Hoe om jou Google Play-betaalmetode by te voeg, te verwyder of te wysig

Betaalmetodes wat jy vir Google Play-aankope gebruik, kan jy só byvoeg, wysig of verwyder.

Foutspoor kwessies met betaalmetodes

Gaan na aanvaarde betaalmetodes vir meer inligting oor die beskikbare betaalopsies soos kredietkaarte, direkte diensverskafferfakturering, PayPal en Google Play-krediet. Stel betalingkwessies in jou rekening reg as jy probleme het.

Hoe om ’n betaalmetode by jou Google Play-rekening te voeg

1. Gaan op jou Android-foon na jou betaalmetodes in Google Play.
  2. Tik Voeg ’n betaalmetode by.
  3. Kies die betaalmetode wat jy wil byvoeg.
  4. Volg die instruksies op die skerm.
Let wel: As jy Google Pay as 'n betaalmetode in Indië gebruik, sal jy jou Verenigde Betaalkoppelvlak- (UPI-) identifiseerder-ID moet opdateer.

Voeg ’n rugsteunbetaalmetode by vir Google Play-intekeninge

Om vertraging van jou intekeninge te vermy, kan jy ’n rugsteunbetaalmetode vir individuele intekeninge by jou Google Play-rekening voeg. As jou primêre betaalmetode nie werk nie, sal betaling van jou rugsteunbetaalmetode gehef word. Jy kan rugsteunbetaalmetodes enige tyd verwyder.

1. Gaan na intekeninge op Google Play op jou Android-foon of -tablet.
  2. Kies die intekening.
  3. Tik op Rugsteunbetaalmetode en dan Opstelling.
  4. Volg die instruksies op die skerm.

Hoe om ’n betaalmetode van jou Google Play-rekening te verwyder

Jy kan ’n kredietkaart, debietkaart of ander betaalmetode van jou Google Play-rekening verwyder.

1. Gaan na betaalmetodes in Google Play op jou Android-foon of -tablet.
  2. Tik op Nog Instellings en dan betalinginstellings.
  3. Meld by Google Pay aan as jy gevra word.
  4. Tik onder die betaalmetode wat jy wil verwyder op Verwyder en dan Verwyder.

Hoe om jou betaalmetode te wysig

1. Maak die Google Play-app Google Play op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Tik bo regs op jou profielikoon.
  3. Tik op Betalings en intekeninge en dan Betaalmetodes en dan Nog betalinginstellings Instellings .
  4. Meld by Google Pay aan as jy gevra word.
  5. Tik op Wysig onder die betaalmetode wat jy wil verwyder.
  6. Maak jou veranderinge.
  7. Tik op Dateer op.

Wysig jou betaalmetode

Hoe om jou betaalmetode te verander terwyl jy ’n aankoop doen

1. Maak die Google Play Winkel Google Play op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Gaan na ’n betaalde item se besonderhedebladsy.
  3. Tik op die prys en gaan apptoestemmings na.
  4. Tik onder die appnaam op die afpyl Down arrowen dan Betaalmetodes.
  5. Kies een van jou bestaande betaalmetodes of voeg ’n nuwe een by.
  6. Voltooi jou aankoop.

Let wel: As jy ’n betaalmetode byvoeg terwyl jy ’n aankoop doen, sal dit in jou rekening gestoor word.

Verander jou betaalmetode op Android TV
  1. Maak die Google Play Winkel Google Play op jou Android TV-toestel oop.
  2. Gaan na ’n betaalde item se besonderhedebladsy.
  3. Kies die prys en dan Betaalmetodes.
  4. Kies een van jou bestaande betaalmetodes.
  5. Voltooi jou aankoop.

Let wel: As jy ’n betaalmetode byvoeg terwyl jy ’n aankoop doen, sal dit in jou rekening gestoor word.

Verwante artikels