Ostetun DVD- tai Blu-ray-elokuvan digitaalisen kopion lunastaminen

Kun ostat DVD- tai Blu-ray-elokuvan, sinulla voi olla mahdollisuus lunastaa elokuvan digitaalinen kopio. Sinun ei tarvitse lisätä maksutapaa, koska digitaalisesta kopiosta ei veloiteta.

Kaikki tuotteet ja ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Katso, mitä omassa maassasi on saatavilla.

Vaihe 1: Kirjaudu sisään Google-tilille tai luo sellainen

Tärkeää: Kirjaudu sille Google-tilille, jolle haluat lisätä elokuvasi digitaalisen kopion. Kun olet lunastanut digitaalisen kopion, et voi siirtää sitä toiselle tilille.
  1. Avaa Android-puhelimella Google Play Kauppa ‐sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Valitse käytettävä tili.

Vaihe 2: Käytä tarjouskoodi, niin saat elokuvasta Google Play ‑koodin

Voit saada digitaalisen kopion vain elokuvasta, jonka olet ostanut DVD- tai Blu-ray-levyllä. Lisäksi digitaalisen kopion kuvanlaatu vastaa DVD- tai Blu-ray-kopiota, joten jos ostit esimerkiksi SD-laatuisen DVD-elokuvan, myös digitaalinen kopio toistetaan SD-laatuisena.

Tärkeää: Voit lunastaa tarjouskoodin vain samassa maassa, josta ostit DVD:n tai Blu-rayn. Jos ostit digitaalisen kopion sisältävän DVD:n tai Blu-rayn ollessasi matkoilla, lunasta digitaalinen kopio, ennen kuin lähdet ostomaasta.

Tarkista digitaalisen kopion lunastamisohjeet, jotka toimitettiin DVD- tai Blu-ray-elokuvan mukana. Jos sinulla on tarjouskoodi, seuraa alla olevia ohjeita:

1. Avaa elokuvasi ostopaikkaa vastaava lunastussivu. Täältä löydät eri kumppanien lunastussivustot.
  2. Lisää sivustolle tarjouskoodi, jonka sait DVD:n tai Blu-rayn mukana.
  3. Alareunassa lukee "Result: Google Play Code xxxxxx" (Tulos: Google Play ‑koodi xxxxxx).
  4. Kopioi koodi, niin voit käyttää sitä elokuvan lunastamiseen Google Play Kaupassa.

Vaihe 3: Lunasta elokuva Google Playssa

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Lunasta lahjakoodi.
  4. Lisää koodi.
  5. Valitse Lunasta.

Vinkki: Voit lunastaa tarjouskoodin vain kerran.

Vaihe 4: Katso elokuva

Kun elokuva on lisätty Google Play ‑kirjastoosi, voit katsoa sitä usealla eri tavalla. Katso, missä voit katsoa elokuviasi ja ohjelmiasi.

DVD- tai Blu-ray-elokuvan digitaaliseen kopioon liittyvien lunastusongelmien korjaaminen

Jos sinulla on ongelmia Google Play ‑koodia varten tarkoitetun tarjouskoodin lunastamisessa, saat apua ottamalla yhteyttä asianmukaiseen kumppaniin.

Kumppani Tukitiedot
Disney

Yhdysvallat ja Kanada: https://redeemdigitalmovie.com/
Japani: http://www.digitalcopyplus.jp/help/

HBO

Yhdysvallat: http://www.hbodigitalhd.com/

20th Century Fox https://www.foxmovies.com/
Paramount http://www.paramountdigitalcopy.com/support
Universal https://www.uphe.com/contact-support
Sony Pictures https://redeem.sonypictures.com/
Warner Bros. https://digitalredeem.warnerbros.com/
Lionsgate https://movieredeem.com/