Seuraa ohjeita näytöllä.
Huom. Jos käytät Google Payta maksutapana Intiassa, sinun on päivitettävä UPI-tunnuksesi.

Tilausten varamaksutavan lisääminen

Voit sujuvoittaa tilauksiasi lisäämällä varamaksutavan yksittäisille Google Play ‑tilisi tilauksille. Jos ensisijainen maksutapasi ei toimi, varamaksutapaasi veloitetaan sen sijaan. Voit poistaa varamaksutavan milloin tahansa.

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Tilaukset.
  4. Valitse tilaus.
  5. Valitse Varamaksutapa ja sitten Määritys.
  6. Seuraa näytön ohjeita.

Maksutavan poistaminen

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Maksutavat ja sitten Lisää Lisää  ja sitten Maksuasetukset.
  4. Kirjaudu sisään Google Payhin pyydettäessä.
  5. Valitse poistettavan maksutavan kohdalta Poista ja sitten Poista.

Maksutavan muokkaaminen

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Maksutavat ja sitten Lisää Lisää  ja sitten Maksuasetukset.
  4. Kirjaudu sisään Google Payhin pyydettäessä.
  5. Valitse poistettavan maksutavan kohdalta Muokkaa.
  6. Tee muutokset.
  7. Napauta Päivitä.

Maksutavan muuttaminen ostoksen yhteydessä

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Siirry maksullisen tuotteen tietosivulle.
  3. Valitse hinta ja tutustu sovelluslupiin.
  4. Valitse sovelluksen nimen alapuolelta alanuoli Alanuolija sitten Maksutavat.
  5. Valitse olemassa oleva maksutapa tai lisää uusi.
  6. Suorita ostoksesi loppuun.

Huom. Ostoksen yhteydessä lisätyt maksutavat tallennetaan tilillesi.

Maksutavan muuttaminen Android TV:llä
  1. Avaa Android TV ‑laitteella Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Siirry maksullisen tuotteen tietosivulle.
  3. Valitse hinta ja sitten Maksutavat.
  4. Valitse aiemmin lisätty maksutapa.
  5. Suorita ostoksesi loppuun.

Huom. Ostoksen yhteydessä lisätyt maksutavat tallennetaan tilillesi.