Løs inn Google Play-gavekort, gavekoder eller kampanjekoder

Du kan motta Google Play-gavekoder via e-post, fysiske gavekort eller andre leveringsmetoder. Finn ut hvor du kan kjøpe gavekort eller digitale gaver. Når du løser inn slike koder, blir gavene lagt til i Google Play-saldoen din eller Play-biblioteket ditt. Du kan også motta Google Play-kampanjekoder, som du kan legge til i Google Play-saldoen din eller bruke til å laste ned spesifikke apper og digitalt innhold.

Disse Google Play-produktene kan ikke refunderes eller overføres, med mindre det er pålagt ved lov (for eksempel tilknyttet kontoene til mindreårige brukere):

• Play-gavekort
  • Forhåndsbetalt Play-saldo
    • Påfylling av kontanter
  • Play-kampanjesaldo
Google Play-gavekort kan ikke brukes som familiebetalingsmåte eller for mindreårige brukerkontoer.

Bruk gavekort, gavekoder eller kampanjekoder

1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og så Løs inn gavekode.
  4. Skriv inn koden.
Løs inn koder med datamaskin
Løs inn koder fra Google Play-gaver du har mottatt via e-post

Hvis du har mottatt en Google Play-gave via e-post, kan du løse den inn fra denne e-posten.

1. Finn e-posten du mottok fra personen som kjøpte gaven din.
  2. Velg Løs inn gave.
  3. Følg veiledningen på skjermen.

Tips: Hvis du har slettet eller ikke finner e-posten, kan du kontakte kjøperen og be om å få den tilsendt på nytt.

Løs inn koder når du kjøper noe på Google Play
  1. Gå gjennom betalingsprosessen til du ser betalingsmåten oppført.
  2. Ved siden av betalingsmåten velger du nedoverpilen Nedoverpil og såLøs inn.
  3. Skriv inn koden din.
  4. Følg veiledningen på skjermen.
Løs inn koder for abonnementer Kampanjer med butikkbannere
Noen kampanjer er tilgjengelige via bannere i Play-butikken. Slik slår du på disse kampanjene:
  1.  Trykk på banneret.
  2.  Følg veiledningen på skjermen.
Belønninger i Play-butikken

Belønninger er kampanjekoder du kan løse inn for å få rabattert innhold i Play Butikk-appen.

Når du mottar kampanjekoder for rabatterte varer, kan du bruke dem umiddelbart eller lagre dem til senere. Belønninger utløper imidlertid hvis du ikke bruker dem.

Slik finner du aktive belønninger:

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilbildet øverst til høyre.
  3. Trykk på Tilbud og varsler.
  4. Gå til «Tilbud»-fanen.
    • I eldre versjoner av Play Butikk-appen går du til Konto og så Belønninger.

Tips: Tidligere ble enkelte belønninger kalt for «kuponger».

Innløsning av kampanjer

Du må gjøre krav på og løse inn kampanjer for å bruke dem. At du får tilsendt et tilbud, betyr ikke at det er løst inn.

Slik finner du tilgjengelige tilbud:

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilbildet øverst til høyre.
  3. Trykk på Tilbud og varsler.
  4. Trykk på Tilbud-fanen for å finne eventuelle kvalifiserte tilbud.

Gjør følgende hvis du ser et tilbud på «Varsler»-fanen som ikke ligger på «Tilbud»-fanen:

1. Finn kampanjen du vil bruke.
  2. Velg enten Løs inn nå eller Få belønning.
  3. Når du har løst inn tilbudet, viderekobles du til en ny side med en beskrivelse av tilbudet og ordet «Lagret» ved siden av tilbudets utløpsdato.
    • For enkelte kampanjetyper kan du ha muligheten til å bruke den «i spill».

Tips:

• Tilbud er knyttet til én enkelt konto. Andre kontoer kan ikke bruke disse tilbudene, selv på samme enhet.
  • Mange kampanjer har krav om bruk av et minimumsbeløp. Du kan for eksempel bare få USD 1 i bonus for apper eller spill over USD 5 når du bruker mer enn USD 5.
  • Tilbud for apper og spill er ikke kvalifisert for kjøp av abonnementer.
  • Mange kampanjer har en utløpsdato. Denne kan du finne etter at du har løst inn kampanjene.
  • Varsler utløper, men utløpsdatoen for disse varslene vises ikke.
  • Tilbud som allerede er løst inn, vises på «Belønninger»-siden.
  • Hvis tilbud ikke vises på «Belønninger»-siden, betyr det at tilbudet er utløpt, ikke er løst inn eller tilhører en annen konto.
Rabattkuponger

Du kan få rabattkuponger via belønninger i Play-butikken eller ved å bytte inn Play-poeng.

Følgende gjelder alle rabattkuponger:

• De er knyttet til en bestemt konto.
    • Hvis du for eksempel har flere profiler på én enhet, kan du ikke bruke rabatter på kjøp fra andre kontoer.
  • Du må ha et forhåndsdefinert rabattbeløp i en bestemt valuta.
  • De kan bare brukes på kjøp i samme valuta.
    • Play Butikk støtter ikke valutakonvertering, så du bør gjøre kjøpet med en betalingsmåte som støtter samme valuta som rabattkupongen.
  • De kan bare brukes på kjøp som gjøres i landet eller regionen der rabatten ble løst inn.
    • Eksempel: En rabattkupong på USD 5 som løses inn i USA, gjelder bare for kjøp i USA der valutaen er USD.
Løs inn kampanjekoder for bøker

Du kan få Google Play-kampanjekoder for å kjøpe spesifikke bøker til reduserte priser eller uten ekstra kostnad.

1. Før du kjøper en bok, må du følge trinnene under «Innløsing av kampanjer».
    • Hvis du ikke løser inn tilbudet umiddelbart, kan du finne det senere på tilbudssiden din
    • Hvis boken er tilgjengelig uten ekstra kostnad, legges den til i biblioteket ditt med en gang.
  2. Legg boken i handlekurven.
  3. Fullfør betalingen.
    • Tilbudet legges til for kvalifiserte kjøp.
    • Boken vises i biblioteket ditt.

For å lese boken, åpne den med Google Play Bøker-appen eller på nettet.

Tips: Enkelte kampanjekoder har innløsningsgrenser og brukes i den rekkefølgen de mottas.

Problemer med å bruke gavekort, gavekoder eller kampanjekoder

Kan du ikke løse inn koden din?
Hvis du ikke kan løse inn koden, kan du finne ut hvordan du løser problemer med gavekortkoder og problemer med kampanjer. Hvis du fortsatt har problemer eller får en feilmelding, kan du kontakte oss.
Hvis du får en feilmelding, kan du kontakte oss.
Tips: Hvis du bruker en Google-konto som er tilknyttet en organisasjon, for eksempel jobb eller skole, kan det hende at enkelte funksjoner ikke fungerer. Kontakt organisasjonens tekniske stab for mer informasjon. Finn ut hvordan du slår på Google-tjenester.
Problemer med Play-land
Slik bruker du gavekort eller løser inn kampanjekoder:
  • Du må bo i landet/regionen der kampanjen tilbys.
  • Betalingsmåten din må samsvare med landet du bor i.
  • Landet/regionen som er oppført i Google Play-kontoen din, må være det/den samme som gavekortet eller kampanjekoden tilbys i.
Du finner mer informasjon i vilkårene for bruk av Google Play-gavekort og forhåndsbetalt saldo.
Be om refusjon
Vi kan bare utstede refusjon til personen som kjøpte gaven. Her kan du finne ut mer om refusjoner for Google Play-gaver.
Varer som er kjøpt med en annen konto

Du kan ikke dele eller overføre innhold mellom kontoer på Google Play – selv om du eier begge kontoene. Hvis du har flere kontoer på enheten din, må du sørge for at du logger på kontoen du vil bruke, før du kjøper noe.

Disse Google Play-produktene kan ikke refunderes eller overføres, med mindre det er pålagt ved lov (for eksempel tilknyttet kontoene til mindreårige brukere):

• Play-gavekort
  • Forhåndsbetalt Play-saldo
    • Påfylling av kontanter
  • Play-kampanjesaldo

Google Play-gavekort kan ikke brukes som familiebetalingsmåte eller for mindreårige brukerkontoer.

Hvis du har kjøpt en app med feil konto, kan du kontakte apputvikleren. Det kan hende utvikleren kan refundere kjøpet, så du kan kjøpe varen på nytt med den riktige kontoen.

Tips: Du kan dele apper og digitalt innhold med familien din via Google Play familiebibliotek.

Bruk gaven din

Innløste gaver og enkelte kampanjekoder vises i Google Play-saldoen din. Saldoen kan brukes til å kjøpe mange ulike varer på Google Play (og på YouTube i enkelte land).