Sådan tilføjer, fjerner eller redigerer du din betalingsmetode i Google Play

Nedenfor kan du se, hvordan du tilføjer, redigerer eller fjerner betalingsmetoder, du bruger til at foretage køb i Google Play.

Find og løs problemer med betalingsmetoder

Du kan få flere oplysninger om de tilgængelige betalingsmuligheder, f.eks. betalingskort, betaling via mobilregning, PayPal og Google Play-kredit, ved at gå til accepterede betalingsmetoder. Hvis det ikke virker, kan du løse betalingsproblemer på din konto.

Bemærk! Hvis du bruger Chromebook, og appen Google Play Butik er aktiveret, kan du også følge vejledningen på Android-fanen ovenfor.

Sådan føjer du en betalingsmetode til din Google Play-konto

1. Gå til betalingsmetoder i Google Play på din computer.
  2. Klik på Tilføj en betalingsmetode.
  3. Følg vejledningen på skærmen.
    • Den nye betalingsmetode føjes til din Google-konto.
Bemærk!

Sådan fjerner du en betalingsmetode fra din Google Play-konto

Du kan fjerne et kreditkort, et debetkort eller en anden betalingsmetode fra din Google Play-konto.

1. Gå til betalingsmetoder i Google Play på din computer.
  2. Klik på Rediger betalingsmetoder.
  3. Under den betalingsmetode, du vil fjerne, skal du klikke på Fjern og derefter Fjern.

Betalingsmetoden fjernes fra din Google-konto.

Sådan ændrer du din betalingsmetode i Google Play

1. Gå til play.google.com på din computer.
  2. Klik på dit profilikon øverst til højre.
  3. Vælg Betalinger og abonnementer og derefter Betalingsmetoder og derefter Rediger betalingsmetoder.
  4. Under den betalingsmetode, du vil redigere, skal du klikke på Rediger.
  5. Foretag dine opdateringer.
  6. Klik på Opdater.

Rediger din betalingsmetode

Din betalingsmetode opdateres, og du får mulighed for at vælge den, når du køber noget i Google Play.

Sådan ændrer du din betalingsmetode, når du foretager et køb

1. Gå til play.google.com på din computer.
  2. Gå til infosiden for en betalingsvare.
  3. Klik på prisen.
  4. Klik på menupilen Nedadvendt pil ud for den aktuelle betalingsmetode.
  5. Vælg en af dine eksisterende betalingsmetoder, eller tilføj en ny.
  6. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte dit køb.

Bemærk! Hvis du tilføjer en betalingsmetode i forbindelse med et køb, gemmes den på din konto.