Gebruik 'n Google Play-geskenkbewys, -geskenkkode of -promosiekode

Jy kan Google Play-geskenkkodes via e-pos, fisieke geskenkbewyse of ander afleweringsmetodes kry. Vind uit waar jy geskenkbewyse of digitale geskenke kan koop. Wanneer jy hierdie kode gebruik, sal die geskenk by jou Google Play-saldo of Play-biblioteek gevoeg word. Jy kan ook Google Play-promosiekodes kry wat by jou Google Play-saldo gevoeg kan word of vir jou spesifieke programme en digitale inhoud kan gee.

Hierdie Google Play-produkte kan nie terugbetaal of oorgedra word nie, tensy dit deur wetgewing vereis word (byvoorbeeld minderjarige gebruikers se rekeninge):

• Play-geskenkbewyse
  • Voorafbetaalde Play-saldo
    • Kontantaanvullings
  • Play-promosiesaldo
Google Play-geskenkbewyse kwalifiseer nie om as ’n gesinsbetaalmetode of vir minderjarige gebruikers se rekeninge gebruik te word nie.

Gebruik jou geskenkbewys, geskenkkode of promosiekode

1. Maak die Google Play-program Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Betalings en intekeninge en dan Gebruik geskenkkode.
  4. Voer die kode in.
Gebruik met behulp van jou rekenaar
Gebruik via Google Play-geskenk-e-posse

As jy 'n Google Play-geskenk via e-pos ontvang het, kan jy dit via die geskenk-e-pos gebruik.

1. Vind die e-pos wat jy van die koper van jou geskenk af ontvang het.
  2. Kies Gebruik geskenk.
  3. Volg die instruksies op die skerm.

Wenk: Kontak die aankoper sodat hulle die e-pos weer vir jou kan stuur as jy die e-pos uitgevee het of dit nie kan kry nie.

Gebruik wanneer jy 'n aankoop op Google Play doen
  1. Gaan deur die betaalproses totdat jy die betaalmetode sien.
  2. Kies die afpyl Afpylen danGebruik langs die betaalmetode.
  3. Voer jou kode in.
  4. Volg die instruksies op die skerm.
Gebruik kodes vir 'n intekening Berg banierpromosies
Sommige promosies is deur baniere in die Play Winkel beskikbaar. Skakel hierdie promosies só aan:
  1.  Tik op die banier.
  2.  Volg die instruksies op die skerm.
Play Winkel-belonings

Belonings is promosiekodes wat jou in staat stel om inhoud teen afslag in die Play Winkel-program te gebruik.

Wanneer jy promosiekodes vir items teen afslag ontvang, kan jy hulle onmiddellik gebruik of hulle vir later stoor. Belonings sal egter verval as jy hulle nie gebruik nie.

Om aktiewe belonings te kry:

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielfoto.
  3. Tik op Aanbiedings en kennisgewings.
  4. Gaan na die "Aanbiedings"-oortjie.
    • Gaan op ouer weergawes van die Play Winkel-program na Rekening en dan Belonings.

Wenk: Ons het vroeër sommige belonings "koeponne" genoem.

Gebruik van promosies

Promosies vereis dat jy hulle opeis en gebruik as jy hulle wil benut. As 'n aanbieding vir jou gestuur word, beteken dit nie die aanbieding word outomaties gebruik nie.

Om aanbiedings te kry wat vir jou beskikbaar is:

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielfoto.
  3. Tik op Aanbiedings en kennisgewings.
  4. Tik op die Aanbiedings-oortjie om enige aanbiedings wat kwalifiseer, te soek.

As jy 'n aanbieding in die "Kennisgewings"-oortjie kry wat nie in die "Aanbiedings"-oortjie is nie:

1. Soek die promosie wat jy wil gebruik.
  2. Kies óf Eis nou op óf Kry beloning.
  3. Nadat jy die aanbieding gebruik het, sal jy na 'n nuwe bladsy geneem word met 'n beskrywing van die aanbieding en die woord "Gestoor" langs die aanbieding se vervaldatum.
    • Na gelang van die promosietipe sal jy dalk die volgende opsie hê: "Gebruik in speletjie".

Wenke:

• Aanbiedings word gekoppel aan 'n enkele rekening. Ander rekeninge kan nie daardie aanbiedings gebruik nie, selfs al is hulle op dieselfde toestel.
  • Baie promosies het 'n minimum bestedingsbedrag. Byvoorbeeld, krediet van $1 USD vir 'n program of speletjie van meer as $5 USD werk net wanneer jy meer as $5 USD bestee.
  • Aanbiedings vir programme en speletjies kwalifiseer nie vir intekeningaankope nie.
  • Baie promosies het 'n vervaldatum wat jy kan kry nadat jy die promosies opgeëis het.
  • Kennisgewings verval, maar die vervaldatum vir hierdie kennisgewings verskyn nie.
  • Aanbiedings wat reeds gebruik is, verskyn op die "Belonings"-bladsy.
  • As aanbiedings nie op die "Belonings"-bladsy verskyn nie, beteken dit die aanbieding het verval, is nie gebruik nie, of behoort aan 'n ander rekening.
Afslagkoeponne

Jy kan afslagkoeponne deur Play Winkel Belonings kry, of deur Play-punte te ruil.

Alle afslagkoeponne:

• Is verbind aan 'n spesifieke rekening.
    • Byvoorbeeld, as jy verskeie profiele op een toestel het, kan jy nie afslag op aankope deur ander rekeninge toepas nie.
  • Het 'n voorafgestelde afslagbedrag in 'n spesifieke geldeenheid.
  • Kan net op 'n aankoop in dieselfde geldeenheid toegepas word.
    • Play Winkel ondersteun nie geldeenheidomskakeling nie, en daarom moet jy die aankoop doen met 'n betaalmetode wat dieselfde geldeenheid as die koepon ondersteun.
  • Kan net toegepas word op aankope wat gedoen word in dieselfde land of streek waar die afslag gebruik is.
    • Byvoorbeeld, 'n afslagkoepon ter waarde van $5 USD wat in die VSA gebruik word, is net van toepassing op aankope in USD wat in die VSA gedoen word.
Gebruik 'n promosiekode vir 'n boek

Jy kan Google Play-promosiekodes kry om spesifieke boeke teen verlaagde pryse of kosteloos te koop.

1. Volg die stappe onder Promosie-gebruik voordat jy 'n boek koop.
    • As jy die aanbieding nie onmiddellik gebruik nie, kan jy dit later op jou aanbiedingsbladsy vind.
    • As die boek kosteloos beskikbaar is, word dit onmiddellik by jou biblioteek gevoeg.
  2. Voeg die boek by jou mandjie.
  3. Voltooi jou betaling.
    • Jou aanbieding word toegepas op aankope wat kwalifiseer.
    • Die boek verskyn in jou biblioteek.

Jy kan jou boek met die Google Play Boeke-program of op die web oopmaak as jy dit wil lees.

Wenk: Sommige promosiekodes het gebruikslimiete en word toegepas in die volgorde wat hulle ontvang word.

Probleme om jou geskenkbewys, geskenkkode of promosiekode te gebruik

Kan nie jou kode gebruik nie
As jy nie jou kode kan gebruik nie, kan jy uitvind hoe om kwessies met geskenkbewyskodes en kwessies met promosies reg te stel. Jy kan ons kontak as jy steeds probleme ondervind of 'n foutboodksap kry.
Kontak ons as jy 'n foutboodskap kry.
Wenk: As jy 'n Google-rekening gebruik wat met 'n organisasie soos jou werkplek of skool geassosieer word, sal sommige kenmerke dalk nie werk nie. Kontak jou organisasie se tegniese personeellede vir meer inligting. Vind uit hoe om Google-dienste aan te skakel.
Probleme met Play-land
Om 'n geskenkbewys of 'n promosiekode te gebruik:
  • Moet jy woon in die land/streek waar die promosie aangebied word.
  • Moet jou betaalmetode ooreenstem met die land waar jy woon.
  • Moet die land/streek wat in jou Google Play-rekening aangedui word, ooreenstem met die land waar die geskenkbewys of promosiekode aangebied word.
Raadpleeg vir meer inligting Google Play-geskenkbewys en voorafbetaalsaldo se diensbepalings.
Versoek 'n terugbetaling
Ons kan die terugbetaling net doen aan die persoon wat die geskenk gekoop het. Kry meer inligting by terugbetalings vir Google Play-geskenke.
Het 'n item met 'n ander rekening gekoop

Dit is nie moontlik om inhoud tussen rekeninge op Google Play te deel of oor te dra nie, selfs al besit jy albei rekeninge. As jy veelvuldige rekeninge op jou toestel het, moet jy seker maak dat jy aanmeld by die rekening wat jy wil gebruik voordat jy jou aankoop voltooi.

Hierdie Google Play-produkte kan nie terugbetaal of oorgedra word nie, tensy dit deur wetgewing vereis word (byvoorbeeld minderjarige gebruikers se rekeninge):

• Play-geskenkbewyse
  • Voorafbetaalde Play-saldo
    • Kontantaanvullings
  • Play-promosiesaldo

Google Play-geskenkbewyse kwalifiseer nie om as ’n gesinsbetaalmetode of vir minderjarige gebruikers se rekeninge gebruik te word nie.

Kontak die appontwikkelaar as jy ’n app met die verkeerde rekening gekoop het. Hulle sal jou aankoop dalk kan terugbetaal sodat jy dit weer kan koop met die rekening wat jy wou gebruik het.

Wenk: Jy kan met Google Play Gesinsbiblioteek apps en digitale inhoud met jou gesin deel.

Gebruik jou geskenk

Gebruikte geskenke en sommige promosiekodes verskyn as deel van jou Google Play-saldo. Dit kan vir baie aankope op Google Play (en in sommige lande vir aankope op YouTube) gebruik word.